Luxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Και Θεσσαλονίκη έχει πολλά emo κωλόπαιδαΕκτος απο κωλοπαιδα εχει και μερικα μωρα!! Αυριο θα παω να δω μερικα..!
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγώ αξακολουθώ να συγκεντώνω στοιχεία , βέβαια (για να μην πω ομολογώ) με μπέρδεψε λίγο ο στρουθοκαμηλος και ο αδολφος , ενώ εντύπωση μου κάνει και ο 1980 που τον αποκαλεί "αυτό" Δεν μπορώ να κάνω κανένα συνειρμό :s ναι <<αυτο>> .δεν μπορω να το θεωρησω ουτε αντρα ουτε γυναικα ουτε αδερφη οποτε το αποκαλω αυτο. Α ναι και οταν θεωρεις τον εαυτο σου καλυτερο απο τον σφαγεα ωφειλεις να τον σεβεσαι. Οποιοσδηποτε νεκρος αξιζει τον σεβασμο.
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 slipknot με ποιά λογική ανέβασες photoshopιασμένη φωτογραφία του Χίτλερ? Το ξέρεις ότι είναι νεκρός και θα έπρεπε να δείχνεις έναν ελάχιστο σεβασμό? Καταρχάς να αναφέρω ότι δεν είναι δημιούργημα μου αυτή η φωτογραφία,αλλά του φίλου μου του google.Τώρα δεν ξέρω για το αν θα έπρεπε να δείχνω σεβασμό,όπως είπε άλλος πιο πάνω είναι σφαγέας αλλά υπάρχουν πολλά πρόσωπα που ενώ έχουν πεθάνει τους σατιρίζουν ή ακόμη χειρότερα τρώνε και κορόιδεμα.Αν αυτό που έκανα είναι τόσο εγκληματικό,τότε να κάνεις παράπονα και στον Σεφερλή που τον ''σατίριζε'' σε εκπομπές του.Επίσης αν πέθαινε ο Bush θα τον κορόιδευες η θα πήγαινες και στην κηδεία του????
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 lol τώρα το είδα αυτό. χαλαρώστε ρε, λες και και θα χαλαστεί το φάντασμά του.
kostastnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Τέλοσπαντων, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει... Αλλά σφαγεάς εκατομυρίων δεν είναι, είναι μερικών χιλιάδων που αν δεν είχαν σφαχτεί τώρα τα πράματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Όσοι θέλουν να δουν emo στην Θεσσαλονίκη σήμερα είναι η μέρα τους. Σάββατο βράδυ στην Μητρόπολη τριγύρω. Κανονικά αξιοθέατα είναι τα καθυστερημένα.
Fan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξερω γιατι, αλλα το ολο σκηνικο μου φερνει στο μυαλο συνέχεια το παρακατω τραγουδακι: Πρέζα όμορφη τις πάπιες ταΐσαμε όσο φέγγει ας πιούμε μια σαγγριά Πρέζα όμορφη στο πάρκο γυρίσαμε σινεμά και σπιτάκι μετά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Υπάρχει τέτοιο κορυφαίο τραγούδι;
horsepower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Πρέζα όμορφη - Σαββόπουλος..διασκευή από το Pefrect Day - Lou Reed...ότι να ναι ο Νιόνιος..
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ο Σαββόπουλος είχε διασκευάσει στο "ξενοδοχείο" Lou Reed, Λοΐσιο Διαβασμένο, το perfect day σε "μέρα όμορφη", λέγοντας "μέρα όμορφη, τις πάπιες ταΐσαμε, σινεμά και σπιτάκι μετά". Και ο Τζιμάκος το σατίρισε στο "με λένε πόπη", λέγοντας "σινεμά και σπιτάκι μετά... καλύτερα πρεζάκιας..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.