Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Ξερεις τι σημαινει teaser?
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Δεν ειμαι emo οπως καταλαβαινεις,... ομολογώ πως όχι , συμπαθαμε και δώσε μου να καταλάβω , τι ειναι το teaser , και επίσης το νικ σου έχει μπροστά το "emo" , τι σημαίνει το emo-guy ? sorry e , γιατι ειμαι λιγο ασχετος ...
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Ξερεις τι σημαινει teaser? τον γεωργιου τον ξερεις εσυ?
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Ξερεις τι σημαινει teaser? http://en.wikipedia.org/wiki/Teaser so, what's your point?
HexStatic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά e. το πρώτο video τα σπάει... έχω κλάσει στα γέλια...
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Δεν ειμαι emo οπως καταλαβαινεις,... ε κάτσε ρε κορίτσι μου, άμα μπαίνεις με νικ ΟΒΡΑΙΟΣ και ρωτάς "ποια η άποψή σας για το zyklon b" ή με νικ IRON_MAIDEN_1976 και ρωτάς για τη μουσική εξέλιξη...
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 καλα παιδια βαλτε και το σωβρακο στο κεφαλι και βγειτε εξω να ειστε διαφορετικοι. α ρε πουστη λατομειο , καραβι και γερμανικο επι τρεις τεσσερις μηνες που θελετε για να παρετε τα ισια σας. Ελπίζω αυτο να μην το έγραψες για μένα , γιατί 1) δεν έχω καμιά σχέση με αυτά ( αφου δεν ηξερα καν τι ειναι, εδω εμαθα ) και 2) στεκομαι στο ότι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι γουστάρει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον .
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Ξερεις τι σημαινει teaser? Τι θες να πουμε λοιπον? Ποιο ειναι το θεμα?
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 γαμησετα δεν καταλαβαίνω τίποτα .... τι ειναι το τιζερ , γιατι απο το γουικιπεντια δεν βγάζω ακρη ;
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 τα έχουμε πει τόσες φορές τον τελευταίο και καιρό..το δικαίωμα τους να ντύνονται/μιλάνε/περπατάνε/... με αυτό τον τρόπο δεν μας στερεί το δικαίωμα να τους κοροϊδεύουμε(παραφράζοντας την γνωστή φράση)..είτε το κάνουν επειδή έτσι νιώθουν, το γουστάρουν ρε παιδί μου, είτε επειδή το κάνουν για να μοιάσουν στους Green Day(αηδίασα μόνο που το είπα)..δεν είναι τίποτα στο απυρόβλητο.. εγώ ακούω Cream, Zeppelin, Dylan..κοροϊδέψτε με..μπορείτε????μπορείτε..
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ελπίζω αυτο να μην το έγραψες για μένα , γιατί 1) δεν έχω καμιά σχέση με αυτά ( αφου δεν ηξερα καν τι ειναι, εδω εμαθα )και 2) στεκομαι στο ότι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι γουστάρει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον . γενικα το εγραψα για οποιον κλαψουριζει χωρις να υπαρχει λογος και προσπαθει να ειναι διαφορετικος κανοντας καραγκιοζιλικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.