marantonis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα τελευταια οταν ανοιγω το PC δεν λειτουργει ειτε η επιφανεια εργασιας ειτε η γραμμη εργασιων. (ποτε δεν κολλανε και τα 2 μαζι) Τ λετε να συμβαινει? Μπας και ειναι κανενας ιος?
kostas_theo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Το πιό πιθανόν... Κάνε κάνα σκαν και αν δεν βρείς τπτ ξαναπόσταρε να δούμε...
marantonis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εκανα scan με το avast! Δεν βρηκε τιποτα
TurboJugend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Spyware doctor δοκίμασε scan, το scan είναι δωρεάν
flo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν λες δεν λειτουργει τι εννοεις ακριβως???? Δουλευει ή το ενα ή το αλλο αλλα ποτε τα 2 μαζι ?
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν λες δεν λειτουργει τι εννοεις ακριβως????Δουλευει ή το ενα ή το αλλο αλλα ποτε τα 2 μαζι ? Ναι. Οταν λεω οτι δεν λειτουργει η γραμμη εργασιων εννοω οτι τα εικονιδια που ειναι σε αυτη κινουνται πχ. του internet και του antivirus, τα παραθυρα ελαχιστοποιουνται, αλλα δεν ανταποκρινεται οταν κανω κλικ. η επιφανεια εργασιας τωρα, οταν λεω οτι δεν λειτουργει, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα εικονιδια ουτε να επιλεξω κατι ουτε να κανω δεξι κλικ. Δεν ανταποκρινετε ενα απο τα δυο παντα.
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικα το προβλμα λυθηκε με το TuneUp Utilities 2007. Μαλλον δεν ηταν ιος. Ελπιζω να κρατησει...
michael92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνα Bugaκι του GUI θα 'τανε, μου χει συμβεί και μου λύθηκε και εμένα με το Tune up. Π.χ. αντί του βέλους στις συντομεύσεις να μπαίνει το σήμα του google earth ή να ανακατεύονται τα παράθυρα στη Taskbar Μεταξύτ ους, σε Vista φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.