Emo~guy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι παντως αρκετα ελπιδοφορο το γεγονος οτιυπαρχουν πολλοι ανθρωποι (ακομα και σ ενα φορουμ που η ανωνυμια επιτρεπει καθε ειδους ισχυρισμο) Νομιζω οτι εδω εχει γινει παρανοηση...οταν εγραφα αυτα τα λογια εννοουσα οτι πισω απο ενα νικ θα μπορουσε ο καθενας να βγει και να κραξει με ευκολια...το οτι πολλοι υποστηριξαν θεσεις που θεωρουνται "εναλλακτικες" ειναι ελπιδοφορο... Δεν υπαρχει ειρωνια μεσα στο σχολιο. Αλλωστε παρακατω εχω σχολιασει και τις αλλες αποψεις..
raven360 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι παντως αρκετα ελπιδοφορο το γεγονος οτιυπαρχουν πολλοι ανθρωποι (ακομα και σ ενα φορουμ που η ανωνυμιαεπιτρεπει καθε ειδους ισχυρισμο) Νομιζω οτι εδω εχει γινει παρανοηση...οταν εγραφα αυτα τα λογια εννοουσα οτι πισω απο ενα νικ θα μπορουσε ο καθενας να βγει και να κραξει με ευκολια...το οτι πολλοι υποστηριξαν θεσεις που θεωρουνται "εναλλακτικες" ειναι ελπιδοφορο... Δεν υπαρχει ειρωνια μεσα στο σχολιο. Αλλωστε παρακατω εχω σχολιασει και τις αλλες αποψεις..
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 δεν πήρα καμία θέση για τον έμο, γιατί πολύ απλά με ξενέρωσε- εκνεύρισε απίστευτα το όλο "παιχνιδάκι" του. Πήρα θέση για το ότι δυστυχώς ακόμα και σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται.... "ο κόσμος....καταστρεφέται από την αδιαφορία....ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ εμένα"?
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 antreaslam προφανώς αναφέρεσαι σε μένα. απορώ πως έβγαλες συμπέρασμα ότι αυτό εννοούσα από 1 μόνο ποστ που διάβασες. ξαναδιάβασε όλα τα ποστς μου στο thread και θα δεις ότι η εικόνα που έχω δεν είναι αδιαφορία αλλα κάτι τελείως διαφορετικό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, όπως μας διαβεβαιώνει ο emo, ήταν άψογος στη δουλειά του, δεν είχε δώσει δικαιώματα και αναίτια δε συνεχίστηκε η συνεργασία του με το σχολείο για την οποία υπήρχε προφορική συμφωνία. Ερμηνεία του, από ό,τι κατάλαβα, είναι ότι ο διευθυντής έμαθε (από κατά τα άλλα έμπιστο συνάδελφο, το έμπιστος εντός ή εκτός εισαγωγικών) ότι ο emo είναι ομοφυλόφιλος. Ο συνάδελφος, τι λόγο είχε να το πει; Και ο διευθυντής, τι λόγο είχε να το πιστέψει;
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Snoob,για τον συνάδελφο: ΚΑκίες πάντα υπήρχαν,και θα υπάρχουν... Για το διευθυντή: Δεν είναι απίθανο, ούτε θα είναι ο 1ος, που βλέπει τους ομοφυλόφιλους ως "κολλητική αρρώστια"=> μακριά απο εμάς.. (υποθετικά όλα αυτά φυσικά)! kallair , δε μπορείς να μου παρατάσσεις ως επιχείρημα ότι "τι να κάνουμε, η κοινωνία είναι άδικη"! Επίσης, έχω διαβάσει ευτυχώς ή δυστυχώς,και τις 23 σελίδες! όταν έκρινα ότι "πρέπει να στην πω",για το #322 μήνυμά σου,το έκανα! Η απάντησή μου στην οποία αναφέρεσαι, ήταν για αυτό που ανέφερε ο διάολος! Τέλος, να σου πω ότι εγώ είχα καθηγητή στο σχολείο τον πρόεδρο των ελλήνων γυμνιστών... Για ένα περιεργο λόγο, ούτε γυμνιστής έγινα, ούτε επηρρεάστηκα! ΥΓ:Έχει περάσει από το μυαλό σας, ότι με το νόμο των πιθανοτήτων, και εφόσον το στατιστικό 2-3% των αντρών=ομοφυλόφιλοι, ότι κάποιοι απο τους καθηγητές μας πιθανότατα να ήταν gay,και να μην το ξέραμε? Αλλάζει κάτι στη διαπαιδαγώγιση που ως τώρα είχαμε-είχατε? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
azio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη δεν μου αρεσουν τα τυφλα ραντεβου παρε μια photo μου και ασε την μαμα σου να λεει... http://img66.imageshack.us/my.php?image=rafter18606narrowweb300ry6.jpg Lighter διαφημίζεις εσωρουχα?:mrgreen::mrgreen:
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Snoob,για τον συνάδελφο: ΚΑκίες πάντα υπήρχαν,και θα υπάρχουν...Για το διευθυντή: Δεν είναι απίθανο, ούτε θα είναι ο 1ος, που βλέπει τους ομοφυλόφιλους ως "κολλητική αρρώστια"=> μακριά απο εμάς.. (υποθετικά όλα αυτά φυσικά)! kallair , δε μπορείς να μου παρατάσσεις ως επιχείρημα ότι "τι να κάνουμε, η κοινωνία είναι άδικη"! Επίσης, έχω διαβάσει ευτυχώς ή δυστυχώς,και τις 23 σελίδες! όταν έκρινα ότι "πρέπει να στην πω",για το #322 μήνυμά σου,το έκανα! Η απάντησή μου στην οποία αναφέρεσαι, ήταν για αυτό που ανέφερε ο διάολος! Τέλος, να σου πω ότι εγώ είχα καθηγητή στο σχολείο τον πρόεδρο των ελλήνων γυμνιστών... Για ένα περιεργο λόγο, ούτε γυμνιστής έγινα, ούτε επηρρεάστηκα! ΥΓ:Έχει περάσει από το μυαλό σας, ότι με το νόμο των πιθανοτήτων, και εφόσον το στατιστικό 2-3% των αντρών=ομοφυλόφιλοι, ότι κάποιοι απο τους καθηγητές μας πιθανότατα να ήταν gay,και να μην το ξέραμε? Αλλάζει κάτι στη διαπαιδαγώγιση που ως τώρα είχαμε-είχατε? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Ναι αλλά αλλο πράγμα η αδιαφορία που προανέφερες και άλλο πράγμα τελείως λέω εγώ. Δική μου άποψη είναι ότι δεν θα ήθελα κάποιον gay για πρότυπο για το παιδί μου. και αφού οι καθηγητές αποτελούν λίγο ή πολύ πρότυπο, το ίδιο ισχύει και για αυτούς. Παρακαλώ μην μπείτε σε φαύλο κύκλο και να προσπαθείσετε μου ανταπαντήσετε. και με την φράση μου πιο πάνω απλώς έδειξα την κυνικότητα και την ωμότητα της σημερινής μας κοινωνίας. Μεσα σε αυτή ζούμε. Δυστυχώς δεν ζούμε σε έναν ουτοπικό κόσμο που όλα είναι αξιοπιστα και υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία. Δεν είπα ότι καλώς τον απόλυσαν αλλά ότι ζούμε σε μια κοινωνία που κοιτάμε πρώτα την πάρτη μας και μετά τον άλλον.
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 kallair, δε βλέπω να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις όμως!
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή εσύ και όλοι εδω μέσα τι κάνετε για να το αλλάξετε; Μην κρινουμε τους άλλους όταν και εμείς κάνουμε τα ίδια... Δεν είναι δικό μου πρόβλημα όπως δεν είναι και δικό μου πρόβλημα το αγροτικό, οι συντάξεις το κυπριακό κλπ κλπ. Θα ασχοληθώ με αυτό που με αφορά άμεσα. Και εδώ μέσα όλοι είμαστε μάγκες στα λόγια αλλά αμφιβάλλω αν 1% απ όλους εδώ μέσα τα κάνει και στην πράξη! edit: μην βάλεις στην παραπάνω ομάδα (αγροτικό, κυπριακό, κλπ κλπ) και τα άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες. για αυτούς ναι να τρέξουμε και να προασπίσουμε το συμφέρον τους για μια καλύτερη ζωή. Εκτός και αν βάζεις τους ομοφιλόφιλους στην ίδια κατηγορία με τα άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες....
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τους ομοφυλόφιλους, τους βάζω στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι διαφορετικοί από εμένα! (1.πλουσιότεροι 2.φτωχότεροι 3.gay 4. αλλοδαποί 5.μεταναστες 6. σινεφίλ 7.καπιταλιστες 8....9....10...κλπ). όπως όλους αυτούς, τους δέχομαι στην ίδια κοινωνία με εμένα, και όπως τους φιλτράρω μς τον ίδιο τρόπο, αυτό κάνω και με τους ομοφυλόφιλους. Επίσης, το πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο, είναι ότι οι πολίτες του ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα το αγροτικό, οι συντάξεις κλπ! Σωστά,γιατί να είναι? Ελπίζω να συνειδητοποιείς ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είναι αυτός ο συλλογισμός... Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι ΦΟΒΕΡΟ+ΤΡΟΜΕΡΟ για να δείξεις ότι κάνεις κάτι με σκοπό να αλλάξεις την κοινωνία αυτή... Απλά να μάθεις να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου, να μην τον κρίνεις από αυτήν (άλλη παρωχημένη μλκια... πχ.πλούσιος=βουτυρομπεμπές... ΚΑι που το ξέρεις ρε φίλε?), αλλά συμφωνα με τις πράξεις του και τον χαρακτήρα του! Δηλαδή αν είσαι ικανοποιημένος από τον Χ πρωθυπουργό, και τον ψηφίζεις εδώ και 12 χρόνια, και μετά μάθεις ότι είναι gay,θα το μετανιώσεις? Το ίδιο ισχύει για τον Χ "πνευματικό" σου,τον Χ καθηγητη σου,τον Χ κολλητό σου, το Χ παιδί σου! Ξεκόλλα το μυαλό σου πριν απαντήσεις, από τους κωστέτσους,please... ΥΓ:Συγγνώμη για το σου κάνω προσωπική επίθεση με το παρακάτω, αλλά θα σκάσω.... δεν είναι και δικό μου πρόβλημα το αγροτικό, οι συντάξεις το κυπριακό το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω μια τέτοια σκεψη κ νοοτροπία, είναι αφελής,και επικίνδυνη...
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή εσύ και όλοι εδω μέσα τι κάνετε για να το αλλάξετε; τους ομοφυλόφιλους, τους βάζω στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι διαφορετικοί από εμένα!(1.πλουσιότεροι 2.φτωχότεροι 3.gay 4. αλλοδαποί 5.μεταναστες 6. σινεφίλ 7.καπιταλιστες 8....9....10...κλπ). όπως όλους αυτούς, τους δέχομαι στην ίδια κοινωνία με εμένα, και όπως τους φιλτράρω μς τον ίδιο τρόπο, αυτό κάνω και με τους ομοφυλόφιλους. Επίσης, το πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο, είναι ότι οι πολίτες του ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα το αγροτικό, οι συντάξεις κλπ! Σωστά,γιατί να είναι? Ελπίζω να συνειδητοποιείς ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ είναι αυτός ο συλλογισμός... Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι ΦΟΒΕΡΟ+ΤΡΟΜΕΡΟ για να δείξεις ότι κάνεις κάτι με σκοπό να αλλάξεις την κοινωνία αυτή... Απλά να μάθεις να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου, να μην τον κρίνεις από αυτήν (άλλη παρωχημένη μλκια... πχ.πλούσιος=βουτυρομπεμπές... ΚΑι που το ξέρεις ρε φίλε?), αλλά συμφωνα με τις πράξεις του και τον χαρακτήρα του! Δηλαδή αν είσαι ικανοποιημένος από τον Χ πρωθυπουργό, και τον ψηφίζεις εδώ και 12 χρόνια, και μετά μάθεις ότι είναι gay,θα το μετανιώσεις? Το ίδιο ισχύει για τον Χ "πνευματικό" σου,τον Χ καθηγητη σου,τον Χ κολλητό σου, το Χ παιδί σου! Ξεκόλλα το μυαλό σου πριν απαντήσεις, από τους κωστέτσους,please... ΥΓ:Συγγνώμη για το σου κάνω προσωπική επίθεση με το παρακάτω, αλλά θα σκάσω.... το λιγότερο που μπορώ να χαρακτηρίσω μια τέτοια σκεψη κ νοοτροπία, είναι αφελής,και επικίνδυνη... Προφανώς αγνόησες την ερώτηση μου... και την ξανακάνω λίγο διαφορετικά τώρα... Δηλαδή εσύ και όλοι εδω μέσα τι κάνετε ΕΝΕΡΓΑ για να το αλλάξετε; Γιατί στα λόγια μπορώ και εγώ να σου γράψω ολόκληρες εκθέσεις... όσο για τα παραπάνω ζητήματα κοινωνικά που έθεσα και είπα οτι δεν με αφορούν. Ο τρόπος που πράττω για αυτά είναι με την ψήφο μου (ουτοπικό κι αυτό μιας και όλοι τα ίδια σκ@τ@ είναι). Ο αγρότης έχει φωνή, θα διεκδικήσει, το ίδιο και οι συνταξιούχοι και όλοι οι άλλοι. Δόξα τον θεο φωνή έχουν και οι ομοφιλόφιλοι. ας διεκδικίσουν ότι θέλουν. Μα συγγνώμη, ποιός σου είπε ότι δεν αποδέχομαι την διαφορετικότητα του άλλου; Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα μηνυματα μου για να τα λες αυτά... άλλο πράγμα δεν αποδέχομαι την διαφορετικότητα του άλλου, και άλλο φιλτράρω τι και ποιούς έχει για πρότυπα το παιδί μου εως ότου αποκτήσει αυτόβουλη κριτική σκέψη...
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανώς αγνόησες την ερώτηση μου... και την ξανακάνω λίγο διαφορετικά τώρα... Δηλαδή εσύ και όλοι εδω μέσα τι κάνετε ΕΝΕΡΓΑ για να το αλλάξετε; Γιατί στα λόγια μπορώ και εγώ να σου γράψω ολόκληρες εκθέσεις... ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΌ....δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ! κάτι που σημαίνει ότι μπορώ να έχω τον ομοφυλόφιλο συνάδελφο ή καθηγητή, χωρίς να χρειαστεί ΚΑΝ να το σχολιάσω στον περιγυρο μου!!!! ακόμα να καταλάβεις τι ΔΕΝ κάνω εγώ, που κάνεις εσύ , και που -κατά τη γνώμη μου- συμβάλει στο να αλλάξουμε την κοινωνία? Ο αγρότης έχει φωνή, θα διεκδικήσει, το ίδιο και οι συνταξιούχοι και όλοι οι άλλοι. Δόξα τον θεο φωνή έχουν και οι ομοφιλόφιλοι. ας διεκδικίσουν ότι θέλουν. φυσικά, κάποτε θα συνταξιοδοτηθείς κ εσύ! επίσης, αν έχεις μαγαζί,σε ενδιαφέρει άμεσα αν ο αγρότης έχει χρήματα, γιατί είναι δυνητικός πελάτης σου! ακόμα, αν ο αγρότης έχει καλό εισόδημα, αυτό σημαίνει ότι το κράτος μπορεί να τον πιέσει να μην ανεβάσει τις τιμές, και άρα εσύ θα είσαι περισσότερο κερδισμένος ως καταναλωτής των προιόντων του. Μα συγγνώμη, ποιός σου είπε ότι δεν αποδέχομαι την διαφορετικότητα του άλλου; Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα μηνυματα μου για να τα λες αυτά... άλλο πράγμα δεν αποδέχομαι την διαφορετικότητα του άλλου, και άλλο φιλτράρω τι και ποιούς έχει για πρότυπα το παιδί μου εως ότου αποκτήσει αυτόβουλη κριτική σκέψη... Πρόσεξε τι λες: -Αποδέχομαι τη διαφορετικότητα ΑΛΛΑ Δεν τον θέλω για δάσκαλο του παιδιού μου!!!! what???? ΥΓ: Πρότυπα το παιδί σου, μπορεί να πάρει από 1002 μεριές! και όσον αφορά το πρότυπο-δάσκαλος, σου ξαναείπα, ότι είχα τον πρόεδρο των γυμνιστών(κ μάλιστα τότε, μας μαθαινε κ τον ύμνο τους ο γλοιώδης), αλλά αυτό δε με έκανε γυμνιστή ! Αν λοιπόν είσαι ευχαριστημένος απο τον σημερινό δάσκαλο του παιδιού σου, οποίος είναι 2 μέτρα,μουσάτος,με βαριά φωνή,και επιστημονικό κύρος, ενώ τα παιδιά τον λατρεύουν. Αύριο,βλέπεις στο λεβέντη, όπως πας για λαμία,κατά τύχη,τον δάσκαλο αυτόν, να είναι χέρι-χερι με έναν άλλο άντρα, τι θα κάνεις? θα πάρεις το παιδί σου από το σχολείο? αυτό ειναι κομπλεξισμός (αν συμβεί),και ρατσισμός ( προσωπική άποψη)!
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Φασκεις και αντιφάσκεις και στο αποκορύφωμα παραποιείς και τα λόγια μου! με κατηγορείς για αδιαφορία επειδή δεν κάνω τίποτα όταν και εσύ δεν κάνεις τίποτα δηλαδή στην ουσία κάνουμε το ίδιο πράγμα. Ποιος σου είπε ότι τον αποβάλλω από φίλο/συνεργατη/ότιδήποτε άλλο; αυτό κατάλαβες από την τελευταία πρόταση του προηγούμενου ποστ μου???? ο καθένας έχει διαφορετικά προβλήματα και ενεργεί δραστικά εκεί που τον "καιει". το συνταξιοδοτικό δεν με καίει τώρα αλλά όταν ψηφίζω, ψηφίζω με γνώμονα ΚΑΙ αυτό. όταν θα έρθει ο καιρός να είμαι συνταξιούχος, θα τρέξω για τα δικαιώματα μου όπως έτρεξα και σαν μαθητής ή όποτε άλλωτε χρειάστηκε. Μην τρελαθούμε κιόλας!!!
antreaslam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Φασκεις και αντιφάσκεις και στο αποκορύφωμα παραποιείς και τα λόγια μου! με κατηγορείς για αδιαφορία επειδή δεν κάνω τίποτα όταν και εσύ δεν κάνεις τίποτα δηλαδή στην ουσία κάνουμε το ίδιο πράγμα. Ποιος σου είπε ότι τον αποβάλλω από φίλο/συνεργατη/ότιδήποτε άλλο; αυτό κατάλαβες από την τελευταία πρόταση του προηγούμενου ποστ μου????ο καθένας έχει διαφορετικά προβλήματα και ενεργεί δραστικά εκεί που τον "καιει". το συνταξιοδοτικό δεν με καίει τώρα αλλά όταν ψηφίζω, ψηφίζω με γνώμονα ΚΑΙ αυτό. όταν θα έρθει ο καιρός να είμαι συνταξιούχος, θα τρέξω για τα δικαιώματα μου όπως έτρεξα και σαν μαθητής ή όποτε άλλωτε χρειάστηκε. Μην τρελαθούμε κιόλας!!! Δε μπορεί να ισχύει αυτό που λες βρε kallair. και οι 2 δεν κάνουμε τίποτα,αλλά δεχόμαστε έτσι όπως είναι τον καθένα? (πλούσιο/φτωχό/γκευ κλπ)? οπότε, τον καθηγητή του παιδιού μας, επίσης τον δεχόμαστε,σωστά? μα εσύ λες ότι δεν τον δέχεσαι! άρα πως έχουμε την ίδια συμπεριφορά, όταν το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, γιατί εσύ απορρίπτεις-αποβάλεις??? Άλλο που ενεργεί ο καθένας, άλλο η αδιαφορία και η κυνικότητα!! ΧΑΩΔΗΣ διαφορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.