PALIKARI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ίδιος δεν μπορώ να γίνω εγώ με αυτούς γιατί είμαι έλληνας κάποιοι όμως γίνονται χειρότεροι από αυτούς γιατί κάθονται και τους καρπαζώνουν με now "τροπιες" μιζέριας και κακομοιριάς σαν αυτές που εκφράζεις kadadeisamai έτσι να φοβόμαστε και τους "σκοπιανουν"
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Palikari: Για να σου είναι χρήσιμο το it's greek to me, μετά από την μετατροπή πρέπει να περνάς και ένα χέρι καθαρισμό το κείμενο σου από λάθη. Αν είναι απλά να ποστάρεις ότι βγάζει, εγώ προσωπικά προτιμώ να σε διαβάζω greeklish. Και όχι μονο επειδή αυτό συνεπάγεται ότι τα posts σου θα σβήνονται.
PALIKARI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 και γεια πριν είχα πάει να φάω λίγο "γειαφτο" δεν απάντησα μην έχεις την εντύπωση ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω. ως τώρα εσύ δεν μου απάντησες. τι έχεις να πεις γεια αυτούς που σφάζουν οι φίλοι σου οι τούρκοι? γεια τους παπάδες τους δημοσιγράφους απάντησε μου
PALIKARI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω είσαι υπερβολικός δεν είναι τόσο τραγικά τα λάθη που να μην καταλαβαίνεις πάντως θα κάνω διόρθωση εφόσον γίνετε ευχάριστο γιατί πληροφορία
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 που να μην καταλαβαίνεις πάντως ίδιος δεν μπορώ να γίνω εγώ με αυτούς γιατί είμαι έλληνας κάποιοι όμως γίνονται χειρότεροι από αυτούς γιατί κάθονται και τους καρπαζώνουν με now "τροπιες" μιζέριας και κακομοιριάς σαν αυτές που εκφράζεις kadadeisamai έτσινα φοβόμαστε και τους "σκοπιανουν" Δεν καταλαβαίνω μία. Και τώρα γιατί γράφεις σε μορφή ποιήματος?
Helm21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω. Ασυνήθιστο και δείχνει μια μικρή ιντερνετικη αγραμματοσύνη, αλλά άμα βολεύεσαι εσύ...
PALIKARI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 δεν νομίζω να απαγορεύεται απλά γράφω όσο χορό μου δίνει το πλαίσιο που μεταφράζει δεν κατάλαβα ότι υπάρχει αυτή η ανωμαλία μαθαίνουμε όμως
PALIKARI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ναι είναι αλήθεια είμαι νέος στο net ψαράς δεν πιστεύω να με ρίξετε για κάμψης
gfilippas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιβάλει καμία λογοκρισία στο διαδίκτυο αλλά εδώ σίγουρα πρέπει να επέμβει ο Μπαμπινιώτης.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ας κανουμε ενα εμπαργκο στα προιοντα που εξαγουμε να σου πω εγω μετα αν αρχισουν να μας σεβονται ολοι...
ferongr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ας κανουμε ενα εμπαργκο στα προιοντα που εξαγουμε να σου πω εγω μετα αν αρχισουν να μας σεβονται ολοι... Εξαγουμε τιποτε? Μεχρι και τα σπιρτα τα εισαγουμε. Φαντασου (την ειρωνεια την επιασα φυσικα)... PALIKARI υπαρχει και το EDIT για να μεγαλωνεις τα μυνηματα σου.
PALIKARI Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 πάει διά εγώ που ζω στο εξωτερικό έχει πολλά ελληνικά προϊόντα αλλα είναι τα πιο ακριβά. και εσύ gfilipas μια που μιλάς για λεξικά έχεις να μου προτείνεις έναν καλύτερο μετατροπέα από Greeklish σε ελληνικά?
flo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.