iced Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι, τα λεφτα ειναι πολλα. Εγω στο CCNA βρισκομαι τωρα το οποιο το δωσανε προσφορα στην εταιρια μου 1.600? και εκτος απροοπτου θα μου το επιδοτησουν ολο αυτοι.Ας τελειωσω αυτο και βλεπω για CCNP. Εχε υποψιν σου οτι με παζαρια κτλ μπορεις να βρεις το CCNP και με 6.000?. Σκεψου οτι στο CCNA η αρχικη τους προσφορα ητανε 2.200 απο 3.000 και με τα παζαρια το πηγαμε 1.600. Α ησυχασα λιγο τωρα γιατι σκευτομαι να το κανω μονος μου και να μην επιβαρυνω αλλο γονεις (οχι οτι εχω επιβαρυνει αλλα δεν θελω) ... Με βοηθησες πολυ γιατι δεν ηξερα οτι παιζουν παζαρια κτλ. 1000 Ευχαριστω
Zderg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Με 11000 μόρια δεν μπαίνεις ΤΕΙ πληροφορικής... απο τι θυμάμαι ΤΕΙ πληροφορικής Πειραιά θέλει 15000 μόρια και Πα. Πει Πληροφορική 17000 περίπου. Οπότε η διαφορά στα μόρια δεν είναι μεγάλη TEI πληροφορικης δεν ειναι μονο τα αθηνας, θεσσαλονικης και πειραια.. Εχει και αλλα με πολυ χαμηλοτερη βαση.. Δεν λιγο τα προηγουμενα post. Καποιος ανεφερε καπου καποιες βασεις.. Edit: "Καποιος ανεφερε καπου καποιες βασεις.." <-- Πολυ συγκεκριμενος δεν είμαι;; :mrgreen:
charllestone Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ενα + των σχολών της Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι οτι είναι καθαρά τμήματα πληροφορικής...Εξάλλου δε μπορείς να πάρεις κ μεταγραφη απο-σε αυτα απο τα υπόλοιπα....τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής είναι πιό πολύ "εφαρμοσμένης πληροφορικής" πάνω σε κάτι....τελος πάντων...Κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερα να επιλέξεις ένα καλό κεντρικό τει πληροφορικής παρά ένα επαρχιακό αει πληροφορικής, λαμβάνοντας υπόψην κ τους καθηγητές, την έρευνα κτλ....Πάνω στο θέμα με το CCNA θέλω να πώ οτι στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα πληροφορικής επιλέγονται φοιτητές για να παρακολουθήσουν το CNAP, ακαδημαικό πρόγραμμα της CISCO με την ύλη του CCNA...Οπότε όποιος σπουδάζει εκεί καλό είναι να το ξέρει...
atpapadi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Όσον αφορά την τελευταία απάντηση, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης - Αθ'ηνας μπορείς να μπείς με μεταγραφή και από άλλα Τ.Ε.Ι. Πληροφορικής. Γνωρίζω από έγκυρες πληροφορίες (γραμματεία τμήματος Τ.Ε.Ι. εκτος Αθήνας - Θεσσαλονίκης).
charllestone Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι κάνεις λάθος. Μπορείς να μπείς κ στη σελίδα του υπουργείου να δείς, το γράφει καθαρά. Εξάλλου το ξέρω γιατί ένας φίλος μου ήθελε να πάρει μεταγραφή κ έτσι ρώτησα στη γραμματεία του τειθ κ μου το είπαν.. Υπάρχουν κ περιπτώσεις που δίνονται μεταγραφές αλλα εκεί βάζουν κάποιοι το χέρι τους(πασπ-δαπ)αλλα αυτο είναι άλλο θέμα....αλλα νομικά δεν ισχύει τέτοια μεταγραφη... Τώρα γιατί οι άλλες γραμματείες λένε κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω....
algait Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι κάνεις λάθος.Μπορείς να μπείς κ στη σελίδα του υπουργείου να δείς, το γράφει καθαρά. Εξάλλου το ξέρω γιατί ένας φίλος μου ήθελε να πάρει μεταγραφή κ έτσι ρώτησα στη γραμματεία του τειθ κ μου το είπαν.. Υπάρχουν κ περιπτώσεις που δίνονται μεταγραφές αλλα εκεί βάζουν κάποιοι το χέρι τους(πασπ-δαπ)αλλα αυτο είναι άλλο θέμα....αλλα νομικά δεν ισχύει τέτοια μεταγραφη... Τώρα γιατί οι άλλες γραμματείες λένε κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω.... Καλά!! Θέληση να υπάρχει (και βύσμα) και όλα γίνονται!
equi1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Οποιος ειναι απο ΤΕΙ Πληροφορικης Αθηνας και ξερει την υλη για τη Φυσικη (Πατταριας) ας στειλει ενα pm. Δινω αυριο, δεν εχω σημειωσεις και το βιβλιο ειναι περπου 750 σελιδες!!! Οποιος ξερει ας βοηθησει
nasos17 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος στο φορουμ! κοντεβω να τελειωσω το λυκειο τωρα και σκεφτομαι να παω να σπουδασω πλιροφορικη.θα ηθελα καποιεσ διευκρινισεις αν γινεται! (ξερω καπως ασχετο με το τοπικ αλλα δεν βρικα και πουθενα αλλου τοπικ σχετικα με τν απορια μ...ασ με συχορεσουν για προτι φορα οι μοντς) θα θελα λοιπον να μαθω στα τει κυριως (γτ δεν ειμαι και κανας καλος μα8ιτης) τι παρακλαδια εχει η πλιροφορικη δλδ ειδικοτητεσ κτλπ και αν χρειαζεται να ξες καλα μα8ιματικα (τυπου κατευθυνσης β+γ λυκειου) η αν χρειαζονται μονο για καποιες ειδικοτητες...ολεσ οι απαντησεισ δεκτες!!ευχαριστω!
PeterHeppner Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 θα ηθελα καποιεσ διευκρινισεις αν γινεται! Mην σπουδάσεις πληροφορική πήγανε σε κάτι που έχει πραγματική γνώση.
sheik Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μαθηματικα πρεπει να ξερεις πολυ καλα και γενικως να "κοβει" που λεμε το μυαλο σου σχετικα με αυτα.Τα μισα μαθηματα μαθηματικα θα ειναι...
nasos17 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μαθηματικα πρεπει να ξερεις πολυ καλα και γενικως να "κοβει" που λεμε το μυαλο σου σχετικα με αυτα.Τα μισα μαθηματα μαθηματικα θα ειναι... δλδ φιλε μου θα πρεπει να ξερω μαθηματικα τυπου 2ασ λυκειου πχ δυανισματα και τετοια ι ειναι κατι ειδικο που το μα8αινο εκει και απλα πρεπει να χερω καποια βασικα πραγματα οπωσ πραξεις και εξειωσεις. δλδ εγω που δεν ειμαι και ο καλυτερος στα μα8ιματικα αλλα μ αρεσει να ασχολουμε με υπολογιστεσ προγραμματακια και τετοια και εχω ορεξη λες οτι δεν 8α τα καταφερω να βγαλω τη σχολη λογω μα8ιματικων?
Teaser Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Η πληροφορική έχει πολύ μαθηματικό. Δεν το λέω για να σε φοβήσω, αλλά είναι η αλήθεια. Στο λύκειο έκανες εισαγωγικά, λίγο απ'όλα.
black_widow Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δλδ φιλε μου θα πρεπει να ξερω μαθηματικα τυπου 2ασ λυκειου πχ δυανισματα και τετοια ι ειναι κατι ειδικο που το μα8αινο εκει και απλα πρεπει να χερω καποια βασικα πραγματα οπωσ πραξεις και εξειωσεις. δλδ εγω που δεν ειμαι και ο καλυτερος στα μα8ιματικα αλλα μ αρεσει να ασχολουμε με υπολογιστεσ προγραμματακια και τετοια και εχω ορεξη λες οτι δεν 8α τα καταφερω να βγαλω τη σχολη λογω μα8ιματικων? Aπό άτομα που γνωρίζω που πάνε Πληροφορική ΤΕΙ Αθήνας και γενικά παρεμφερή τμήματα έχει διπλά ολοκληρώματα κ.λ.π. , πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις καλά μαθηματικά κατεύθυνσης( όχι μόνο βασικά πράγματα) για να καταλαβαίνεις και να μη τα χρωστάς για πάντα... Δε θα νοιαστεί κανένας καθηγητής επειδή οι σπουδαστές δεν έχουν τις απαραίτητες βάσεις, όποιος καταλαβαίνει...Από θεωρητική που είμαι στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων έκανα ιδιαίτερα στα μαθηματικά κατεύθυνσης( για την ακρίβεια ελυσα πάρα πολλά ολοκληρώματα ...) ώστε να μην έχω πρόβλημα με τα μαθηματικά του ΤΕΙ ( αλλά τα μαθηματικά στο τμήμα μου είναι πιο εύκολα από το τμήμα της Πληροφορικής).
we_will_rise Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι ΤΕΙ Σερρών - Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών ... Έχει ΠΟΛΛΑΑΑ μαθηματικά, (φτάνει μέχρι διαφορικές εξισώσεις, επικαμπύλια ολοκληρώματα, αναλύσεις Fourier κλπ. και ακόμα είμαι 2ο έτος). Και λόγω του ...& Επικοινωνιών, πολλλή Φυσική (ηλεκτρομαγνητισμούς, επικοινωνίες θα χορτάσεις sin και cos γενικώς)
AfterForever Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ εδώ. Πολύ μαθηματικό, πολύ φυσική (γαμώ τις επικοινωνίες μου μέσα). Άποψή μου μην έρθεις, πιο δύσκολο (από αυτά που ακούω από φίλους και γνωστούς) από άλλες πανεπιστημιακές για το τίποτα (με μια επιφύλαξη). Διάλεξε κάτι πιο εύκολο, σε πανεπιστήμιο. ΠΧ ΑΣΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ κτλ που δε νομίζω να υπολείπονται σαν αξία πτυχίου. Και θα βλέπεις και πιο ωραίο κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.