Pleasure Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Έχουμε και λέμε Vista Ultimate x32 ATI RADEON 2600 PRO AGP 512 MB 1 GB RAM AMD ATHLON XP 2200 Όλα ωραία και καλά μέχρι και την εγκατάσταση. Μετά όμως προσπαθώ να εγκαταστήσω το Catalyst 7.9 για Vista και τελικά το αποτέλεσμα είναι 1) Να μην έχω καθόλου επιτάχυνση 2) Να μη λειτουργεί το AERO ενώ έλεγε (επι XP ακόμα) πως είμαι Compatible 3) Στο Device Manager να μου δείχνει πως έχει βρει STANDARD VGA ADAPTER, το οποιο μάλιστα παρουσιάζει με μικρό θαυμαστικό (!) => Δεν δουλεύει ούτε αυτό. κάνω Uninstal και πάλι Install => ΤΙΠΟΤΑ Βάζω τους Catalyst 7.8 => ΤΑ ΙΔΙΑ Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο ????
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίτα μήπως έχεις αυτό στον κατάλογο C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAll ένα αρχείο το οποίο κάνει πλήρη απεγκατάσταση.
Pleasure Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα. Δεν υπάρχει φίλε μου το αρχείο που λές Υπάρχει κάπου που μπορώ να το κατεβάσω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.