john_vam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 αρχικα δηλωνω ολιγον ασχετος... εχω modem/router us robotics... επειδη θελω να κανω καποιες ρυθμησεις προσπαθω να συνδεθω με αυτο (ενω εχω κανονικα internet) αλλα μοθ λεει συνεχως λανθασμενη συνδεση... ενω ειμαι 100% σιγουρος για το password... τι στο καλο φταιει και δεν μπορω να συνδεθω....:confused:
disqualified Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ανεβασε ενα screenshot με το σφαλμα που λαμβανεις, σε ethernet το εχεις συνδεσει ή σε usb
john_vam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 προσπαθω μεσω του us robotics easyconfigurator..να συνδεθω, οπου εχει προεπιλεγμενα ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης..αλλα πατωντας συνδεση χρηστη... γραφει: ''σφαλμα: λανθασμενη συνδεση, προσπαθηστε παλι'' και μου γραφει πιοια ειναι τα προεπιλεγμενα ονομα χρηστη και κωδικος ως σημιωση. η συνδεση ειναι ασυρματη(αν εχει καμια σημασια)... καμια ιδεα....
disqualified Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στο μενου του router δλδ δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ εισαι κανονικα μεσα ετσι?
disqualified Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 το πιο πιθανο ειναι να βαζεις λαθος username kai password τα εχεις αλλαξει? μπας και εχεις προεπιλεγμενα ελληνικα, ή οταν εβαλες το neo password ειχες προεπιλεγμενα ελληνικα και δεν το χες καταλαβει?
john_vam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 μα αυτο ειναι το θεμα δεν εχω αλαξει εκτος αν εχω παθει αμνησια.. τεσπα θα δοκιμασω ορισμενα μηπως..αλλα δεν νομιζω. thnx παντως
coolman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αρχικά δοκίμασε να μπεις με έναν browser. Άσε το Easy Configurator, μάλλον άχρηστο είναι. Επίσης αν πατήσεις το reset για 10 δευτερόλεπτα κάνει reset όλες τις ρυθμίσεις οπότε αν έχει αλλάξει password γυρνά στο default.Θα πρέπει όμως να ξαναπεράσεις τις ρυθμίσεις όλες.
disqualified Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ναι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι reset
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 i dieuthinsi tou router prepei na ine 192.168.1.1 i 2.1 gia to montelo 9112.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.