Προς το περιεχόμενο

7900 gt την παλέβει για φέτος ?

ibiza9303

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας όσων αφόρα...

1)Έχω την 7900 gt assus ddr3 256 Πιστεύετε ότι την παλέβει για φέτος με τα games της ερχόμενης σεζόν? Ποιο αναλυτικά θα έχω gaming χωρίς κολλήματα σε αναλύσεις 1024χ768 ή είναι επείγουσα η αλλαγή της σε 8800 η σε επόμενη γενιά που θα έρθει το νοέμβριο? (δώστε μου γνώμες έστω και υποθετικά άστοχες...

2)σκέφτομαι για καινούργια οθόνη σε wide 22 της samsung SYNCMASTER 2232GW μιας και η 19αρα lg που έχω ( flatron L 1932P) με τα υποτιθέμενα 4 μς της δεν με κάλυψε ενώ σε 1240χ 1080 ανάλυση που είναι και το φυσικό της τρέχει στα 60 μόνο hz:twisted:...πείτε μου αξίζει τον κόπο ειδικά για gaming and movies, κοστίζει περίπου στα 300 ευρώ

(http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000W2fjAZdI?ProductID=_p3D4QFHy7cAAAEUFeBy0KtS&CatalogCategoryID=iUfD4QFHR88AAAEOhz803xij&Selected=Specifications#t_category_tabcontent)

3)οι οθόνες wide από οτι έχω παρατηρήσει παχαίνουν λιγο τα γραφικά να με αποθαρύνει αυτό από αγορά wide monitor? ή όχι?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

ολες οι tft 60hz τρεχουν καλυτερα.Η 7900gt ειναι μια χαρα για φετος, ισως χρειαστει αλλαγη Φεβρουαριο-Μαρτιο.Τωρα με το crysis δεν ξερω τι θα γινει αλλα περιμενε πρωτα να δεις.Επισης και εγω 19 lg εχω και μου αρεσει παρα πολυ

Δημοσ.

Μάλλον όμως καλύτερο μοντέλο 19 από την δικιά μου θα έχεις γι'αυτό και σου αρέσει. Με ενθάρυνες με την κάρτα... η χρονιά βγήκε άνετα, αλλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να καθυστερήσω την αγορά νέας αφού όσο ποιο μετά πάρω καινούργια, αν δω ότι αντέχει η νυν κάρτα τόσο ποιο κερδισμένος θα βγω :-D

Δημοσ.

τα παιχνιδια πρεπει να τα τρεχεις σε 1280x1024 αφου εχεις 19'' tft.Στις αλλες αναλυσεις ειναι χοντροκομμενα τα γραφικα συνηθως.Η δικια μου ειναι 8ms 1950SQ.Δεν καταλαβαινω σε τι σε χαλαει η οθονη σου

Δημοσ.

nai ta hz stis tft prepi na einai 60 gia beltisto. den einai crt na to sigrinis analoga. kamia sxesi!

h 7900gt tin psilo paleuei (an bris kamia fthini metaxirismeni kai sikoni to trofodotiko sou ena SLi tha se kratisi perisotero kairo) kai an paris tin 22wide tote einai pou prepi na kanis kati me tin karta grafikon (esto sli) giati stis analisis pou paizis tora tha xaramisis ti wide..skepsou oti to ergostasiako tis einai 1650x1080

Δημοσ.

Active φίλε με διαφώτισες πολύ καλά! δηλαδή για βέλτιστο gaming πρέπει η κάρτα γραφικών μου να είναι άνετη στο να τρέξει στην ανάλυση της οθόνης σωστά? ( καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα?)

Δημοσ.

παιζει ρολο και η μνημη της καρτας.Μεχρι 1280χ1024 256mb αρκουν συνηθως.Μετα θες 512.Τον κυριο ρολο βεβαια παντα τον εχει η gpu(δηλαδη το ποιο μοντελο ειναι)

Δημοσ.

e logiko den einai? basika otan lew beltisto enow giatin othoni. opos episimanthike kai pio prin an oi TFT an den trexi sti fisiki tis analisi den apodidi kala (pio thola kai xontrokomena klp klp) an paris ti wide tha prepi na paizis se 1650x1080 pou einai h fisiki tis analisi (panta giato beltisto milame)

an h karta grafikon omos kai idika h 7900gt treksi se tetia analisi ta new games les na min sernete?

kirios auto eipa na exeis ypopsin sou

Δημοσ.

:-Dgalis and active ευχαριστώ πάρα πολύ διότι με βγάλατε από το μπερδεway που είχα:)

για την οθόνη που λέω όσων αφορά το gaming θα είναι οκ?

Δημοσ.
Για μια 17αρα, σε τι αναλυση πρεπει να παιζει η Asus EN7900GTX?Αυτη θα την παλεψει για φετος?

To τι θα την παλεψει κ για ποσο θα παλεψει εξαρταται μοναχα απο το τι αναλυσεις και ρυθμισεις βαζει ο καθενας...

Προσωπικα για μενα ανετοτατα θα με κρατουσε μια 7900gtx για 2 περιπου χρονια...

Kαποιου αλλου μπορει να σου φαινετε λιγη και η 8800ultra.

Δημοσ.
Ναι εχεις δικιο σε αυτο.

Η οθονη μου υποστηριζει μεχρι 1280x1024.

Δεν υποστηριζει μεχρι αυτην,αλλα εχει native αναλυση τα 1280χ1024,που σημαινει πως εχει κυριολεκτικα 1280 οριζοντιες "κουκιδες" σε καθε μια απο τις 1024 καθετες γραμες.Αν παιζεις με μικροτερη αναλυση απο αυτη απλα θα παραμορφωνετε σχετικα η εικονα.

Δημοσ.
:-Dgalis and active ευχαριστώ πάρα πολύ διότι με βγάλατε από το μπερδεway που είχα:)

για την οθόνη που λέω όσων αφορά το gaming θα είναι οκ?

η οθονη σου ειναι μια χαρα.Αν πας σε αλλη 19'' δεν θα δεις διαφορα.Εκτος αν θες 22'' ομως μετα δεν θα σου φτανει και η καρτα γραφικων.Εγω θα καθομουν οπως ειμαι.Εξαλλου μην μου λες οτι η 19'' σου φαινεται μικρη γιατι δεν το πιστευω :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...