Προς το περιεχόμενο

Τα φτυσε ο My Book?

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπτωμα 1 δεν ολοκλήρωνε μεταφορά αρχείων (επί μισή ώρα κολλημένη η μπάρα μεταφοράς)

Σύμπτωμα 2 δεν έκανε έλεγχο σφαλμάτων (η μπάρα στη phase 4 δεν ανέβαινε καθόλου)

Σύμπτωμα 3 δεν έγραφε αρχεία σε dvd, cd

Σύμπτωμα 4 δεν έκανε format.

Οπότε το πάω στο Πλαίσιο με την απόδειξη και τι γίνεται?

Δημοσ.

2 φίλοι μου κι εγώ έχουμε πάρει mybook 250Gb.

Του ενός τά'φτυσε και το άλλαξε με άλλο (μέσα στην εγγύηση, από συνοικιακό μαγαζάκι).

Το δικό μου, μου φαίνεται πάααρα πολύ αργό, τα pc και τα mac μια το βλέπουν και μιά δεν το βλέπουν.

Το τρίτο μιά χαρά φαίνεται για την ώρα.

Δημοσ.
Στο Πλαισιο (εκεί τον πήρα) θα μου τον αλλάξουν επιτόπου η θα χρειαστεί κάποια διαδικασία?

Δεν έχω ιδέα φίλε μου !!

Καλή τύχη !

Κράτα μας ενήμερους

Δημοσ.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ο δίσκος (που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει βγάλει πολλάαααα ελατωματικά κομμάτια) αλλά τα δεδομένα που περιέχει και ενδεχομένως να μην έχεις κρατήσει backup. Άμα έχεις χάσει δεδομένα είναι πραγματικά κρίμα.... :(

Δημοσ.

Ποια έκδοση του Mybook έχει το πρόβλημα? Η "απλή" με το usb μόνο και το κίτρινο λεντάκι ή αυτή που έχει και firewire και γαλάζιο led? Μήπως και οι δύο? Έχω αυτή με το γαλάζιο led και με ζώνουν τα φίδια αν και δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα γιατί έχω μέσα πολλά και χρήσιμα πράγματα...

Δημοσ.

Το προβλημα στα Mybook σε ολεσ σχεδον τις εκδοσεις το παρουσιαζει η πλακετα του usb που εχουν μεσα στο κουτι.

εαν εχεις δεδομενα μεσα και δεν θα τον βλεπουν τα pc και ο δισκος μεσα ακουγεται οτι δουλευει μπορεις να τον ανοιξεις και να τον κανεις εσωτερικο η τον βαζεις σε εξωτερικο κουτι εμποριου.εννοειται οτι η εγγυηση χανεται εαν ανοιχτει αλλα δεν χανεις δεδομενα.

Δημοσ.

Καλό αυτο... Ακόμα και αν σου κάτσει η κατάσταση διορθώνεται σχετικά εύκολα. (Συμφωνω απόλυτα πως το κόστος από τους χαλασμένους δίσκους είναι τα χαμένα δεδομένα και σε καμιά περίπτωση η αξία του δίσκου)

Δημοσ.

Απίστευτη απορία!

Έχω και εγώ τον θρυλικό εξωτερικό USB δίσκο mybook 250 GB της WD.

Απο σήμερα το μεσημέρι δεν μπορώ να τον ανοίξω και να διαβάσω τα περιεχόμενα του!

Αν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή τότε καθυστερεί τρομερά το boot-αρισμα και για να μπορέσω να ξεκολλήσω τον υπολογιστή πρέπει να αποσυνδέσω τον εξωτερικό δίσκο.

ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ!

Οταν γυρνάω σε linux γιατί λειτουργεί μια χαρά ο δίσκος? :neutral:

Y.Γ. Ο δίσκος δείχνει άχρηστος και σε σύστημα με Windows XP, και σε Vista....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ego exo to my book 250gb essential sxedon ena xrono apo perisi ta xrisougena (kai sigekrimena tin paramoni)kai mexri stigmis den exei parousiasei kanena problima lete na imoun tixeros kai na min epesa se elatomatiko kommati ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...