Fan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Πάντως emo δεν έχω δει παρά μόνο στην Αθήνα. Ισως είναι της μόδας εκεί.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Πάντως emo δεν έχω δει παρά μόνο στην Αθήνα. Ισως είναι της μόδας εκεί. Απλά,στην Αθήνα είναι 5 εκατομύρια κώλοι στριμωγμένοι. Γι'αυτό συναντάς απ'όλα τα φρούτα εκεί..
afentiko7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Καμιά φωτό κανενός emo έχετε?Για να δούμε και μεις που δεν τους ξέρουμε πως είναι
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ με τη σειρά μου παραθέτω μια φωτογραφία του πιο γνωστού emo όλων των εποχών...όλοι σας τον ξερετε!
1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 slipnknot μολις γελοιοποιησες το ινδαλμα του εωσφορου.
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 slipnknot μολις γελοιοποιησες το ινδαλμα του εωσφορου. Νοιώθω μικρός για να μιλάω για τον Αδόλφο αλλά ίσως αυτός που έβαλα στην φωτογραφία να μην είναι ο real οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 έη, δεν είναι το ίνδαλμά μου. υπήρχαν πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες στο κόμμα.
Luxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Και οπως πολυ σωστα ειπε ο slipknot σε ενα αλλο θεμα, ολοι το παιζουν emo και το κανουν απλως για ποζερια. Ο πραγματικος emo, ουτε θελει να αυτοκτονησει, ουτε κανει ετσι το μαλλι του.. (μαλλι να το κανει ο θεος δλδ.. )
Fidelio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγώ αξακολουθώ να συγκεντώνω στοιχεία , βέβαια (για να μην πω ομολογώ) με μπέρδεψε λίγο ο στρουθοκαμηλος και ο αδολφος , ενώ εντύπωση μου κάνει και ο 1980 που τον αποκαλεί "αυτό" Δεν μπορώ να κάνω κανένα συνειρμό :s
kostastnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 slipknot με ποιά λογική ανέβασες photoshopιασμένη φωτογραφία του Χίτλερ? Το ξέρεις ότι είναι νεκρός και θα έπρεπε να δείχνεις έναν ελάχιστο σεβασμό? Και Θεσσαλονίκη έχει πολλά emo κωλόπαιδα, αλλά σιγά-σιγά μειώνονται. Ήδη εξαφανίστηκαν από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου που σύχναζαν. ΥΓ. Μήπως τα emo μας άρχισαν να κάνουν τα λόγια πράξη?
mitsikas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Καμιά φωτό κανενός emo έχετε?Για να δούμε και μεις που δεν τους ξέρουμε πως είναι κατι καλυτερο εχουμε. Ενα ντοκυμαντερ του τι ειναι emo. Enjoy my friend :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Δεν ξερω γιατι, αλλα το ολο σκηνικο μου φερνει στο μυαλο συνέχεια το παρακατω τραγουδακι: Πρέζα όμορφη τις πάπιες ταΐσαμε όσο φέγγει ας πιούμε μια σαγγριά Πρέζα όμορφη στο πάρκο γυρίσαμε σινεμά και σπιτάκι μετά :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
thefirestarta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 slipknot με ποιά λογική ανέβασες photoshopιασμένη φωτογραφία του Χίτλερ? Το ξέρεις ότι είναι νεκρός και θα έπρεπε να δείχνεις έναν ελάχιστο σεβασμό? Ο_Ο Οτι θα έβλεπα στον ίδιο συνειρμό τις λέξεις "Χίτλερ" και "ελάχιστος σεβασμος" δεν το περίμενα. Το σφαγέα εκατομμυρίων φωτοσόπαρε, όχι τη μητέρα Τερέζα.Έλεος δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.