limez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia 3erei kaneis an yparxei to analogo bsplayer se linux? einai programa pou mporei na pe3ei ipotitloys mazi me tin tenia eno den einai enomena.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 o vlc έχω την εντυπωση ότι κανει αυτό που ζητάς χωρίς να είμαι και σίγουρος... δεν έχω και κανα avi+srt αυτη τη στιγμη να δοκιμασω να μου φυγει κι εμενα η απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Mplayer, xine, vlc (+δεκάδες διαφορετικά γραφικά interfaces για τα 2 πρώτα). Δες στο http://www.sf.net και στο package-repository της διανομής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 paidia efxaristw gia tis apantisis sas alla eimai se priodo e3etastikis kai den exw xrono molis vrw xrono tha psa3w gia ta programatakia pou mou eipate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Mplayer...(+δεκάδες διαφορετικά γραφικά interfaces για τα 2 πρώτα).Ενα απο αυτα ειναι και το SMPlayer που προσωπικα τον θεωρω τον καλυτερο video player για το linux! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ενα απο αυτα ειναι και το SMPlayer που προσωπικα τον θεωρω τον καλυτερο video player για το linux!Συμφωνώ απόλυτα. Έχει άπειρες δυνατότητες και από όσο ξέρω ετοιμάζεται ήδη και live αυξομείωση μεγέθους υποτίτλων με συντομεύσεις. Μοναδικό ελάχιστα ουσιαστικό μειονέκτημα, είναι ότι δεν έχει δυνατότητα να παίξει τα μενού των DVDs, αν και κάπου διάβασα, πως αν εφαρμόσει κάποιος ένα patch που έχει βγει, πάνω στον κώδικα, και κάνει από την αρχή compile το mplayer, κάπως διορθώνει τα πράγματα. Προσωπικά ωστόσο, δε μου έχουν λείψει τα μενού... Προτείνω κι εγώ mplayer με smplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 paidia evala to smplayer to opoio eftixws ipirxe kai gia 64 bit kai so8ika naste kala efxaristw gia tis apantisis sas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.