Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εστω οτι φερνω εγω το ουισκι και το πινω...Θα εμπαινες στο αμαξι που θα οδηγουσα? δλδ μου λες οτι και τον ταρίφα θα κάνω και θα ξεροσταλιάζω βλέποντας σε να το κατεβάζεις μόνος σου... οκ it' s a date :p (end of offtopic)
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αν θέλετε να σαλιαρίσετε υπάρχουν και τα pm..άντε βλέπει και το παιδί μου..
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αν θέλετε να σαλιαρίσετε υπάρχουν και τα pm..άντε βλέπει και το παιδί μου.. και μένα η μαμά μου, που παρεμπιπτόντως μου απαγόρευσε να βγώ με τον Lighter122 γιατί λέει είναι μπεκρής. Και εγω την μαμά μου πάντα την ακούω όταν με βγάζει απο την γυάλα που με έχει για να μου χτενίσει τα μαλλάκια... :p :p
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 και μένα η μαμά μου, που παρεμπιπτόντως μου απαγόρευσε να βγώ με τον Lighter122 γιατί λέει είναι μπεκρής. Και εγω την μαμά μου πάντα την ακούω όταν με βγάζει απο την γυάλα που με έχει για να μου χτενίσει τα μαλλάκια... :p :p επειδη δεν μου αρεσουν τα τυφλα ραντεβου παρε μια photo μου και ασε την μαμα σου να λεει... http://img66.imageshack.us/my.php?image=rafter18606narrowweb300ry6.jpg
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 /me αναστατώνεται και παίρνει βεντάλια :p λίγο gay δείχνεις στην πικ αλλά no worries !!! (τέλος του οφτόπικ δις)
punky Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αποψη σου και άποψη μου. Γιατί βγαίνετε όλοι οφ τόπικ για το αν οι gay είναι ένα υγιές πράγμα και δεν μένουμε στην αρχική ερώτηση για το αν υπάρχει ισότητα στην κοινωνία μας; Θα ήταν πιο ηγιές για την ανάπτυξη της συζήτησης αν ασχολιόσασταν με το κύριο θέμα και όχι να προσπαθήσετε να μου αλλάξετε τα πιστεύω. Ναι μόνο που εδώ δε συζητάμε αν σου αρέσει το πορτοκαλί και μένα το μαύρο, και βγήκα να πω ότι είσαι κιτς, ώστε να μου πεις "άποψή σου". Βρίσκω λάθος την άποψή σου για τους λόγους που σου εξήγησα. Γιατί πιστεύω πως πίσω από αυτό το "να αποκτήσει το παιδί πρώτα κρίση" κρύβεται η φοβία σου ή η πεποιήθησή σου μάλλον ότι άμα το παιδί το καταφέρεις να μην ακούσει τη λέξη gay μέχρι τα 18 του, θα γλιτώσεις το ενδεχόμενο να σου βγει gay. Στο μεσοδιάστημα βέβαια, γονείς με τις δικές σου πεποιθήσεις, έδιωξαν τον άλλο από τη δουλειά του σήμερα. Οπότε ναι, είναι κομματάκι δύσκολο να πω "άποψη σου" και να προσποιηθώ πως δεν τρέχει τίποτα, όταν είσαι η αιτία που ο άλλος στριμώχνεται χωρίς να του αξίζει.
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 θα ακουστώ κυνικός αλλά ποιος είπε ότι η κοινωνία μας είναι αγγελικά πλασμενη και δίκαιη;
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κατι αλλο θα σε χαρακτηριζε καλυτερα...οχι κυνικος...
BIAP Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 θα ακουστώ κυνικός αλλά ποιος είπε ότι η κοινωνία μας είναι αγγελικά πλασμενη και δίκαιη; Kαι ποιος ειπε οτι πρεπει να την κανουμε χειροτερη?
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον η ώρα της αλήθειας !!! Εμο-γκαι , ποιο τεφαα έβγαλες;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 emo-guy,αν θες πες μου να σου στείλω κανα χιπχοπ δισκάκι μπας και χαρείς
antreaslam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 θα ακουστώ κυνικός αλλά ποιος είπε ότι η κοινωνία μας είναι αγγελικά πλασμενη και δίκαιη; Και φυσικά, με τις καταπληκτικές αυτές λογικές, δε θα γίνει ποτέ δίκαιη.... Congratulations!
Emo~guy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και φυσικά, με τις καταπληκτικές αυτές λογικές, δε θα γίνει ποτέ δίκαιη....Congratulations! Ειναι παντως αρκετα ελπιδοφορο το γεγονος οτιυπαρχουν πολλοι ανθρωποι (ακομα και σ ενα φορουμ που η ανωνυμια επιτρεπει καθε ειδους ισχυρισμο) που υποστηριζουν την ελευθερια και το δικαιωμα αυτοδιαθεσης. Επισης ακομα και καποιοι απο αυτους που διαφωνουν και σκεφτονται διαφορετικα εξεφρασαν τις αποψεις τους με τροπο που δεν προσβαλει αμμεσα. Τωρα αν υπαρχουν και καποιοι που δεν μπορουν να αντεξουν στην ιδεα οτι η αληθεια ελευθερωνει και κουβαλουν συμπλεγματα προηγουμενων γενεων... εχουν καθε δικαιωμα να σκεφτονται ετσι αρκει να μην βλαπτουν ανθρωπους με τις πραξεις τους...
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικά πάντως αυτό το "θενξ στους ανοιχτόμυαλους -αλλά κρατάω κ μια πισινή για το αν είναι όντως τέτοιοι" είναι λίγο σπαστικό!
BIAP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι, σε συνδυασμο μαλιστα με την εναρξη του τοπικ σε πνευμα, μικρα μου σας παρεσυρα με την emo allure μου, αντι να πω ευθεως εχασα τη δουλεια μου γιατι ειμαι gay, ε, οσο να ναι, και τους πιο ανετους, τους κανει πιο επιφυλακτικους. Μην υποτιμας τοσο αυτους που σε διαβαζουν. Η φλουδα που εριξες στην αρχη,εκανε μπαμ απο μακρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.