charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 το μήνυμα αφορά τον 1980. από τα μνμ σου, έχω να κάνω μία ερώτηση. περνιέσαι για καλύτερος? αυτό νομίζεις? γιατι πιστευεις οτι οι εμο, οι γκοθηκάδες ή όποιοι άλλοι θες, πρέπει να φτιάξουν το στυλ τους? να γίνουν κανονικοί? για εξήγησε λίγο το κανονικό, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει. ο καθένας είναι ξεχωριστός, όπως και εκείνοι. νπ προσθέσω ότι δεν είμαι εμο ή τίποτα τέτοιο. αλλά διαφωνώ καθέτως με τις απόψεις που βγάζουν τα μνμ σου, 1980, γι'αυτό και απάντησα.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. -Εισαι Emo? -Oχι δεν ειμαι. -Γιατι εβαλες αυτο το νικ? -Για να προκαλεσω τους επιφανειακους επικριτες -Ποιο ειναι το θεμα? -Βλ. σελ.1
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. -Εισαι Emo? -Oχι δεν ειμαι. -Γιατι εβαλες αυτο το νικ? -Για να προκαλεσω τους επιφανειακους επικριτες -Ποιο ειναι το θεμα? -Βλ. σελ.1
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 @χορσπάουερ: Κρίμα, αν βάλει και αίμα και ιδρώτα... θα είναι σαν το Σάκη στο στρατό!
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. -Εισαι Emo? -Oχι δεν ειμαι. -Γιατι εβαλες αυτο το νικ? -Για να προκαλεσω τους επιφανειακους επικριτες -Ποιο ειναι το θεμα? -Βλ. σελ.1 flame με το καλημέρα δηλαδή σε απλά ελληνικά..
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 -λογοκρισία χάριν διασκέδασης- (....) κίνημα πατάτας, με τις φράντζες και τις λοιπές πνευματικές αναζητήσεις, όπως τι χρώμα "σκιάς" σου ταιριάζει... Γράψε την άποψη σου άφοβα.! Προκειται για κάποιο κινημα λοιπον ... συνηθίζεται να ειναι γύναικες ,(συνεπαγωγή τρελε τζακ ) παμε καλα , αλλά μου λειπουν και άλλα στοιχεία
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. -Εισαι Emo? -Oχι δεν ειμαι. -Γιατι εβαλες αυτο το νικ? -Για να προκαλεσω τους επιφανειακους επικριτες -Ποιο ειναι το θεμα? -Βλ. σελ.1 πες εσυ τι γνωμη εχεις να δουμε μπορει να σαι και σωστος βρε παιδι
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 όχι... προσπαθούν να φανούν άφυλλοι, αλλά είναι κι αγοράκια και κοριτσάκια./
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 όχι... προσπαθούν να φανούν άφυλλοι, αλλά είναι κι αγοράκια και κοριτσάκια./ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. yeah sth like that. and guess what? it's not gay to interact with each other any more!
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 gay εννοείς χαρούμενο,ε; Γενικά όμως συμφωνούμε...
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 το μήνυμα αφορά τον 1980. από τα μνμ σου, έχω να κάνω μία ερώτηση. περνιέσαι για καλύτερος? αυτό νομίζεις? γιατι πιστευεις οτι οι εμο, οι γκοθηκάδες ή όποιοι άλλοι θες, πρέπει να φτιάξουν το στυλ τους? να γίνουν κανονικοί? για εξήγησε λίγο το κανονικό, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει. ο καθένας είναι ξεχωριστός, όπως και εκείνοι. νπ προσθέσω ότι δεν είμαι εμο ή τίποτα τέτοιο. αλλά διαφωνώ καθέτως με τις απόψεις που βγάζουν τα μνμ σου, 1980, γι'αυτό και απάντησα. μηπως ξέρεις εσυ ρε φίλε μου τι είναι οι ..εμο , γιατί δεν καταλαβαίνω;
NeoDaredevil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emusicheaven%2Egr%2Fhtml%2Fmodules%2Ephp%3Fname%3DSplatt%5FForums%26file%3Dviewtopic%26topic%3D12074%26gotolast%3D1 To videaki ta spaei!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.