Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε αν δε χρησιμοποιούσες τη λέξη teaser, θα σε πίστευα, αλλά μόνο που την ακούω μου έρχεται η εικόνα του μαλλιού ανάμεσα στο ψευτοκουλτουρε γυαλί και το μάτι./

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φίλε αν δε χρησιμοποιούσες τη λέξη teaser, θα σε πίστευα, αλλά μόνο που την ακούω μου έρχεται η εικόνα του μαλλιού ανάμεσα στο ψευτοκουλτουρε γυαλί και το μάτι./

cause i am an emo....

Δημοσ.
γενικα το εγραψα για οποιον κλαψουριζει χωρις να υπαρχει λογος και προσπαθει να ειναι διαφορετικος κανοντας καραγκιοζιλικια.

Ενταξη τοτε μαζι σου !!!:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
πειραγμα-στοιχειο προκλησης.

σε φωνάζουνε στο δρόμο εμο; ας πουμε ; ...αυτο ειναι το προβλημά σου ;

εξακολουθώ να μην κατανοω τον όρο , προφανώς μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο , μιας και σε ενοχλέι ως ταμπέλα ;

Δημοσ.

εξακολουθώ να μην κατανοω τον όρο , προφανώς μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο , μιας και σε ενοχλέι ως ταμπέλα ;

Μα το πρόβλημα (τους) είναι πως είναι μόν εμφάνιση και τίποτα περισσότερο... Συγχωρνάτεμε ποιητές...

Δημοσ.
ε κάτσε ρε κορίτσι μου, άμα μπαίνεις με νικ ΟΒΡΑΙΟΣ και ρωτάς "ποια η άποψή σας για το zyklon b" ή με νικ IRON_MAIDEN_1976 και ρωτάς για τη μουσική εξέλιξη...

Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης.

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτό το κουκλάκι στο πρώτο video που το πουλάνε να πάω να το πάρω?

και μενα μαρεσε τελειοοοοο :mrgreen:

Δημοσ.
ε κάτσε ρε κορίτσι μου, άμα μπαίνεις με νικ ΟΒΡΑΙΟΣ και ρωτάς "ποια η άποψή σας για το zyklon b" ή με νικ IRON_MAIDEN_1976 και ρωτάς για τη μουσική εξέλιξη...

που το μύρησες ρε μπαγάσα εσύ το θυληκό ;

Δημοσ.

"Και εγω ομολογω ,πως παλι δε καταλαβαινω" th_41568_mega-20061004201242_122_84lo.jpg

Δημοσ.
Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης.

καλε κοπελια. χαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχ . ρε τι επαθε ο αρχηγος βραδιατικο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...