horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 είναι καινούργιος χρήστης και έβαλε nick emoticon εεε σορρυ emo-guy για να μας πειράξει/τσιγκλίσει ο ατιμούλης..flame ντε πως το λένε ωωωω...
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης. Αν αυτή είναι "επιφανειακή κριτική" τι να μας πει και η φιλοσοφία σας.
crisadoum Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 τρελέτζακ εσύ πήγαινε κανα δίμηνο λατομείο να στρώσεις και ξαναέλα μετά με τον κηδεμόνα σου..
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 "Και εγω ομολογω ,πως παλι δε καταλαβαινω" χαχχααχχααχαχχα
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Βλέπω πως με το που μπήκε τέτοιο θέμα ξεσπαθώσατε. Δεν σας προλαβαίνω :mrgreen::mrgreen:
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ??? !!! γιατί γύρησα ρε πουστη μου , γιατί ? εμο-γκαϊ , είσαι θυληκό ;
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης. μου αρέσει το σκεπτικό σου. θες να τα πούμε από κάνα μσν σαν γυναίκες γτ οι κάφροι εδώ διακόπτουν! αλήθεια, με τι ασχολείσαι; εγώ είμαι φωτογράφος στο playboy.
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μισο λεπτο , .... εμο είναι μόνο γυναίκες ; νομίζω οτι αρχίζω να καταλαβαίνω ....
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 εμο-γκαϊ , είσαι θυληκό ; oxymoron μισο λεπτο , .... εμο είναι μόνο γυναίκες ;νομίζω οτι αρχίζω να καταλαβαίνω .... Πλησιάζεις
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 -λογοκρισία χάριν διασκέδασης- Φίλε, δεν πειράζει που σαι emo, οι δικοί σου ακόμα μάλλον σε αγαπούν. Μην ακούς εμάς τους κακόβουλος που προσπαθούμε να μειώσουμε αυτό το πνευματικό (κυρίως) κίνημα πατάτας, με τις φράντζες και τις λοιπές πνευματικές αναζητήσεις, όπως τι χρώμα "σκιάς" σου ταιριάζει... Γράψε την άποψη σου άφοβα.!
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ??? !!! γιατί γύρησα ρε πουστη μου , γιατί ? εμο-γκαϊ , είσαι θυληκό ; μια συνήθεια είναι όλα φίλε fidelio..(απαντάω και στις δυο ερωτήσεις σου).. α και για να προλάβω το χάπι..γύρισες δεν γύρησες..
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μισο λεπτο , .... εμο είναι μόνο γυναίκες ;νομίζω οτι αρχίζω να καταλαβαίνω .... Δεν νομίζω ...μάλλον είναι η τάση . Υψηλή , χαμηλή θα δείξει.... Μαζι σου μαθαίνω και γω. Ανηλικος γαρ....
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μισο λεπτο , .... εμο είναι μόνο γυναίκες ;νομίζω οτι αρχίζω να καταλαβαίνω .... "Αρα αμα εισαι γυναικα εισαι και εμο ? Εξακολουθω να μη καταλαβαινω... "
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 βάρβαρα αγόρια..θα γεμίσει τώρα το emo-ρoλόγιο με δάκρυα και πόνο..φτού σας brutal τύποι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.