panosvlass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα αγορασα μια 32" AOC LCD για το δωματιο και ειπα να την εχω και σαν δευτερο μονιτορ για ταινιες κτλ. Την συνδεσα με s-video σε component που βγαζει η Χ1650 που εχω με την TV. Στην αρχη δεν φαινοταν τιποτα.Στο properties της καρτας γραφικων οταν την εκανα attach δεν το δεχοταν και δεν εβγαζε τιποτα. Πηγα στο CCC εκανα detect και παλι δεν εβγαζε τιποτα. Ελεγξα συνδεσεις, καλωδια ξαναπροσπαθησα αλλα τιποτα και μετα απο μπολικα καντηλια εφυγα για καφε(!). Οταν γυρισα ενω ειχα αποσυνδεσει τα καλωδια απο την tv ανοιξα το CCC και ειχε βρει μια tv που δεν ηταν συνδεδεμενη.Ενωσα καλωδια και μπαμ αμεσως ολα καλα.Ειδα βιντεο κτλ... Επαιξα με τις αναλυσεις... Και την αποσυνδεσα. Οταν μετα την ξανασυνδεσα παλι οπως στην αρχη δεν ηθελε να την δει με τιποτα.Τι καλωδια αλλαξα τι ανοιγοκλεινα την tv, restart το pc. Ξαναπερασα drivers(2 εκδοσεις) αλλα τιποτα. Ειχα δοκιμασει πριν κανα 2μηνο το PC σε μια 40" samsung και την ειδε αμεσως. Καμια ιδεα ρε παιδια γιατι θα τρελαθω...
panosvlass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ΤΟ προβλημα διορθωθηκε.Ευχαριστω. Αν γινεται ας διαγραθει τελειως το thread.
aetos5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανες γιατι έχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω την ιδια καρτα γραφικων. Σε ευχαριστω...
panosvlass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικα ειχα κανει λαλακια.Ειχα βαλει λαθος τα καλωδια. Στο σκοταδι μπερδεψα το πρασινο με το μπλε στην εισοδο της τηλεορασης. Σιγουρεψε το και εσυ και μετα δοκιμασε αλλα καλωδια μηπως καποιο εινα χαλασμενο.Εστω 1 απο τα 3 δεν λειτουργει δεν βγαινει καθολου εικονα. Τωρα εχω φαγωθει με τις ρυθμισεις. Τωρα το εχω το pc με DVI-VGA adaptor στην tv.
aetos5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα καλωδιο s-video σε s-video παλι τιποτα Ενω τη βλεπει το catalyst τη τηλεοραση LG 37le2r λεει οτι δεν εχει σήμα. Εχω δοκομάσει διαφορα καλωδια... svideo se RCA rca μεσω scart....Αλλα τιποτα Μηπως κανω κατι λάθοος στο catalyst?
panosvlass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να εισαι σιγουρος ειναι να βρεις/παρεις ενα vga-vga καλωδιο και να την συνδεσεις ετσι(αν εχει συνδεση vga η tv) Η εξοδος s-video που εχει η χ1650 δεν ειναι κανονικη s-video απ'οσο ξερω. γιαυτο και μαζι στην συσκευασια εχει s-video ->component.Οποτε γιαυτο οταν την συνδεσες με s-video δεν ειχες εικονα. Ελπιζω οτι στην τηλεοραση συνεδεσες σωστα τα καλωδια του component (προσοχη οχι composite/scart) Σου ανεβαζω μια εικονα απο το catalyst control center Μηπως και σε βοηθησω καθολου. Στον κοκκινο κυκλο εχω βαλει την τηλεοραση και την εχω σαν κλωνο. Αν τα ειχες σωστα δοκιμασε να παιξεις με τις αναλυσεις γιατι και εγω οταν βαζω μερικες αναλυσεις δεν εχω εικονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.