auditt79 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα σε ολους. Προσφατα αρχισε να μου παρουσιαζεται ενα προβλημα στο laptop.βαζοντασ καποιες ταινιες να παιξουν μου βγαζει οτι εμφανιζεται προβλημα στον internet explorer.Οποτε κανει σαν ενα γρηγορο refresh στην οθονη και κλινει τον φακελο που ειχα ανοιχτο με την ταινια μεσα. Τι ακριβως γινεται ??/ Ξερει κανεις να μου πει? ευχαριστω εκ των προτερων
dks_1979 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα. Μάλλον εννοείς τον Windows Explorer, όχι τον Internet Explorer. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο αρχείο μέσα στο φάκελο με όνομα που τον "χαλαει". Λογικά το πρόβλημα είναι με την ονομασία κάποιου αρχείου. Έχει συμβεί σε πολλούς (κι εγώ ένας από αυτούς είμαι). Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω καταλάβει με τι αρχεία έχει πρόβλημα ο Windows Explorer, τυχαία το έλυσα.
auditt79 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε dks ακριβως οπως το ειπες. Χθες μου εδωσε πρωτα το προβλημα για explorer και μετα για dr.Watchon . Αν μποριες να δωεις ενα χερακι ακομα μηπως και βρω και εγω την ακρη ....
dks_1979 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Οι ταινίες είναι από torrents? Συνήθως το πρόβλημα είναι με αρχεία .nfo. Δοκίμασε να σβήσεις το .nfo (αν υπάρχει μέσα στο φάκελο). Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα folder με mp3 και ένα .nfo. Το έσβησα και όλα καλά μετά.
auditt79 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 απο torrents ειναι οι ταινιες αλλα τα .nfo δεν τα κατεβαζα ειναι μονο η ταινια.τα κατεβαζω με μ-torent.Κατι αλλο?παντως στο σφαλμα λεει μονο explorer.exe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.