takissas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας.... έχω σκληρο δίσκο(εξωτερικο)και είναι χώρισμένος σε 2 partition πως μπορω να να τα καταργήσω ετσι ώστε να μην υπαρχουν partition?Μπορς να το κάνω απο το disk management to win χωρις να διαγραφουν τα δεδομένα μου?Στο 2ο partition δεν εχω αποθηκευση τιποτα.Αν μπορω πώς γίνεται αυτο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τι απαντησεις σας.......
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Με ποιο πρόγραμμα: φτιάχνω/διαχειρίζομαι διαμερίσματα στον δίσκο μου; Partitions
rollingS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Partition magic..ginetai eukola. Allios mono kata tin egkatastasi ton windows
nautilus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 λεβεντες και λεβεντισες γεια σας και απο εμενα....πρωτα-πρωτα να πω οτι μα τον Θεο εδω μεσα γινεται πραγματικα μια αριστη ενημερωτικη κινηση για τα μελη και μη....εχοντας διαβασει πολλα αρθρα σας πηρα απαντησεις για παρα πολλα κομπιουτεροθεματα ενω ηδη υπηρχαν στο μυαλο μου για να ερωτηθουν. συνεχιστε δυνατα και να ειστε ολοι καλα!!!! μετα τα κομπλιμεντα....και η ερωτηση μου ¨¨φτιαχνω ενα HTPC και εχω αρχισει να αγοραζω ενα ενα τα εξαρτηματα. εχω παρει 4 σληρους sata Sea gate baracuda 500GB και θελω να τους κανω raid 5. Aκομα δεν εχω ολοκληρωσει το μαραφετι μιας και θελω να αγορασω ακομα επεξεργαστη και μνημες(εχω ηδη motherboard Asus blitz extreme P35 chipset-case Zalman HD160 XT-power suply Enermax galaxy 850w-vga ati 2900xt-zalman 9500 led fan for cpu-4 hard drives seagate-dvdr pioneer 112 )και θελω να ρωτησω το εξης¨¨¨¨¨επειδη εχω ηδη 2 εξωτερικους σκληρους 350-250 gb γεματους με hi definition αρχεια θα ηθελα να μαθω αν θα μπορουσα εναν απο τους 4 baraquda εχοντας μια εεξωτερικη θηκη να περνουσα τα αρχεια που εχω στον ενα εξωτερικο δισκο.Οταν αργοτερα(οταν ολοκληρωθει το HTPC) κανω τους 4 που εχω raid 5 τοτε υπαρχει περιπτωση να χαθουν τα αρχεια που θα εχω αποθηκευσει?Για να γινουν raid 5 γινεται φορμαρισμα?
mourlos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 an eisai se Xp tote me to partition magic opws eipe kai o rollingS alla ama exeis vista tote start==>deksi click sto my computer==> manage kai tha sou anoiksei ena parathuro ekei epileigeis disk management kai exeis olous tous diskous sou sto piato kai na kaneis oti 8eleis me autous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.