jimchristo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι βοήθεια απο κάποιον που έχει κάνει ήδη κάτι τέτοιο.Εχω το φοιτητικό πακέτο απο την ΗΟL στα 768 μέσω του δίοδος. Θέλω να την διακόψω(έχει περάσει ο ένας χρόνος συμβολάιου)κ επίσης θέλω να διακόψω κ με τον ΟΤΕ κ σκέφτομαι να βάλω forthnet μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της.Εφόσον η Ηοl θέλει περίπου 45 ημέρες για να την διακόψει και ο ΟΤΕ γύρω στις 12,μπορώ να διακόψω τον ΟΤΕ κ μετά απο της 12 ημερες να κάνω αίτηση στην forthnet?Θα την παρεμποδίσει η ΗΟL?Πως μπορώ να τα κάνω όλα αυτά για να μείνω χωρις dsl όσο το δυνατόν λιγότερο διάστημα?
titikos46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πια περιοχη εισαι? και εαν εχεις και αλλο εναλλακτικο κοιταξε τα ολα, και μετα κανε αιτηση αναλογα με την περιοχη σου ειναι και ο χρονος ενεργοποιησης σου.
dr_psiloulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Kai se poso kero nomizis oti tha sindethis sti forthnet? Psekse ligo edo sto forum prin kanis kinisis...(Ego apo 25/5/2007 pou ekana etisi sti forthnet mexri prin ligo kero perimena akoma.Edo kai 7 meres tous pira kai tous evrisa kai tous eipa efxaristo den tha paro... Ekana etisi stin ON kai se 10 meres tha exo 3play..AFTA...
Keosen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 H forthnet αυτην την περιοδο ειναι η χειροτερη επιλογη για ISP καλυτερα μεινε με ΟΤΕ και 56k πραγματικα...
jojos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Στην αίτηση της 4νετ υπάρχει πεδίο που ρωτάει αν είσαι σε άλλο παροχό και τι υπηρεσίες σου παρέχει.Το συμπληρώνεις κανονικά και με την αίτηση εξουσιοδοτείς την 4νετ να έρθει σε επαφή με τον εναλλακτικό παροχέα και να προβει στις απαραίτητες ενέργειες. Σε συμβουλεύω πάντως να τους τσεκάρεις κατα διαστηματα (εφόσον κάνεις την αίτηση) καθώς τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν (η 4νετ) δεν ειδοποιεί άμεσα τον πελάτη με αποτέλεσμα καθυστέρηση. Επίσης ψάξε στο forum όπως τονίστηκε και πιο πάνω για να δεις καθυστερήσεις που αναφέρονται στην περιοχή σου με αιτήσεις της 4νετ και πράξε ανάλογα. P.S Εγώ ενεργοποιήθηκα σε 15 μερες Δυτική θεσσαλονίκη
jimchristo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Περιοχή Παλλήνη,το κέντρο του ΟΤΕ είναι του Πικερμίου που υπάγεται στην Παιανία.Δυστηχώς δεν παρέχει καποια άλλη εταιρία υπηρεσίες του τύπου double play στην περιοχή.Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν θα κόψω τον Οτέ θα μπορέσω να βάλω άλλη εταιρία ή θα πρέπει να περιμένω κ τις 45 ημέρες που κάνει να το κόψει η ΗΟL?
titikos46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Περιοχή Παλλήνη,το κέντρο του ΟΤΕ είναι του Πικερμίου που υπάγεται στην Παιανία.Δυστηχώς δεν παρέχει καποια άλλη εταιρία υπηρεσίες του τύπου double play στην περιοχή.Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν θα κόψω τον Οτέ θα μπορέσω να βάλω άλλη εταιρία ή θα πρέπει να περιμένω κ τις 45 ημέρες που κάνει να το κόψει η ΗΟL? Οτι θα μεινης χωρις νετ σιγουρα, αλλα ποσο δεν ξερεις κανεις μας πιστευω ουτε οι ιδιοι απο την 4νετ,θα την βολεψης με την χρονοχρεωση στο διαστημα αυτο και εαν εισαι και πaνω απο 2χιλ. απο dislam μην περιμενης και μεγαλη αποδοση.
jojos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με την 4νετ ή να περασεις απο τα γραφέια τους μιας και πιο γρήγορα θα φτάσεις εκεί σε σχέση με το να περιμένεις στο τηλέφωνο για να απαντήσουν!!!!
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 jimchristo, όταν λες να κόψεις τον Ο.Τ.Ε. εννοείς την τηλεφωνική γραμμή; Αν ναι, μην το κάνεις. Πρέπει να υπάρχει ενεργή τηλεφωνική γραμμή για να κάνεις αίτηση σε Forthnet...
jimchristo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ φίλε parsifal για την διευκρίνηση κ τους υπόλοιπους για τις απαντήσεις τους.Γενικά βλέπω το τοπίο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο..
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι κι εγώ ακριβώς στην ίδια φάση. HOL ΔΙΟΔΟΣ και έχω κάνει αίτηση για 2play SoHo. Συμβουλή μου είναι να ειδοποιήσεις με fax και e-mail στο [email protected] από τώρα κιόλας ότι δεν επιθυμείς ανανέωση, για να είσαι καλυμμένος. Στο spoiler έχω το e-mail/fax που έστειλα εγώ, αν θες να πάρεις μια ιδέα: Τάδε Ταδόπουλος Οδός Τάδε 15, Ταδούπολη Τηλ.: Τάδε1 Κιν.: Τάδε2 username: tade ΠΡΟΣ: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Hellas On Line Ταδούπολη, 21/9/2007 Είμαι συνδρομητής της (HOL dialCONNECT DYNAMIC 700 Student) υπηρεσίας σας στον τηλεφωνικό αριθμό <Τάδε1>, με ημερομηνία έναρξης την 30η Νοεμβρίου 2006. Δια της παρούσης, σας γνωστοποιώ ότι δεν επιθυμώ την ανανέωση της υπηρεσίας πέραν της 30ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, αλλά την άμεση λήξη αυτής με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημερομηνία έναρξης παροχής της. Θα παρακαλούσα επίσης να με ενημερώσετε, ει δυνατόν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση [email protected] 1.Για την επιβεβαίωση παραλαβής της παρούσης. 2.Για τη δέουσα διαδικασία επιστροφής σε εσάς του εξοπλισμού που μου έχετε χορηγήσει (LEASE HOL CPEs Fritz! PSTN PRE). <Περίπτωση e-mail>: Σας έχει αποσταλλεί επίσης η παρούσα, με τη μορφή fax στο 2130005000. Συνημμένα υποβάλλεται και σε μορφή ψηφιακής εικόνας jpg υπογεγραμμένο αντίγραφο του fax αυτού. <Περίπτωση fax>: Σας έχει αποσταλλεί επίσης η παρούσα, με τη μορφή e-mail στο [email protected] Με εκτίμηση Τάδε Ταδόπουλος <Περίπτωση e-mail>: Κάνεις attach ένα, σκαναρισμένο από το fax, jpg γύρω στα 500KB <Περίπτωση fax>: <Φωτοτυπία 2 όψεων Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.