disqualified Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 εχω δυο pc, ενα desktop και ενα laptop σε ενa linksys wag2oog το λαπτοπ ασυρματα και το αλλο με ethernet. Λοιπον εχω ανοιξει θυρα για το desktop για τoν torrent client, αν δεν την εχω ανοιχτη το φωτακι γινεται πορτοκαλι κανενα προβλημα ολα καλα. Για το laptop δεν εχω ανοιξει θυρα στη διευθυνση του αλλα το φωτακι με δειχνει συνεχεια connectable, ακομα και αν κλεισω τη θυρα του desktop. Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? edit: κι αν δε βαριεται καποιος Mod ας σβησει το ενα παραπανισιο d απο τον τιτλο, sorry
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 prosexe me ta firewall sto laptop.b.tha dioseis diaforetiki port sto desktop kai diaforetiki port sto laptop.oxi tin idia.
disqualified Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 για ποιο firewall μιλας του router? δεν καταλαβα τι θες να πεις
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ite firewall router ite software firewall sto pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.