Προς το περιεχόμενο

Απορία για ασύρματο δίκτυο με σλυνδεση στο Net

strong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8elw na rothsw pedia an valw mia syndesh sto net kai kanw ena asirmato diktio me ena gitona, aytos 8a mporei na mpei sta arxeia toy ypologisth moy an den exw kati shared??

kai an nai pos mporw na profilaxtw??me kapio firewall isos?>?

eyxaristw!

Δημοσ.

Βάλε το PC σου σε άλλο workgroup. Μην κάνεις τίποτα shared. Το account του administrator πρέπει να έχει κάποιο password (και να μην είναι κενό).

Βάλε κι ένα firewall και είσαι οκ.

Δημοσ.
Βάλε το PC σου σε άλλο workgroup. Μην κάνεις τίποτα shared. Το account του administrator πρέπει να έχει κάποιο password (και να μην είναι κενό).

Βάλε κι ένα firewall και είσαι οκ.

Πήγα και έκανα δεξί κλικ στον C και μετά shering and security και είδα πως είναι επιλεγμένο το shared. ΜΕτά συνειδητοποίησα ότι όλοι οι σκληροί είναι by default shared στο σύστημά μου. Σε τι αποσκοπεί αυτό?Αν προσπαθήσω να βγάλω την επιλογή shared,αμέσως το windows xp prof μου το αλλάζουν πίσω.Τι γίνεται???

Δημοσ.

Δεν νομίζω αυτό να έχει σχέση με το δίκτυο αλλά άμα ο δίσκος είναι κλειδωμένος ή να λειτουργεί σε οποιοδήποτε σύστημα τον συνδέσεις, π.χ να τον βγάλεις και να τον συνδέσεις σε άλλο computer....

Δημοσ.
Πήγα και έκανα δεξί κλικ στον C και μετά shering and security και είδα πως είναι επιλεγμένο το shared. ΜΕτά συνειδητοποίησα ότι όλοι οι σκληροί είναι by default shared στο σύστημά μου. Σε τι αποσκοπεί αυτό?Αν προσπαθήσω να βγάλω την επιλογή shared,αμέσως το windows xp prof μου το αλλάζουν πίσω.Τι γίνεται???

oi diskoi apo default einai shared me to c$ poles fores.alla gia na ginei full share prepei na bgei to xeraki kato apo ton skliro.alla kapoios me an grapsei 192.168.1.33/c$ poles fores tha mporesei na mpei AN DEN EXEIS BALEI ADMINISTRATOR ACCOUNT.gia auto balto se allo workgroup episis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...