flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Η σύγχιση αυτή όμως δεν προκαλείται από τους ίδιους λόγους και τα ίδια ερεθίσματα που προκαλείται στους gay. Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ανήλικα καραγκιοζάκια που θεωρούν το φάσωμα μεταξύ τους "in". Αυτό και μόνο το κάνει χίλιες φορές πιό αρρωστημένο από οποιονδήποτε είναι gay λόγω προσωπικής επιλογής, ορμών, ορμονών κ.ο.κ. Τον gay τον αποδέχομαι. Τον "είμαι gay γιατί είναι in και γουστάρουν τα 14χρονα emo κοριτσάκια" τον απεχθάνομαι. Εφόσον οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις δεν επηρρεάζουν την δουλειά σου, σαφώς και όχι. Βεβαια.... σωστος....
liapinio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για να κανω πιο σαφες το ερωτημα: Πιστευετε οτι εχει καποιος δικαιωμα να σε απολυει απο την δουλεια σου ενω αποδιδεις τα μεγιστα λογω των σεξουαλικων σου προτιμησεων? ετερον εκατερον
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός είναι (από εμένα τουλάχιστον) σεβαστή και αποδεκτή, αρκεί να μην με προσβάλλει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το trend όμως το οποίο τόσο εύγλωττα σχολιάζουμε εδώ και 8 σελίδες με προσβάλλει μόνο και μόνο στο άκουσμά του. Λόγω της αρρωστημένης "φιλοσοφίας" του, όπως ανέφερα και πρίν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. +1 Αλλωστε στην ηλικια των 30 θα ηταν γελοιο να ειμαι emo..
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα με κάλυψε ο akpe... Τι δουλειά έκανες;;;
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Περα απο την πλάκα και τον χαβαλέ ο Emo~guy θέτει ένα θέμα : ρατσισμός -διαφορετικότητα . Και " όλοι " τον ρίξαμε στον λακο των λεόντων και του την έχουμε πέσει μόνο και μόνο απο το όνομα .Ε αυτό πιστεύω πως είναι ένα είδος ρατσισμού , πως να το κάνουμε τώρα . edit: δεν σας προλαβαίνω.
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Περα απο την πλάκα και τον χαβαλέ ο Emo~guy θέτει ένα θέμα : ρατσισμός -διαφορετικότητα . Και " όλοι " τον ρίξαμε στον λακο των λεόντων και του την έχουμε πέσει μόνο και μόνο απο το όνομα .Ε αυτό πιστεύω πως είναι ένα είδος ρατσισμού , πως να το κάνουμε τώρα . σου παει το μωρο στο αβαταρ.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι γυμναστης και εργαζομουν σε γνωστο ιδιωτικο σχολειο μεχρι που διερρευσε απο εναν κατα τ΄αλλα εμπιστο συναδελφο και φιλο η σεξουαλικη μου ταυτοτητα.
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σου παει το μωρο στο αβαταρ. δηλαδή ???
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Περα απο την πλάκα και τον χαβαλέ ο Emo~guy θέτει ένα θέμα : ρατσισμός -διαφορετικότητα . Και " όλοι " τον ρίξαμε στον λακο των λεόντων και του την έχουμε πέσει μόνο και μόνο απο το όνομα .Ε αυτό πιστεύω πως είναι ένα είδος ρατσισμού , πως να το κάνουμε τώρα . edit: δεν σας προλαβαίνω. Για τους emo μιλάς φαντάζομαι eh; Well, αν πρόκεται για ρατσισμό απέναντι στους κοινωνικά εγωπαθείς και τραγικά εγωκεντρικούς ρατσιστές που επαναστατούν χάριν αυτοπροβολής και αυτοεπιβεβαίωσης, εγώ δηλώνω ρατσιτής.
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιος που βλέπει καφέ της χαράς ας με βοηθήσει να αποφασίσω αν θα ξαναποστάρει ο εμο.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Περα απο την πλάκα και τον χαβαλέ ο Emo~guy θέτει ένα θέμα : ρατσισμός -διαφορετικότητα . Και " όλοι " τον ρίξαμε στον λακο των λεόντων και του την έχουμε πέσει μόνο και μόνο απο το όνομα .Ε αυτό πιστεύω πως είναι ένα είδος ρατσισμού , πως να το κάνουμε τώρα . +1000 σ΄αυτο
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι γυμναστης και εργαζομουν σε γνωστο ιδιωτικο σχολειο μεχρι που διερρευσε απο εναν κατα τ΄αλλα εμπιστο συναδελφο και φιλο η σεξουαλικη μου ταυτοτητα. Και με ποιά δικαιολογία -εφόσον βέβαια δεν προκάλεσες- σε απέλυσαν;
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιος που βλέπει καφέ της χαράς ας με βοηθήσει να αποφασίσω αν θα ξαναποστάρει ο εμο. ???
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 εμο, έχεις ένα πρόβλημα, είτε αυτό είναι η απόλυση σου, είτε ο λόγος απόλυσης, είτε το οτιδήποτε. νομίζεις ότι από εδώ θα το λύσεις? αντιθέτως μπορεί να πάρεις απαντήσεις που δεν θα σου αρέσουν και ίσως εκνευριστείς περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.