kostastnt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ένας φίλος μου γράφτηκε σε μια σελίδα (σχεδόν τσοντοσελίδα) δίνοντας ψεύτικα στοιχεία, αλλά "αληθινό" email. Όσο αληθινό είναι το email που δίνει το gmail. Μετά την εγγραφή του ήρθε ένας κωδικός για να μπαίνει στην σελίδα. Μαζί με τον κωδικό όμως ήρθε και ένα mail που έλεγε ότι πρέπει να στείλει λεφτά στην εταιρεία αυτή. Το αγνόησε και μετά από μια βδομάδα έστειλαν κι άλλο. Τώρα αυτός φοβάται ότι μπορεί να τον κυνηγήσουν επειδή δεν τους έστειλε τα 60 ευρώ. Εγώ του είπα εξαρχής να τους στείλει κάτι άλλο Του είπα να μην στείλει γιατί: Η εταιρεία έχει έδρα στην Ελβετία, αλλά λογαριασμό στην Γερμανία. Θα μου πείτε πολλοί το κάνουν αυτό, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει και όνομα Internet Service... Ακόμα έχουν ΜΟΝΟ την ΙΡ του. Δεν πιστεύω ότι θα μπουν σε διαδικασία να βρουν την IP του για 60 Ευρώ. (Νομίζω ότι ισχύει και άσυλο για την γραμμή του επειδή είναι μέσω πανεπιστημίου.) Τα email είναι όλα αυτοματοποιημένα. Η σελίδα είναι αυτή από κάτω όπως και τα email. > Η σελίδα είναι η εξής: [b]http://check-deinen-sex.net/[/b] EMAIL--->1 Sehr geehrter Herr Gdjgdjgdjd Fghdghghdgh, Sie haben unsere Dienstleistung von check-deinen-sex.net bestellt und sind einen rechtsgültigen Vertrag eingegangen. Leider konnten wir bisher von Ihnen keinen Zahlungseingang verzeichnen. Um hohe Inkasso- und Anwaltsgebühren zu vermeiden, nehmen Sie diese Mahnung ernst. Bitte überweisen Sie den offenen Betrag in Höhe von 59,00 Euro Euro innerhalb von 7 Tagen auf das folgende Konto zu unseren Gunsten: Betrag: 59,00 Euro Bereits bezahlt: 0,00 Euro Zahlungsempfänger: Zentrale Abrechnung I Kontonummer: 200 361 317 Bankleitzahl: 500 502 01 Kreditinstitut: Frankfurter Sparkasse Verwendungszweck: CHECK-1201303/1385397 offener Betrag: 59,00 Euro ------------------------------------------------ IBAN: DE37 5005 0201 0200 3613 17 SWIFT-BIC: HELADEF1822 ------------------------------------------------ Im Anhang finden Sie die Rechnung im Originalformat auf unserem Briefpapier. Sie benötigen den Adobe Acrobat Reader, um sich die Rechnung anschauen zu können. Diesen können Sie unter http://www.adobe.de/products/acrobat/readstep2.html downloaden. Sollten Sie weitere Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. ------------------------------ ------ Mit freundlichen Grüßen Ihr Check-Deinen-Sex Support-Team Internet Service AG Blegistrasse 1 6343 Rotkreuz Schweiz Email: [email protected] Telefon: 00 42 36 63 90 39 11 Telefax: 00 42 36 63 90 39 92 Die telefonische Kundenbetreuung ist von Montag bis Freitag in der Zeit von 10 - 17 Uhr (ausser feiertags) erreichbar.
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Να μην στειλει τίποτα. Απλώς ψάχνουν για θύματα. Αν ήταν να σας χρεώσουν, θα το είχαν προνοήσει για πριν σας δώσουν προσβαση στην σελίδα τους και όχι μετά...
titikos46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και πες του να προσεχει για να εχει,γιατι μετα μπορει να μην εχει.
Mefisto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αστεία πράγματα..δεν έχει υπογράψει κανένα χαρτί, δεν έχει δώσει αριθμό πιστωτικής κάρτας ΑΡΑ δεν νομιμοποιούνται να διεκδικήσουν τίποτα. Απλά ψάχνουν για καρόιδα. Χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση στην Ελλάδα για να βρουν σε ποιον αντιστοιχεί η ΙΡ και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις που υπάρχουν ΒΑΡΕΙΕΣ κατηγορίες. Don't worry..
kostastnt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παίδες! Και εγώ τα ίδια του είπα. Δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση στην Ελλάδα που να δόθηκε IP τώρα πρόσφατα. Μόνο πέρυσι το καλοκαίρι για κάποιον στην Κρήτη που διακινούσε παιδική πορνογραφία.
Stuff00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορούν να σε βρούν μέσω IP. Δεν πρόκειτε όμως να κυνηγίσουν τον φίλο σου . Είναι spam mails . Ψάχνουν για θύματα , οπότε συνέχισε να βλέπεις τα "βιντεάκια" σου άφοβα. Και να μην φοβάσε για την Ip σου , αλλά για τους ιους που μπορεί να "κολλήσεις" απο τέτοιου είδους sites . (Σελίδες τύπου check-deinen-sex.net/ συνήθως ποστάρουν SpamBots , πρόσεχε)
horsepower Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 kostastnt άσε ρε τώρα ένας φίλος και η θεία μου η Μαριώ και κουραφέξαλα..σε τα μας ρε??
aGka8l Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 kostastnt άσε ρε τώρα ένας φίλος και η θεία μου η Μαριώ και κουραφέξαλα..σε τα μας ρε?? χαχαχα σωστος!παντα οταν προκειτε για κατι πονειρο ολοι λενε ο φιλος μου / ο ξαδερφος ο γειτονας και η καιρα κατινα!ΛΟΛ
kostastnt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχαχα, καλό! Όχι πραγματικά είναι για φίλο μου και ρώτησα μόνο και μόνο γιατί αυτός επέμεινε να έχει γνώμες περισσότερων. Εγώ θα τους απαντούσα στα γερμανικά: Jetzh habe ich kein Geld, aber ich habe zwei grosse Eier. Κι εγώ μπαίνω σε "τέτοιες" σελίδες, αλλά μόλις έρχονται τέτοια email τρώνε κατευθείαν delete. Δεν το σκέφτομαι καν. Λάθος μου που αμέλησα να του δείξω μερικές σελίδες που έχουν έτοιμους σπασμένους κωδικούς. Άντε καλό παρασκευοσαββατοκύριακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.