UserX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, Χτές αγόρασα ένα καλώδιο DVI -> HDMI για να συνδέσω το pc μου σε 42'' HDTV. Μπήκα στα windows και έπαιξα με τις ρυθμίσεις της NVIDIA για να μπορέσω να πετύχω την σωστή ανάλυση. Η κάρτα γραφικών μου είναι μια GForxce MX 440 με έξοδο DVI. Σε κάποια φάση εκεί που πείραζα αναλύσεις και Mode (δεν θυμάμαι τι έκανα και σε ποια σειρά) σε μια ρύθμιση που έκανα και έκανε refresh η τηλεόραση, μου τα έβγαλε όλα με πράσινη αντίθεση! σε πράσινες αποχρώσεις. Συνέχισα να παίζω και δεν μπόρεσα να διορθώσω το πρόβλημα με τα χρώματα. Έβγαλα και ξαναέβαλα το βύσμα 4-5 φορές αλλά το ίδιο. Έκανα restart το pc και παρατήρησα ότι όταν bootarei, το μαύρο background του DOS & BIOS βγαίνει και αυτό σε πράσινο χρώμα!! Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις από τους drivers? αν ναι, τι να ψάξω? Είναι δυνατόν να χάλασε το καλώδιο έτςι ξαφνικά? Επίσης αν φταίνε οι drivers, δεν θα έπρεπε το πρόβλημα να είναι ΜΟΝΟ στα windows? Σημείωση: η τηλεόραση δείχνει κανονικα τα χρωματα της αν γυρίσω σε κανάλι.
stf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 fantazomai oti exei na kanei me to kalwdio. tsekare an exei spasei/stravwsei kanena pin sto kalwdio DVI -> HDMI mporei na espase sthn prospatheia syndeshs...an oxi,dokimase na valeis to pc sou sth othoni thn palia me to palio kalwdio k an sou kanei to idio to ksanasizitame
UserX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ελα οκ, διορθώθηκε. Δεν έφταιγε το καλώδιο. Άλλαξα κάρτα γραφικών και αυτό έκανε ρεσετ ολες τις αρχικές ρυθμίσεις στα windows. Μετά ξαναέβαλα την παλιά καρτα και μπηκα και ολα οκ με τα χρώματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.