Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ψιλοάσχετο το αυτοκοότ και ναι συμφωνώ οτι καταντάει αστείο να αναμασάμε τα λόγια μας και να μην καταλαβαίνουμε (η να μην θέλουμε να καταλάβουμε) σε τι αναφέρονται οι συνομιλητές μας... προφανώς η φράση "προστατεύω το παιδί μου μέχρι να αποκτήσει δική του κρίση απο λάθος κατ΄εμε πρότυπα" είναι η ένσταση όλων μας αλλά no worries
kallair Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 η διαφωνία που βλέπω στους περισσοτερους (δηλαδή όλοι σας στην ουσία)δεν είναι αυτή αλλά στο θέμα της ηλικίας και στο θέμα του δασκάλου σαν gay. Ενα παιδί μπορεί να εχει αναπτύξει κριτική σκέψη και στα 14 ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση εώς τα 17-18 ή και παραπάνω. Εγώ απορώ πως αφού έχω ξεκαθαρίσει τι εννοώ προστατεύω, μου κάνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ λογο για ντουλάπες και άλλα χαζα, υπερβολικά πράγματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ απορώ τι υποτίθεται ότι συζητάμε, ειλικρινά. Απορία εκφράζω, δε ζητάω ούτε ελπίζω σε απάντηση.
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 η διαφωνία που βλέπω στους περισσοτερους (δηλαδή όλοι σας στην ουσία)δεν είναι αυτή αλλά στο θέμα της ηλικίας και στο θέμα του δασκάλου σαν gay. Ενα παιδί μπορεί να εχει αναπτύξει κριτική σκέψη και στα 14 ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση εώς τα 17-18 ή και παραπάνω. Εγώ απορώ πως αφού έχω ξεκαθαρίσει τι εννοώ προστατεύω, μου κάνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ λογο για ντουλάπες και άλλα χαζα, υπερβολικά πράγματα. μα το θέμα βρε kallair δεν είναι ποιά πανεπιστήμια θα βάλει στο μηχανογραφικό και με ποιά σειρά για να μιλάμε για καθοδηγηση μέχρι τα 17-18. Μιλάμε για την σεξουαλικότητα και πως αυτή μπορεί να επηρρεαστεί άμεσα ή έμμεσα απο έναν gay εκπαιδευτικό... Μια απορία γιατί τελικά ή στραβός είναι ο γυαλός ή στην κορφή κανέλλα.. Εσυ σε ποιά ηλικία θεωρείς οτι ας πούμε ένα αγόρι καταλαβαίνει τι σκατά έχει μέσα στο βρακί του και με ποιό τρόπο αυτό μελλοντικά θα του φανεί χρήσιμο ????
panther_512 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μα τί πρόβλημα να υπάρχει αν ο δάσκαλός σου είναι gay ή όχι? Ακόμα και αν το παιδί είναι 2, 3 ή 13 και 23 χρονών. Αυτούς τους ηλίθιους στερεοτυπισμούς να μήν είχαμε και σίγουρα θα πηγαίναμε πιό μπροστά.... Ορισμένοι συμπεριφέρονται λες και ο ομοφυλισμός είναι κολλητική αρρώστια.
kallair Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ελεος. πανθερ δεν ξανακανω quote. διαβασε 2-3 μηνύματα πιο πριν. εγώ δεν ξαναγράφω σε αυτό το τόπικ. το ίδιο ισχύει και στην φρου φρου...
Fidelio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 τουλάχιστον εγώ, τόσο ως παιδί, όσο και ως εξωτ. παρατηρητής, θα έρθω να συμφωνήσω με τη φρου φρου, ότι δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιο παιδί με πρότυπο δάσκαλο/καθηγητή!(τραβηγμένη από τα μαλλιά λογική: έχει μια υπέροχη δασκάλα, στην οποία θέλει να μοιάσει! αλλά επειδή έχει λάθος εικόνες, προσπαθεί να της μοιάσει και εξωτερικά! βάφεται, κλπ κλπ....Εκεί τι θα κάνεις πάλι?) εκεί το παιδί-αγόρι του φίλου μας του kallair , δεν θα ήθελε να μοιάσει στην δασκάλα του , αλλά να την γ---σει! Τι πιο φυσιολογικό απο αυτό;
Str Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 εχω να δηλωσω πως μπηκα στο thread ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!! ελπιζω να δει το μυνημα ο κ 1980 @1980 γ@μησε το πρωτο βιντεακι στην πρωτη σελιδα... μεχρι και στην μουσικη του εχει λεπτομερεια συμφωνω..
Hippo-campus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μα έχει τόση σημασία αν ο εκπαιδευτικός είναι άντρας-γυναίκα -ομοφυλόφιλος?Η ουσία δεν είναι να είναι καλός-η εκπαιδευτικός?
Fidelio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ελα ντε ; .... φοβερο όμως ε ; θα μπει ο επόμενος και θα πει : "εγω πιστέυω οτι δεν έχει σημασία αν ο δάσκαλος έιναι gay " τι πιστευετε εσεις ; και θα μπει ο επόμενος και θα πει : "εγώ πιστεύω οτι έχει σημασία και .... " ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ λολ
dimitrakont Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 κάτι σύντομο( όσο γίνεται) που έχω καταλάβει από την άμοιρη αυτή ζωή (το θέμα του εκπαιδευτικού δεν το σχολιάζω γιατι θα μου πάρει δυο σελίδες καθώς θίγομαι άμεσα) .. " η διαφορετικότητα υπάρχει, γιατί αν δεν υπήρχε, δε θα μπορούσαμε ούτε καν να σκεφτούμε, γιατί θα μπορούσε κάποιος άλλος να σκεφτεί για εμάς ακριβώς το ίδιο.. αν έλειπε η διαφορετικότητα, δε θα υπήρχαμε και εμείς γιατί απλά δε θα θέλαμε το διαφορετικό και δε θα ξέραμε ποιο είναι το διαφορετικό.. είναι καλό που είμαστε διαφορετικοί και πρέπει έτσι να είναι. Η διαφορετικότητα όμως είναι που μας κάνει να βλέπουμε το άλλο, το δεύτερο, το χ που δε ξέρουμε και μαθαίνουμε. Η κριτική μας σε αυτό είναι αναπόφευκτη αφού ο άνθρωπος πρέπει να έχει μια γνώμη για κάτι για να το γνωρίζει. Η κακή κριτική όμως και ο ρατσισμός, προέρχονται απο κυρίως ένα πράγμα και είναι το κύριο αίτιο για όλες τις μορφές ρατσισμού..σε όλες τις ηλικίες , φύλα, σεξουαλική ταυτότητα, έθνη κλπ... η ανάγκη να ξεχωρίσεις περισσότερο από τους άλλους, να νοιώσεις καλύτερος, να καλύψεις τις ατέλειές σου.. αν δεν υποβιβάσεις τον άλλον και δεν τον ορίσεις κατώτερό σου, πώς θα νοιώσεις καλύτερος; όλη η κριτική, ξεκινά από εκεί, έχοντας βέβαια και άλλες παραμέτρους. Σκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε." Και όσο για τον εκπαιδευτικό (γιατί θα σκάσω) για να μπορεί κάποιος να ξέρει ή έστω να υποστηρίξει μια άποψη σχετικά με το πόσο επηρεάζει ένας gay εκπαιδευτικός τη σεξουαλικότητα του παιδιού, θα πρέπει να γνωρίζει πρώτα και κύρια τι είναι και τι κάνει ο εκπαιδευτικός (όχι όσα έζησε ο ίδιος γιατί δε μπαίνουν όλοι σε ένα σακούλι) και έπειτα τι οφείλει να κάνει ένας εκπαιδευτικός που σέβεται τους μαθητές και τη δουλειά του. Πρώτα και κύρια όμως, οτι ο εκπαιδευτικός έχει το μαθητή 2 άντε 3 ώρες αν είναι φιλόγος τη μέρα μαζί με άλλα 20 παιδιά.. ενώ οι γονείς, οι φίλοι του και η TV του, τον έχουν επι 24ωρου βάσεως. Εσείς ποιός νομίζετε οτι επηρεάζει περισσότερο; Μήπως δεν πρέπει να περιμένουμε απο τον εκπαιδευτικό να του δώσουμε ένα παιδί και να μας το επιστρέψει επιστήμονα-φιλόσοφο χωρίς την παραμικρή βοήθεια;;
Hippo-campus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 κάτι σύντομο( όσο γίνεται) που έχω καταλάβει από την άμοιρη αυτή ζωή (το θέμα του εκπαιδευτικού δεν το σχολιάζω γιατι θα μου πάρει δυο σελίδες καθώς θίγομαι άμεσα) .." η διαφορετικότητα υπάρχει, γιατί αν δεν υπήρχε, δε θα μπορούσαμε ούτε καν να σκεφτούμε, γιατί θα μπορούσε κάποιος άλλος να σκεφτεί για εμάς ακριβώς το ίδιο.. αν έλειπε η διαφορετικότητα, δε θα υπήρχαμε και εμείς γιατί απλά δε θα θέλαμε το διαφορετικό και δε θα ξέραμε ποιο είναι το διαφορετικό.. είναι καλό που είμαστε διαφορετικοί και πρέπει έτσι να είναι. Η διαφορετικότητα όμως είναι που μας κάνει να βλέπουμε το άλλο, το δεύτερο, το χ που δε ξέρουμε και μαθαίνουμε. Η κριτική μας σε αυτό είναι αναπόφευκτη αφού ο άνθρωπος πρέπει να έχει μια γνώμη για κάτι για να το γνωρίζει. Η κακή κριτική όμως και ο ρατσισμός, προέρχονται απο κυρίως ένα πράγμα και είναι το κύριο αίτιο για όλες τις μορφές ρατσισμού..σε όλες τις ηλικίες , φύλα, σεξουαλική ταυτότητα, έθνη κλπ... η ανάγκη να ξεχωρίσεις περισσότερο από τους άλλους, να νοιώσεις καλύτερος, να καλύψεις τις ατέλειές σου.. αν δεν υποβιβάσεις τον άλλον και δεν τον ορίσεις κατώτερό σου, πώς θα νοιώσεις καλύτερος; όλη η κριτική, ξεκινά από εκεί, έχοντας βέβαια και άλλες παραμέτρους. Σκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε." Και όσο για τον εκπαιδευτικό (γιατί θα σκάσω) για να μπορεί κάποιος να ξέρει ή έστω να υποστηρίξει μια άποψη σχετικά με το πόσο επηρεάζει ένας gay εκπαιδευτικός τη σεξουαλικότητα του παιδιού, θα πρέπει να γνωρίζει πρώτα και κύρια τι είναι και τι κάνει ο εκπαιδευτικός (όχι όσα έζησε ο ίδιος γιατί δε μπαίνουν όλοι σε ένα σακούλι) και έπειτα τι οφείλει να κάνει ένας εκπαιδευτικός που σέβεται τους μαθητές και τη δουλειά του. Πρώτα και κύρια όμως, οτι ο εκπαιδευτικός έχει το μαθητή 2 άντε 3 ώρες αν είναι φιλόγος τη μέρα μαζί με άλλα 20 παιδιά.. ενώ οι γονείς, οι φίλοι του και η TV του, τον έχουν επι 24ωρου βάσεως. Εσείς ποιός νομίζετε οτι επηρεάζει περισσότερο; Μήπως δεν πρέπει να περιμένουμε απο τον εκπαιδευτικό να του δώσουμε ένα παιδί και να μας το επιστρέψει επιστήμονα-φιλόσοφο χωρίς την παραμικρή βοήθεια;; Πολ΄υ-πολύ σωστό.
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εχει παραγινει πια αυτο με τους emo. Να εισαι ευαισθητος, και εγω ειμαι. Να δινεις και την ζωη σου για αυτον που αγαπας, και εγω το κανω.. Αλλα τι βλακειες ειναι αυτες περι αυτοκτονικες στασεις, μιζερια για την ζωη, απαισιοδοξια και αυτο το ηλιθιο ντυσιμο και look; Αυτο που πιστευω ειναι οτι αυτοι που εχουν αυτο το ντυσιμο και look, μονο emotional δεν ειναι, αλλα το αντιθετο. Απλα θελουν να προκαλεσουν.. Ειμαι emotional, αλλα οχι emo..
kostastnt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αυτά τα emo κωλοπαιδάκια είναι για πειράματα σε χημικά όπλα. Λύτρωση θα είναι για αυτά. Τι εξυπηρετούν? Να σας βλέπουμε οι υπόλοιποι και να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πολύ καλά σε σχέση με τα κακομοίρικα, καημένα παιδάκια? Τι πρότυπα έχετε? Άτομα με ψυχολογικά προβλήματα που αυτοκτόνησαν? Στους περισσότερους ανθώπους δίνεται η συμβουλή "Ξεπέρασε τα πρότυπα σου", σε εσάς αν το πουν θα σπάσετε το κεφάλι σας? Δεν θέλετε να προσπαθήσετε έστω και για λίγο να ξεφύγετε από αυτή την τεχνητή μιζέρια που σας περιβάλλει σε όλους τους τομείς στην ζωή σας? Και αυτό το ηλίθιο κουρεματάκι σας τι ρόλο βαράει? Μου φαίνεται για μετεξέλιξη των πειρατών που είχαν ένα ύφασμα και κάλυπταν το ένα μάτι. Τέλος είστε χαρακτηριστική περίπτωση ατόμων που η υπερβολική ελευθερία τους έκανε κακό... Emo παιδάκια άντε κλαφτείτε τώρα.
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Παντως πιστευω οτι τα ατομα που ειναι πραγματικα emo, ετσι οπως εχει καταντησει να σημαινει σημερα, χρειαζονται επειγοντως ψυχολογικη υποστηριξη και βοηθεια.. Αλλα οι περισσοτεροι (κυριως αγορια) το παιζουν οτι ειναι emo, για να επικεντρωσουν το ενδιαφερον των αλλων (κυριως κοριτσια) πανω τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.