Προς το περιεχόμενο

Τι σας χαλάει/ενοχλεί στα Mac?

punky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

P.s. Elpizo kai ego na min egkataleipsoun to aspro xroma alla isos ekei na kateuthinthoun ... Efige apo ta iMac, efige kai apo ta iPods :(

Αν συμβεί αυτό θα προτιμήσω ένα τωρινό άσπρο Macbook.

Πραγματικά πέρα από εξωτερικές αλλαγές δε νομίζω να είναι πολύ πιο δυνατά σαν hardware τα καινούργια. Μπορώ να δεχτώ να είναι λίγο πιο παχύ το laptop μου, αλλά να φαίνεται υπέροχο, παρά να είναι πιο λεπτό και να μοιάζει με το 90% των υπόλοιπων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αν συμβεί αυτό θα προτιμήσω ένα τωρινό άσπρο Macbook.

Πραγματικά πέρα από εξωτερικές αλλαγές δε νομίζω να είναι πολύ πιο δυνατά σαν hardware τα καινούργια. Μπορώ να δεχτώ να είναι λίγο πιο παχύ το laptop μου, αλλά να φαίνεται υπέροχο, παρά να είναι πιο λεπτό και να μοιάζει με το 90% των υπόλοιπων.

Μην αγχώνεσε περί αυτού. Η εγκατάληψη του λευκού και του πλαστικού γίνονται για οικολογικούς λόγους, το είχε υποσχεθεί η apple αλλά άργησε να το πράξει και υπήρξε και κριτική περι τούτου. Τώρα όσο για την εμφάνιση ποτέ κανένα προϊόν της apple δεν μοιάζει τετρημένο, μετά αντιγράφεται "αβέρτα" από όλους και σκέυτεται κάτι καινούριο, είναι η προστιθέμενη αξία της εταίριας αυτή.

Τώρα όσο για την εμφάνιση ποτέ κανένα προϊόν της apple δεν μοιάζει τετρημένο, μετά αντιγράφεται "αβέρτα" από όλους και σκέυτεται κάτι καινούριο, είναι η προστιθέμενη αξία της εταίριας αυτή.

x2

*Hugs his Macbook* :mrgreen:

x2

*Hugs his Macbook* :mrgreen:

γράφεις και εσύ το "σκέφτεται" τόσο ανορθόγραφα ή συμφωνείς με αυτό που λέω...:shock:

Υ.Γ.: Θα το αφήσω έτσι, για να μάθω να ντρέπομαι που και που...

γράφεις και εσύ το "σκέφτεται" τόσο ανορθόγραφα ή συμφωνείς με αυτό που λέω...:shock:

Υ.Γ.: Θα το αφήσω έτσι, για να μάθω να ντρέπομαι που και που...

Xmm .. Egrapsa "x2" ( ara simainei oti simfono mazi sou ) .. To "hugs" simainei "agkaliazei" ... "Hugs his Macbook" ... "Agkaliazei to Macbook" tou .. To egrapsa sta agglika giati etsi mou vgike :mrgreen:

@Nick: Lol, όχι ρε συ πλάκα έκανα, αν δεις πως γράφω το "σκέφτεται" στο post #77 που έκανες quote, θα καταλάβεις ότι εμένα δούλευα... :P

Tora to eida, kai kathisa kai ekana olokliri analisi gmt :lol:

[8] To preview, που δεν έχει επιλογή για να δεις την επόμενη/προηγούμενη photo που υπάρχει στο directory της current photo. Για να δεις εικόνες σαν slideshow πρεπει να τις μαρκάρεις με δεξί κλικ "View as slideshow". Πιστεύω δεν είναι και τόσο παραγωγικό

george δοκίμασε αυτό πηγαίνοντας σε ένα φάκελο με φωτογραφίες σου δίνει την δυνατότητα να τις κάνεις browse με next - previous. Πολύ βολικό....

Απ'ότι διάβασα, πολλούς ενοχλεί το iTunes. Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό για οργάνωση της μουσικής, αλλά απίστευτα σπαστικό για song-preview. Υπάρχει λοιπόν το εξαιρετικό Cog, ελαφρύ και εύχρηστο

http://www.tuaw.com/2006/09/06/cog-open-source-audio-player/

Έχει πλεον αντικαταστήσει το iTunes στον υπολογιστή μου.

:)

Ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου...

Μάλιστα την ίδια κουβέντα είχα εχτές με ένα φίλο mac user και καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα...:

1) Rainbow. Δυστυχώς χρειάστηκε να συνεργαστώ μαζί τους. Σου εύχομαι να μην χρειαστεί. Η ανοργανωσιά στο μεγαλείο της. Είναι ακριβή (οι τύποι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ισοτιμία μεταξύ ευρώ και δολαρίου, και ότι βλέπουν σε δολάρια στην Αμερική, το βάζουν σε ευρώ εδώ). Εγω για να καταφέρω να πάρω το macbook, επειδή τότε έπαιζε μία προσφορά για φοιτητές, αναγκάστηκα να λιώσω πάνω από το τηλέφωνο.

2) Απο το μηχάνημά μου, και από το λειτουργικό του είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι αυτά της συμβατότητας. π.χ. εσύ για τη δουλειά σου μπορεί να χρειάζεσαι ένα μικρό προγραμματάκι το οποίο κάνει την τάδε μικρή δουλίτσα, και κατα τ' άλλα δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Είναι πολύ πιθανό να μην το βρεις για mac. (νομίζω το πνεύμα της παραπάνω πρότασης έγινε κατανοητό). Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, πλέον, δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα καθώς μπορείς κάλιστα να έχεις και τα windows.

Αυτά από εμένα.

Φιλικά

#off topic , αλλα δυστυχως αυτο με την ισοτιμια το κανουμε πολλες εταιρειες κ επισημα..

π.χ η Sony πουλει ο PS3 στην Αμερικη 599$ και εδω 599euro !!!

Βεβαια στην περιπτωση της Ευρωπης δεν πρεπει να ξεχναμε και το ποσοστο του ΦΠΑ το οποιο πλεον ειναι παρα πολυ μεγαλο ...

Tωρα τελευται με χαλανε πολυ αρκετες ασυμβατοτητες των internet explorers σε αρκετες νεες σελιδες ....

Πιστευω οτι τουλαχιστον το Safari η apple επρεπε να το εχει παντα ενημερωμενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...