Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικές πινακίδες στις ταράτσες

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,πως ακριβως λεγεται αυτο που ψαχνω δεν ξερω.Εχετε δει που σε διαφορες ταρατσες πολυκατοικιων,αναρτουν μεγαλες διαφημιστικες πινακιδες? Επειδη υπαρχει ενα κτιριο στο οποιο δεν κατοικουμε πια,κ θα ηθελα να διαθεσω την ταρατσα για τετοιου ειδους σκοπο.Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω ουτε καν που να απευθυνθω για κτ τετοιο.Γνωριζει κανεις τπτ σχετικο? Σκεφτικα την αναζητηση στο google,αλλα δεν ηξερα ουτε καν πως να ψαξω.So help...:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον,πως ακριβως λεγεται αυτο που ψαχνω δεν ξερω.Εχετε δει που σε διαφορες ταρατσες πολυκατοικιων,αναρτουν μεγαλες διαφημιστικες πινακιδες? Επειδη υπαρχει ενα κτιριο στο οποιο δεν κατοικουμε πια,κ θα ηθελα να διαθεσω την ταρατσα για τετοιου ειδους σκοπο.Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω ουτε καν που να απευθυνθω για κτ τετοιο.Γνωριζει κανεις τπτ σχετικο? Σκεφτικα την αναζητηση στο google,αλλα δεν ηξερα ουτε καν πως να ψαξω.So help...:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ρώτα στη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της περιοχής που βρίσκεται το κτίριο.

Δημοσ.

Συνηθως αυτες οι διαφημιστικες πινακιδες μπαινουν σε δρομους μεγαλους (μεγεθους κηφισιας , μεσογειων, εθνικης αθηνων λαμιας) με σκοπο τα αμαξια που περνανε οταν στρεψουν το κεφαλι τους προς τα πανω να μπορουν να τις δουν.Αν εισαι σε αυτη την κατασταση καλως να το κανεις.

Εγω πχ που εχω την ταρατσα της πολυκατοικιας δικη μου σε δρομο της καλλιθεας το πολυ πολυ να το δει κανενα ελικοπτερο και κανενας γειτονας....χιχι

Δημοσ.
απλα κατεβαινεις απο το αυτοκ.σου κ βλεπεις το σημα με την εταιρια κτλ π εχουν πανω οι ταμπελες π λες...

Ναι, μπορώ να πω ότι αυτό θα ήταν και το δικό μου αντανακλαστικό...

Δημοσ.

Πού ήταν η δυσκολία στην ονομασία του thread; "Διαφημιστικές πινακίδες στις ταράτσες" στη χειρότερη. Πολύ καλύτερο από το "δεν ξέρω". Anyway. ;)

Δημοσ.
απλα κατεβαινεις απο το αυτοκ.σου κ βλεπεις το σημα με την εταιρια κτλ π εχουν πανω οι ταμπελες π λες...

Και οπως κοιτας φρεναρει ο προηγουμενος και του ριχνεις μια και σε πληρωνει,για αυτο τωρα ψηφιζετε νομος να κατεβουν ολες, εχουν απαγορευτει και στις οροφες των ταξι.

Δημοσ.

Δες εδώ.

Για άλλες εταιρίες ψάξε στο google για "outdoor advertising" (με περιορισμό για σελίδες στα Ελληνικά) ή "υπαίθρια διαφήμιση".

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις σε διάφορα πλαίσια για γιγαντοαφίσες στους δρόμους ή σε στάσεις λεωφορείων. Συνήθως έχουν τα στοιχεία της εταιρίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...