Προς το περιεχόμενο

εχω την Χ800MSI GTO αξιζει να παρω με dx10 2600xt?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω μια GIGABYTE RADEON HD2600XT SILENT PIPE II την εχει το ε-σοπ ή καποια αλλη προτείνετε? και καταΡΧΗΝ αξίζει ο λόγος αντικατάστασης με thS MSI X800 GTO DDR3 RADEON mia 2600XT GIA TO DX10,να σημειώσω οτι την θέλω για παιχνίδια. ευχάριστώ

υστερογραφο (αν και την είχα πάρει 230 ευρω πρίν 2 χ΄ρονια την X800 THN msi)καλη κάρτα μπορώ να πω η συγκεκριμένημέχρι τώρα

Δημοσ.

δεν αξιζει η 2600xt για παιχνιδια.Επιπλεον δεν το χρειαζεσαι απαραιτητα το dx10.Πηγαινε για την msi 7900gs 512mb 105 ευρω απο πλαισιο

Δημοσ.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις μια 1950pro... Θα δεις μεγαλη διαφορα... Εκτος και αν βρεις κανα μεταχειρισμενο 1950ΧΤ-1900ΧΤΧ που θα εισαι καλυτερα

Δημοσ.

Φιλε μου η κάρτα σου καλή είναι αλλά είναι πίσω σε shader (Με λίγα λόγια colin mcrae DIRT YOK!!). Αν θες να πάρεις μια κάρτα σχετικά φτηνή και καλή σου προτείνω αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=959804

Λύση καλή για τα λεφτά της είναι και 7900gs που είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν είναι hdcp dx10 κλπ και είναι κρίμα για μερικά ευρώ να μην τα έχεις ...

Δημοσ.

Καλα ειναι χαζο να δωσει τοσα πολλα λ7 για 8600GTS, η καρτα εινα ψοφιμι για τα λευτα που θελει... 1950pro και παλι, και φτηνοτερη και σαφως καλυτερη απο 8600GTS

Δημοσ.
Καλα ειναι χαζο να δωσει τοσα πολλα λ7 για 8600GTS, η καρτα εινα ψοφιμι για τα λευτα που θελει... 1950pro και παλι, και φτηνοτερη και σαφως καλυτερη απο 8600GTS

kοιτα εγω λεω αν ειναι να παω σε 8600 γιατι να παρω αυτη και να μην παρω την LEADTEK NVIDIA PX8600GT TDH 256MB PCI-E RETAIL απο το εσοπ που κανει και 112 ευρο και dx10,τι λετε?:?και απο οτι βλεπω καλες κρητικες εχει

Δημοσ.

Αν θες λιγο καλυτερες επιδοσεις(για να μην πω ελαχιστες) απο αυτη που εχεις

και μια μη ρεαλιστικη υποσχεση για dx10(8600gt κ 2600xt ειναι ιδιαιτερα αδυναμες για να τρεξουν dx10,αν θυμασαι ιδια ιστορια με τις fx5200 και dx9...)τσιμπα τις αφοβα....

Δημοσ.
Αν θες λιγο καλυτερες επιδοσεις(για να μην πω ελαχιστες) απο αυτη που εχεις

και μια μη ρεαλιστικη υποσχεση για dx10(8600gt κ 2600xt ειναι ιδιαιτερα αδυναμες για να τρεξουν dx10,αν θυμασαι ιδια ιστορια με τις fx5200 και dx9...)τσιμπα τις αφοβα....

Ε, ναι!!!!

Μα καλα μην ψαρωνεται με το dx10... Ειναι πολυ πισω ακομα.

Δημοσ.
Ε, ναι!!!!

Μα καλα μην ψαρωνεται με το dx10... Ειναι πολυ πισω ακομα.

gia to halo3 ti exete na peite? p[ezete me aytes tis kartes 8600 kai 2600?

ara na mhn prwxwrhsw se agora akomh proteinete?

Δημοσ.

Κι εγώ είχα την X850XT πριν από 2 μήνες και ήθελα να αλλάξω κάρτα για τον μόνο λόγο ότι δεν υποστήριζε SM3 και δεν μπορούσα να παίξω όλα τα παιχνίδια που έβγαιναν τελευταία αλλά δεν ήθελα να δώσω και πολλά χρήματα. Πήρα την X1950pro και είμαι μια χαρά. Bioshock παίζει πάρα πολύ καλά. Αν πάρεις 8600GT, 2600xt, θα απογοητευτείς, πίστεψέ με. Α, και μην ψαρώνεις με το directx 10.

Όσον αφορά το halo3, δεν ξέρω αν είσαι φανατικός αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν να λερώσει χώρο στο δίσκο του κάποιος για τέτοια παιχνίδια.

Δημοσ.

(κακό πράγμα να επαναλαμβάνεσαι.... LOL)...

Aν ο φίλος μπορεί να περιμένει κάνα δυό μηνάκια ακόμα (το πολύ) αμφότερες εταιρίες θα βγάλουν μέχρι τον Νοέμβριο τις Performance GPU τους, όπου τα χαμηλότερα μοντέλα θα στοιχίζουν κάτι παραπάνω από 200 ευρώ.

Συγκεκριμένα η 2900PRO είναι προ των θυρών και δεν είναι τίποτε άλλο από μια 2900ΧΤ με μισό δίαυλο και χρονισμό στα 600MHz. Σε λογικές αναλύσεις δεν θα απέχει και πάρα πολύ από την τελευταία και αναμένεται μέχρι τον Νοέμβριο και το G92 από την NVIDIA.

Συνήθως δεν προτείνω οι χρήστες να περιμένουν, εκτός αν είμαι σίγουρος ότι το διάστημα είναι σχετικά μικρό. Οι τιμή σε αυτές τις κάρτες θα είναι λογικότατη, θα έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις από τις μάλλον απογοητευτικές συνολικά 8600/2600 και θα μπορούν οι χρήστες να πάρουν μια μεσαία λύση χωρίς να χρειάζεται να σκάσουν από 300 εώς 500 ευρώ για high end GPU.

Δημοσ.

OFFTOPIC

gia to halo3 ti exete na peite? p[ezete me aytes tis kartes 8600 kai 2600?

ara na mhn prwxwrhsw se agora akomh proteinete?

Μεχρι να βγει το Halo 3 στα PC... Μεχρι τοτε εμφιβαλω αν θα δουλευει το ανεμιστηρακι καν της 8600 :razz:. Εδω προσφατα ειδαμε το Halo 2 και μαλιστα με τεραστιες αναλογικα με τα γραφικα του απαιτησεις. Εχουμε 2 χρονακια ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...