Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αμα εισαι εμο.... τι να σου πω καλα να παθεις. Αυτη η απαντηση αρκει για να αποδειξει το γεγονος οτι ακομα και σε ενα φορουμ κρινομαστε απο ενα νικ και ενα αβαταρ, υποψιαζομαι οτι εστιασες σ΄αυτα και δεν εκανες καν τον κοπο να διαβασεις το ερωτημα μου. Καποιοι στεκονται στην επιφανεια καποιοι αλλοι στην ουσια.
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τι είναι λέει; :| παμε παλι. τα εμο ειναι μια καινουργια μοδα οπου αγορακια κοριτσακια ντυνονται σαν κοριτσακια και χτενιζουν το μαλι σαν του ρουβα στο αλτερ εγκο και κλαινε ολη μερα γιατι κανεις δεν τους καταλαβαινει και γιατι δεν πηραν την μπλουζα που ηθελαν σημερα και γραφουν στο ημερολογιο τους οτι μονο αυτο τους καταλαβαινει. επισης δεν κανουν σεξ ειναι μονο φιλοι. και καβαλανε τα δεντρα στην αγ παρασκευη ως αλλος ταρζαν αλλα καμια σχεση. αυτα πανω κατω. ασε μα ρε εμο τι να κατσω να πω μαζι σου οτι κανεις δεν σε καταλαβαινει. ας μιλησεις με καποιον που ειναι πιο ελεγκαντ. http://www.youtube.com/watch?v=eM6Lr-WM1Uc&mode=related&search= δες εδω φιντελιο.
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 κανουν σεξ δεν ξερεις.... αλλα .... πες Emo ....
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σαν του ρουβα στο αλτερ εγκο :mrgreen: Σαν του Κοργιαλά (το έγραψα σωστά?) θα έλεγα
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 1980 , αυτοι λέγονται εμο ; ρε συ εμο γκαι , τι λεει ο 1980;
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 :mrgreen:Σαν του Κοργιαλά (το έγραψα σωστά?) θα έλεγα[/quote κατι τετοιο. ελα φιντελιο αυτο ειναι πολυ κατατοπιστικο. απλα ακου τα λογια. http://www.youtube.com/watch?v=1HQIcdGg63I&mode=related&search=
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 κανουν σεξ δεν ξερεις.... αλλα .... πες Emo .... Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο. Εγω δεν θα εκρινα ποτε καποιον μονο απο την εξωτερικη του εμφανιση. Και ασφαλως οχι απο την σεξουαλικη του ταυτοτητα.
valemon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μιά απορία. Το μαλλί μες το μάτι δεν σας ενοχλεί αφάνταστα? Απο εκεί που πέφτει το μαλλί βλέπετε καθόλου, μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο?
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ μίσος ρε c 1980. ok, και γώ δεν είμαι fan, αλλά όχι κι έτσι Δεν είχα ασοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα Υπάρχει τόσο emo ρεύμα όσο και anti-emo? LOL
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιες ειναι οι νορμες της σημερινης κοινωνιας? Κατα ποσο ειναι αποδεκτη η διαφορετικοτητα? Εξαρτάται πως ορίζει κάποιος την... "διαφορετικότητα". (...) Άλλος την ορίζει με το να είναι ο εαυτός του. Άλλος νομίζει πως την ορίζει ακολουθώντας την μόδα της εκάστοτε εποχής που υποτίθεται πως αυταπάγγελτα τον καθιστά "διαφορετικό", ενώ στην πραγματικότητα τον καθιστά υποχείριο του κάθε γελοίου trend. Ένα μάτσο lemmings, με λίγα λόγια, τα οποία μαζοποιούνται υπο την ψευδαίσθηση της "διαφορετικότητας". Kαι στην πορεία γίνονται και ρεντίκολο. oh yeah, pun(s) intended. edit: για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο trend στο θέμα της εμφάνισης, απεναντίας που και που μου φτιάχνει τη μέρα. Το θέμα της "φιλοσοφίας" (μη χέσω) της όμως, ας μην το πλησιάσουμε καν. Consider yourselves warned.
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ μίσος ρε c 1980. ok, και γώ δεν είμαι fan, αλλά όχι κι έτσι δεν ειναι μισος ρε φιλε δεν μπορω να μισησω καποιον που δεν υπαρχει. χλευασμος ειναι.
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 επισης δεν κανουν σεξ ειναι μονο φιλοι. Πλάκα κανείς?? !!!! Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες . Οσο για το πως ντύνονται, τι κάνουν και πως φέρονται , νομίζω πως σε κανέναν μας δεν πέφτει λόγος . Μαγκιά τους αν φοράνε φουστανέλα και μαγκιά τους αν φοράνε το σώβρακο στο κεφάλι τους .
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο.Εγω δεν θα εκρινα ποτε καποιον μονο απο την εξωτερικη του εμφανιση. Και ασφαλως οχι απο την σεξουαλικη του ταυτοτητα. να σε ρωτήσω , επειδή εχω χάσει την εξέλιξη , επικροτείς - όπως φαίνεται απο το νικ σου - τον όρο ΕΜΟ ? Μπορεις να μου εξηγήσεις με απλα λόγια τι σημαίνει αυτο;
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 καλα παιδια βαλτε και το σωβρακο στο κεφαλι και βγειτε εξω να ειστε διαφορετικοι. α ρε πουστη λατομειο , καραβι και γερμανικο επι τρεις τεσσερις μηνες που θελετε για να παρετε τα ισια σας.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 να σε ρωτήσω , επειδή εχω χάσει την εξέλιξη , επικροτείς - όπως φαίνεται απο το νικ σου - τον όρο ΕΜΟ ? Μπορεις να μου εξηγήσεις με απλα λόγια τι σημαίνει αυτο; Λοιπον το Emo ηταν απλα ενα teaser γιατι υποψιαζομουν οτι καποιοι θα στεκονταν σ΄αυτο Δεν ειμαι emo οπως καταλαβαινεις,...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.