sofiemer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, Έχω την εξής απορία που εδώ και καιρό δεν μπορώ να την λύσω. 1. Γιατί όταν στον IE, για να τρέξει ο IIΣ, πατάω //127.0.0.1 μου ζητάει Password & username?
sofiemer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, συνεχίζω από επάνω αφού κατά λάθος έστειλα το post 1. (συνέχεια). Ενώ όταν πατάω //localhost δεν μου ζητάει? 2. Επίσης γιατί στον Firefox αντίστοιχα με τα παραπάνω μου ζητάει password πάλι? (Εφαρμογή με IIS τρέχει κανονικά χωρίς να ζητά τα παραπάνω..) Αν ξέρει κανείς την απάντηση θα με βοηθούσε πολύ
hacked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το anonymous access στο directory security από το properties του default web site ή web sites του IIS. Επίσης πρέπει να δώσεις path στο wwwroot από το home directory και έλεγξε αν έχεις δώσει default document στο documents. Επίσης NTFS άδειες στο wwwroot με τσεκαρισμένο το inherit to parent για τον EVERYONE και IUSER_WEBSERVER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.