Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε που ανάμεσα σε 60 γονείς στατιστικά θα υπάρχει και gay:p.

Στην Αμερική είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που δηλώνουν gay από μικρές ηλικίες, η ανοχή της κοινωνίας πρέπει να φταίει. Δεν το λέω ως θετικό ή αρνητικό, ως γεγονός.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ξαναλέω. Η όλη ένσταση μου έγκειται μόνο στο σημείο της σεξουαλικότητας του προτύπου ακά του καθηγητή. Η δουλειά του καθηγητή είναι να βοηθάει τον μαθητή να διαμορφώνει κριτική σκέψη και να ενταχθεί σωστά στην κοινωνία μας. για μένα ένας gay, δεν μπορεί να αποτελέι πρότυπο για το παιδί μου κατα την διάρκεια όπου διαμορφώνει τον χαρακτήρα του...

ΝΑΙ ΡΕ Π@@ΤΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑ!!!! 2-0!!!! :P SORRY GIA TO ΟΦ ΤΟΠΙΚ!!! ΟΥΦ!!!!

Το ξαναλέω. Είναι σαν να μου λές οτι ο καθηγητής είναι χορτοφάγος :-D Σκέψου λίγο, το παιδί σου θα τον βλέπει σαν όλους τους άλλους καθηγητές του. Εσυ φτάνεις πια στο σημείο να μας λές οτι σε ενοχλεί η ύπαρξη του απο μόνη της...

Δημοσ.

Αν το γεγονός ότι δεν θέλω να έχει κάποιον gay για πρότυπο το παιδί μου μέχρι να έχει διαμορφώσει δική του κρίση, σημαίνει ότι με ενοχλεί και η ύπαρξη του, τότε ναι, με ενοχλεί.

Δημοσ.
Το ξαναλέω. Είναι σαν να μου λές οτι ο καθηγητής είναι χορτοφάγος :-D Σκέψου λίγο, το παιδί σου θα τον βλέπει σαν όλους τους άλλους καθηγητές του. Εσυ φτάνεις πια στο σημείο να μας λές οτι σε ενοχλεί η ύπαρξη του απο μόνη της...

εντάξει είπαμε..όχι και έτσι..

Δημοσ.

Lighter122 μπορεί να μην σε βάλω στο αυτοκίνητο μου γιατί συνέχεια θα μου σπάς τα νεύρα με το να προσέχω τα STOP αλλά...

αφου θα τ' αρχίσεις το ρημάδι βάλε και σε μένα ενα ποτηράκι ρε συ ...:) :) :) :)

Δημοσ.

@ kalair προφανως το "προβλημα" σου ειναι στα προτυπα .... προτυπο ειναι απο τον κολλητο φιλο , τον καθηγητη μεχρι και τον μαρλευ (whaaaaaat evaaaaaaaaa) . Μπορεις να αποστυρωσεις τοοοοσο πολυ το περιβαλον του παιδιου(η οποιουδηποτε) ωστε αυτο που ενοχλει εσενα να μην υπαρχει καμμια πιθανοτητα να το δεχτει (με οποιοδηποτε τροπο .... αντε βγαλε ακρη πως δεχεται το καθε ερεθισμα ο καθενας και πως το χειριζεται) ? Σου ακουγεται λογικο ?

ομιτζι ομιτζι απανταω σοβαρα.... καταραμενε απ3

Δημοσ.
Lighter122 μπορεί να μην σε βάλω στο αυτοκίνητο μου γιατί συνέχεια θα μου σπάς τα νεύρα με το να προσέχω τα STOP αλλά...

αφου θα τ' αρχίσεις το ρημάδι βάλε και σε μένα ενα ποτηράκι ρε συ ...:) :) :) :)

Τι θα αρχισω???

Βαλε με εσυ και θα μασαω τσιχλα...:mrgreen:

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε στη Λαρισα που ειμαστε ροζ και δεν θα εχεις προβλημα

Τεσπα, αφορμη βρηκα για πανηγυρι.-δωστα αελαρα γερα.-

Ον τοπικ, ειχα καθηγητη ομοφυλοφιλο αλλα στο μεταπτυχιακο μου, σε "αναμενομενο" μερος, Αγγλια.

Προβλημα δεν ειχα, ανθρωπος χορτατος με τη ζωη του και την καριερα του γενικοτερα,χωρις να κανει σημαια του κανενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο, συμπεριλαμβανομενης και της σεξουαλικης του ταυτοτητας. Αγαπητος το ιδιο σε συμφοιτητες και συμφοιτητριες.

Αν ενας τετοιος ανθρωπος αποφασιζε να διδαξει σε ατομα μικροτερης ηλικιας, θελετε παιδια, θελετε εφηβους, δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα.

Επισης, περα απο το θεμα της ομοφυλοφιλιας, υπαρχουν και χιλια δυο αλλα ζητηματα, στα οποια ανεξαρτητως σεξ.προτιμησης, δεν συμφωνουμε απαραιτητα με τους δασκαλους και την κοσμοθεωρηση τους.

Πχ η δικη μου μητερα εξηγησε απο πολυ νωρις οτι δεν θα ανεχθει να ξαναενοχλησουν τα παιδια τους δασκαλοι για την αριστεροχειρια τους.

Ναι, ειχε γινει θεμα.

Θελω να πω, οτι ανα πασα στιγμη πρεπει να ρωταμε το παιδι τι συμβαινει στο χωρο του σχολειου του, τι το απασχολει και τι του λενε, διοτι ανεπιτρεπτες καταστασεις μπορουν να προκυψουν με τον οποιοδηποτε που δεν κανει σωστα τη δουλεια του, οχι τι κανει στο κρεβατι του, εφοσον το κραταει για αυτον και τον συντροφο του.

Δημοσ.

Και εδω ειναι το σημείο που πιανόμαστε όλοι χερι χερι και τραγουδάμε " all we are saaayin lets give peace a chance " ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

edit: ευχαριστώ horsepower . Το άλλαξα , δεν το είχα ακούσει ποτε ολόκληρο μόνο στις πορείες το ακούω .

Δημοσ.

Αν είχες διαβάσει και τα προηγούμενα ποστς μου θα έβλεπες ότι είμαι κατά της υπερ-προστατευτικότητας. Και μιλούσα για πρότυπα κυρίως για εντός σχολικού χώρου μιας κ το παιδι που έθεσε το ζήτημα, ήταν γυμναστής σε ένα σχολείο. όπου αναγκαστικά θα πρέπει να συναναστραφεί με τους καθηγητές. για εκτός σχολικού χώρου θέλει μεγάλη συζήτηση αλλά και πάλι δεν τίθεται θέμα υπερπροστατευτικότητας.Ας αποκτήσει την δική του κρίση το παιδί μου και ύστερα αν το γουστάρει, ας γίνει και gay.

Δημοσ.
Και εδω ειναι το σημείο που πιανόμαστε όλοι χερι χερι και τραγουδάμε " all we are saaaame lets give peace a chance " ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen:..μια διόρθωση μόνο..all we are sayin' και οχι same..

Δημοσ.

Ουφ! δεν ασχολούμαι άλλο... Χάνω τις ματσάρες που γίνονται σήμερα. Εγώ την άποψη μου την είπα. ούτε εγώ θα αλλάξω την δική σας, αλλά ουτε κ εσείς την δική μου.

Έλα ρε λαρισάρα σκίσε τους!!!!

Δημοσ.

ανεπιτρεπτες καταστασεις μπορουν να προκυψουν με τον οποιοδηποτε που δεν κανει σωστα τη δουλεια του, οχι τι κανει στο κρεβατι του, εφοσον το κραταει για αυτον και τον συντροφο του.

Ακριβώς.

Kallair εγώ εξακολουθώ να απορώ πώς ακριβώς θεωρείς ότι θα "βλάψει" το straight παιδί ένας ομοφυλόφιλος καθηγητής.

Πήγαινα σε σχολείο όπου -αν και αυστηρό- ήταν λίγο πολύ γνωστός ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαφόρων στελεχών.

Και εκτός του ότι μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι/δεν έγινα λεσβία, ειλικρινά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς θα μπορούσε να με είχε επηρεάσει (γενικώς, αρνητικά, θετικά) η επαφή μαζί τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...