Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω αντιμετωπισει εντονη κοινωνικη κριτικη λογω της διαφορετικοτητας μου που δεν εχει να κανει με την εμφανιση αλλα με την σταση ζωης μου και τις επιλογες μου στον τομεα των προσωπικων σχεσεων. Θεωρειτε οτι ειναι δικαιο κατι τετοιο?
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπόν για να ξεκινήσουμε εγώ θέλω να ξέρω τι είσαι emo-guy..έτσι από περιέργεια..emo?gothας?metalas?hippie?σαύρα?bot??πεύκο??τι??
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μηπως ξέρεις εσυ ρε φίλε μου τι είναι οι ..εμο , γιατί δεν καταλαβαίνω; την ορολογία ψάχνεις? άνοιξε κανένα λεξικό. επειδή όμως δεν είναι ελληνική λέξη, δεν θα βρεις πολλά πράγματα. η λέξη είναι emo, και διαβάζεται ίμο. είναι κάτι σαν ιδεολογία. πως λέμε ο λαικός τύπος. κάτι αντίστοιχο.
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 [...]είναι κάτι σαν ιδεολογία[...] του κώλου I may add.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπόν για να ξεκινήσουμε εγώ θέλω να ξέρω τι είσαι emo-guy..έτσι από περιέργεια..emo?gothας?metalas?hippie?σαύρα?bot??πεύκο??τι?? ----- gay -----
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Θα μπορουσες να το πεις απο την αρχη δεν ειναι και τοσο τραγικο.
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 του κώλου I may add. δημοκρατία έχουμε....
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Θα μπορουσες να το πεις απο την αρχη δεν ειναι και τοσο τραγικο. ευχαριστω για την κατανοηση. Αν ξαπλωσω κανα δυο ωρες λες να μου περασει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.