insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φίλε αν δε χρησιμοποιούσες τη λέξη teaser, θα σε πίστευα, αλλά μόνο που την ακούω μου έρχεται η εικόνα του μαλλιού ανάμεσα στο ψευτοκουλτουρε γυαλί και το μάτι./
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φίλε αν δε χρησιμοποιούσες τη λέξη teaser, θα σε πίστευα, αλλά μόνο που την ακούω μου έρχεται η εικόνα του μαλλιού ανάμεσα στο ψευτοκουλτουρε γυαλί και το μάτι./ cause i am an emo....
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.lyricsdownload.com/cheap-sex-fuck-emo-lyrics.html.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ το μαλλί που είχαν οι Zeppelin το γουστάρω, δεν ξέρω για σας
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 γενικα το εγραψα για οποιον κλαψουριζει χωρις να υπαρχει λογος και προσπαθει να ειναι διαφορετικος κανοντας καραγκιοζιλικια. Ενταξη τοτε μαζι σου !!!:mrgreen:
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 πειραγμα-στοιχειο προκλησης. σε φωνάζουνε στο δρόμο εμο; ας πουμε ; ...αυτο ειναι το προβλημά σου ; εξακολουθώ να μην κατανοω τον όρο , προφανώς μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο , μιας και σε ενοχλέι ως ταμπέλα ;
HexStatic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά αυτό το κουκλάκι στο πρώτο video που το πουλάνε να πάω να το πάρω?
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σε φωνάζουνε στο δρόμο εμο; ας πουμε ; ...αυτο ειναι το προβλημά σου ; εξακολουθώ να μην κατανοω τον όρο , προφανώς μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο , μιας και σε ενοχλέι ως ταμπέλα ; Μα το πρόβλημα (τους) είναι πως είναι μόν εμφάνιση και τίποτα περισσότερο... Συγχωρνάτεμε ποιητές...
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ε κάτσε ρε κορίτσι μου, άμα μπαίνεις με νικ ΟΒΡΑΙΟΣ και ρωτάς "ποια η άποψή σας για το zyklon b" ή με νικ IRON_MAIDEN_1976 και ρωτάς για τη μουσική εξέλιξη... Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης.
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά αυτό το κουκλάκι στο πρώτο video που το πουλάνε να πάω να το πάρω? και μενα μαρεσε τελειοοοοο
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ε κάτσε ρε κορίτσι μου, άμα μπαίνεις με νικ ΟΒΡΑΙΟΣ και ρωτάς "ποια η άποψή σας για το zyklon b" ή με νικ IRON_MAIDEN_1976 και ρωτάς για τη μουσική εξέλιξη... που το μύρησες ρε μπαγάσα εσύ το θυληκό ;
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σε φωνάζουνε στο δρόμο εμο; ας πουμε ; ...αυτο ειναι το προβλημά σου ; εξακολουθώ να μην κατανοω τον όρο , προφανώς μπορείς να μου τον εξηγήσεις λίγο , μιας και σε ενοχλέι ως ταμπέλα ; "Και εγω ομολογω ,πως παλι δε καταλαβαινω"
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κοπελια εισαι η μονη που το επιασε. Η προθεση μου ηταν να προβοκαρω ωστε να δωσω ενα ζωντανο παραδειγμα επιφανειακης κριτικης. καλε κοπελια. χαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχ . ρε τι επαθε ο αρχηγος βραδιατικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.