SGP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μ'αρέσει πάντως σε αυτά τα ειρωνικά και υβριστικά βιντεάκια για την Ελλάδα τα σχόλια απο κάτω. Βρίζουμε τους τούρκους και αυτοί βρίζουν εμάς. Και μετά για αντίποινα κάνουμε εμείς βιντεάκια και τούμπαλιν... Σαν τα παδάκια. Μα, προφανώς για παιδάκια πρόκειται, ανεξαρτήτου ηλικίας...
agpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως, επειδή εμείς δε θα μπορούμε να δούμε τα βίντεο, θα πάψουν αυτομάτως και να υφίστανται; Εντάξει, χαριτωμένη η στρουθοκάμηλος, αλλά όχι κ' έτσι.
Helm21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Επίσης αν κάποιος ΖΗΤΑΕΙ από την κυβέρνηση να περιορίσει τις ελευθερίες του (και όλων των άλλων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει κυβερνητικό διάταγμα που να λέει ότι 'η Πασχαλιά απαγορεύεται να βλέπει youtube'), για το 'καλό' του... με τρομάζει ο συλλογισμός.
afentiko7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Mια παρατήρηση μονάχα.Το θέμα είναι πως μπορούν δυο άνθρωποι να έρθουν κοντά όταν δεν έχουν την ίδια αισθηση του χιούμορ, η δε σέβονται τις ίδιες αξίες.Νομίζω ότι αναλογικά κάτι τέτοιο ισχύει και για μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες
Fidelio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι όχι όχι όχι. Αν κάποιος προσβάλλεται από κάποιο video (που μπορεί κάλλιστα να αποφύγει) στο youtube χρειάζεται κοινωνική αναπροσαρμογή με γνώμονα το ότι η πραγματικότητα δεν είναι ένα όμορφο παραμύθι. Μήπως, επειδή εμείς δε θα μπορούμε να δούμε τα βίντεο, θα πάψουν αυτομάτως και να υφίστανται;Εντάξει, χαριτωμένη η στρουθοκάμηλος, αλλά όχι κ' έτσι. ..δεν ξέρω ποιος το είπε, δεν θυμάμαι , αλλά πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι και το ποιστοποιουν στην συνείδηση των υπολοίπων ..ως προς αυτο γίνεται μια καταπληκτική δουλειά σε αυτό το thread
Helm21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Mια παρατήρηση μονάχα.Το θέμα είναι πως μπορούν δυο άνθρωποι να έρθουν κοντά όταν δεν έχουν την ίδια αισθηση του χιούμορ, η δε σέβονται τις ίδιες αξίες.Νομίζω ότι αναλογικά κάτι τέτοιο ισχύει και για μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες Κάτσε το ξέρω, έχω γράψει και εγώ πανελλήνιες. Πως το λένε? A ναι, μέσα από μια κουλτούρα κατανόησης και σεβασμού της διαφορετικότητας.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ..δεν ξέρω ποιος το είπε, δεν θυμάμαι , αλλά πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι και το ποιστοποιουν στην συνείδηση των υπολοίπων ..ως προς αυτο γίνεται μια καταπληκτική δουλειά σε αυτό το thread Πραγματικά. Εγώ δεν είχα ιδέα γι' αυτά τα βιντεάκια. Όχι ότι θα κάτσω τώρα να τα δω, αλλά πάντως έμαθα για την ύπαρξη τους.
Fidelio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πραγματικά. Εγώ δεν είχα ιδέα γι' αυτά τα βιντεάκια. Όχι ότι θα κάτσω τώρα να τα δω, αλλά πάντως έμαθα για την ύπαρξη τους. ..αρα δεν υπάρχουν , χαχαχαχα συγνώμη , δεν θα ξανασπαμάρω !
the_end Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 μετά απο 10 ώρες και 50κάτι ποστ ακόμα να επέμβει η κυβέρνηση. κάτι σάπιο υπάρχει...
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παίδες συζητώντας ένα ασήμαντο θέμα το κάνουμε σημαντικό .
21century Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά το θέμα εσεις κρινετε αν ειναι σημαντικο η οχι. Η προταση μου ηταν να υπαρξει παρεμβαση και οχι φυσικα να απαγορευθει η προσβαση, αλλοιμονο. Απλα πιστευω φιλοι μου οτι η Τουρκια οτι δεν της αρεσει το απαγορευει, εμεις ομως ως δημοκρατικη χωρα μπορουμε και εχουμε την συνεση να ανιδρασουμε διαφορετικα νομιμα και σωστα απεναντι σε οσους δυσφημουν τη χωρα μας και δεν εχουν δικαιωμα να την κρινουν την στιγμη που δεν ζουν εδω. Εξαλλου μην ξεχνατε και το θυμιζω εκ νεου οτι ο 'πολεμος' Ελληνων- Τουρκων χακερ υφισταται με παμπολλα παραδειγματα. Μηπως ξεχασατε την αλλοιωση κυβερνητικων σελιδων μετα απο κρισιμα εθνικα γεγονοτα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά το θέμα εσεις κρινετε αν ειναι σημαντικο η οχι. Η προταση μου ηταν να υπαρξει παρεμβαση και οχι φυσικα να απαγορευθει η προσβαση, αλλοιμονο. Απλα πιστευω φιλοι μου οτι η Τουρκια οτι δεν της αρεσει το απαγορευει, εμεις ομως ως δημοκρατικη χωρα μπορουμε και εχουμε την συνεση να ανιδρασουμε διαφορετικα νομιμα και σωστα απεναντι σε οσους δυσφημουν τη χωρα μας και δεν εχουν δικαιωμα να την κρινουν την στιγμη που δεν ζουν εδω. Εξαλλου μην ξεχνατε και το θυμιζω εκ νεου οτι ο 'πολεμος' Ελληνων- Τουρκων χακερ υφισταται με παμπολλα παραδειγματα. Μηπως ξεχασατε την αλλοιωση κυβερνητικων σελιδων μετα απο κρισιμα εθνικα γεγονοτα? Δυό-τρία σημεία άξια σχολιασμού. 1. Τι παρέμβαση προτείνεις να γίνει; Να... παρακαλέσουμε κάποια μέλη του YouTube να μην ανεβάζουν video που δεν γουστάρουμε; Να κάνουμε διάβημα προς την Τουρκική Δημοκρατία; Τι; 2. Λες ότι δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τη χώρα μας "την στιγμη που δεν ζουν εδω". Ελπίζω να αστιεύεσαι, έτσι; Ακόμα κι ως αστείο, είναι κακό αστείο. Δηλαδή επειδή δεν έχεις ζήσει στο Αφγανιστάν, δεν δικαιούσαι να κρίνεις το καθεστώς των Ταλιμπάν; 3. Ο 'πόλεμος Ελλήνων-Τούρκων χάκερ' είναι, στην καλύτερη περίπτωση επιφανειακός και σίγουρα δεν μπορεί να γίνεται επίκλησή του για κυβερνητική παρέμβαση. Πιο απτός και τρομακτικός είναι ο "πόλεμος" γαύρων-βάζελων παρά ο πόλεμος μερικών βλαμμένων στο Διαδίκτυο.
konnak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Τι παρέμβαση προτείνεις να γίνει; Να τους κάνει "ντα".
Lomar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 +1 paredwse Επίσης έφερα ένα παράδειγμα με το δούλεμα του ελληνικού λαού προς τον αμερικανικό (όχι οτι με πειράζει ή μου αρέσει, αδιάφορο με αφήνει, εν μέρη συμφωνώ κιόλας), αλλά ακόμη δεν πήρα απάντηση. Φαίνεται είμαι υπερβολικά "Διεθνιστής", "Ειρηνιστής" κτλ σε -στης για να μου απαντήσουν κάποιοι "φιλοπατρίδες" εδώ μέσα...
topgunidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ρε αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν...ελευθερία έχουμε και το δείχνουμε...σίγα λες και περίμενα κάτι περισσότερο από εναν γκρίζο λύκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.