Προς το περιεχόμενο

Multirama Monster PC

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ξερω τη ποιοτητα της viewsonic αλλα σαν κουτι αν δεν παιζει παιχνιδια νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλο!

Όταν λες ειναι καλό το κουτί εννοείς :

1)Το case

2)Το case μαζί με τα τσιμπραγκαλα μέσα (cpu/mobo/ram κλπ)

Αν 1)-->Ναι όντως τύφλα να χουν τα lian li και τα coolermaster:D:D

Αν 2)-->Jesus Christ super star είναι από τις ποιο μούφα υπερπροσφορες pc που έχουν βγει!!!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To PC για μένα είναι πάρα πολύ καλό και σε καλή τιμή αν εξαιρέσεις το motherboard.

Η κάρτα γραφικών απλά για να παίζεις παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλή.

ΟΙ μνήμες της Teamgroup είναι πάρα πολύ καλές και γρήγορες αλλά δεν θα καταλάβεις και πολλά εκτος και αν τρέχεις βαριές εφαρμογές.

Εγώ πιστέυω είναι πολύ καλή προσφορά, αν και το να δημιουργήσεις ένα custom pc πάντα είναι καλύτερη ιδέα και πολλές φορές φθηνότερη..

Δημοσ.
Εγώ πιστέυω είναι πολύ καλή προσφορά, αν και το να δημιουργήσεις ένα custom pc πάντα είναι καλύτερη ιδέα και πολλές φορές φθηνότερη..

μου αρέσει πάντως που όλοι έχετε μια σταθερή άποψη :) μας δουλεύεις βρε :P η 8600 παρα πολύ καλή για games ? αν εξαιρέσεις το board και αν εξαιρέσεις και τις μνήμες που αμφιβάλλω να είναι teamgroup στην καλύτερη αν έινια θα είναι οι elite τότε το moultirama Monster pc είναι moultirama για τα μπάζα pc

Δημοσ.

Monster pc δεν είναι.. Αλλά δεν είναι και αθλιο ρε παιδιά τα παραλέτε λίγο..

Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.. Αλλά όχι για τα μπάζα..

Δημοσ.

Άν σου πώ θα γελάσεις.. Έχω την Albatron 8400GS 256MB και παίζω το Bioshock

το οποίο δεν είναι και πολύ ελαφρύ σε 1024 χ 768 με medium detail χωρίς πρόβλημα.. Πόσο Μάλλον η κάρτα που έχει το multirama pc..

Εσύ προφανώς είσαι απαιτητικός χρήστης και γι'αυτο δεν έχεις την ίδια άποψη.

Δημοσ.

κοίτα απλά έχω δοκιμάσει και την 8600gts και δεν είναι τόσο καλή κάρτα δεν είναι για πέταμα προς θεού αλλα με τα λεφτά που ζητάει η συγκεκριμένη για να συμβιώσει μαζί σου παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο σε Dx10 εσύ παίζεις το Bioshock έτσι και εγώ το παίζω 1280x1024 με full και φίλτρα στο max με 99 ευρώ ;) και εσύ έδωσες ? και μια 8600Gts που έινια κατώτερη ποσα ζητάει ? ;)

δεν είναι θέμα απαιτητικού χρηστη απλά δεν είναι δυνατόν να δίνεις τόσα λεφτά για ένα "monster pc" και να με κοροϊδεύουν με τα πράγματα που φοράει μπορούσαν άνετα να κόψουν από τον quad και να βάλουν καλύτερη vga άσε τις μνήμες στην απ' έξω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

paides to agorasa to pc kai an e3aireseis to trofodotiko kai tin karta grafikon einai mia xara... ligo malakia pou einai widescreen alla vlepeis oraia tis tainies.. aa kai kati allo an eisai apaititikos xristis den dineis mono 999e giauto iremiste.. parepiptontos poulao tin 8600gt 90e axrisimopoiiti sxedon. 6944359241

Δημοσ.
Κατ'αρχήν με το Monster που διάβασα, περίμενα να δω κάτι τουλάχιστον εντυπωσικό. Δεν το είδα και μάλιστα είναι ένα μηχάνημα που δε μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του. Με τέτοιν επεξεργαστή και με μνήμες 667 δεν πάει πουθενά. Εκτός αυτού δεν αναφέρει τι είναι αυτά που έχει. Ποιές είναι αυτές οι 667 μνήμες? Ποιός ο λόγος να έχει 2 500άρηδες δίσκους ενώ δεν έχει άλλα πράγματα?

Και όλα αυτά χωρίς μόνιτορ, ε? Μπααα... Δεν κάνει...

Πες μας όμως τι θέλεις να κάνεις, να σοθ πούμε τι πρέπει να δεις...

Να μην προτιμάς τις προσφορές γιατί κρύβουν εκπλήξεις. Καλύτερα να διαλέξεις ένα ένα τα κομμάτια και αν φτιάξεις αυτό που θέλεις.

monitor δινει σου λεει 19 viewsonic

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο pc το πήρε ο αδερφός μου(χωρίς να με ρωτήσει πήγε και τους τα έσκασε).

Εγώ από το πρώτο μου pc θέλω να τα φτιάχνω όπως γουστάρω και έτσι ήμουν λίγο προκατειλημμένος πριν το δω και δυστυχώς δεν έπεσα έξω. Για μένα σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 1000 ευρώ. Η οθόνη δεν μου αρέσει καθόλου και γενικά οι επιδόσεις του δεν είναι φοβερές. Δύο σκληρούς δίσκους των 500gb το θεωρώ τελείως μα τελείως άκυρο..αν και σκοπεύω ,αν με αφήσει ο μπρο, να κάνω εξωτερικό τον ένα για backup..

Το άλλο που μου τι σπάει είναι η ταινιούλα που βάζουν για να μην μπορείς να ανοίξεις το pc χωρίς να χάσεις την εγγύηση(μετά θα έχεις ξεχωριστά εγγύηση για κάθε μηχάνημα).

Δεν ξέρω αηδιάζω και μόνο με την ιδέα να μην μπορώ να ανοίξω το pc μου και να δω πως θα την παλέψω με το λαπτοπ που θέλω να πάρω.

Επίσης να αναφέρω ότι και η motherboard μου φαίνεται λίγο μάπα(για το τροφοδοτικό με καλύψατε εσείς..) και να προσθέσω ότι αν δεν κάνω λάθος έχει μόνο 3 θύρες pci..Τις 2 τις καλύβει η κάρτα γραφικών και στην άλλη είναι ένα μόντεμ.

Όσον αφορά την υποστήριξη μουλτιράμα; Είχα νευριάσει με αυτήν την αγορά του αδερφού μου και είχα πει ότι πρόβλημα έχει να το πηγαίνει στα μουλτιράμα. Κάποια στιγμή είχε ένα πρόβλημα με τα vista και πήγε εκεί να το τσεκάρουν μήπως ήταν κάτι απλό και δεν χρειαζόταν φορμάτ. Τους είπε να δουν τι έχει αλλά να μην κάνουν τίποτα(για το φορμάτ παίρνουν 40 ευρώ και άλλα 40 για backup) χωρίς να ενημερώσουν και έδωσε το τηλέφωνο μου για επικοινωνία.

Επικοινώνησε μαζί μου ένας τεχνικός και μου είπε ότι αφαίρεσαν κάποιος ιούς αλλά θα χρειαστεί φορμάτ. Λέω εντάξει και ενημερώνω τον αδερφό μου ότι εγώ θα κάνω το φορμάτ και να μου τον φέρει.

Από το κατάστημα του ζήτησαν 50 ευρώ για το σκανάρισμα!!! συν ότι ήθελε και πάλι φορμάτ. Τελικά πήγα από κει μίλησα με τον τεχνικό και πήραν 15 ευρώ μόνο για τον έλεγχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...