kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Kallair πραγματικά θα με ενδιέφερε να δω την απάντηση στη παρακάτω ερώτηση που έθεσε ο εμο και όλοι τεχνηέντως παραβλέψατε ... Να σε ρωτησω κατι? Ενας εκπαιδευτικος που παραδειγματος χαρη ειναι βουδιστης και κραταει τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του, πως μπορει η υπαρξη του απο μονη της να επηρεασει τα παιδια? Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι το να είσαι βουδιστής και το να είσαι gay.Προσωπικά πιστεύω το να είσαι gay είναι κατι προσωπικό και πρέπει να το ανακαλύψεις μόνος σου. Όπως και η θρησκευτική αντίληψη. Δεν θα ήθελα κανένας από τους 2 έμμεσα ή άμεσα να επηρεάσει την κρίση του. Αλλά στο θέμα της θρησκείας είμαι πιο ελαστικός γιατί η θρησκευτική αναζήτηση είναι κάτι φυσιολογικό. Το να είσαι gay(παντα για μένα) δεν είναι. έτσι προσωπικά αν ο καθηγητής είναι βουδιστής, δεν θα είχα κάποιο ιδιαίτερο προβλημα αρκεί να μην υπήρχε η πιθανότητα να προσυλητίσει το παιδί μου. Για τον gay είμαι κάθετος στις απόψεις μου. edit: όχι δεν πήγαινα σε ιδιωτικό.
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εχουμε πήξει στην ορμόνη εδω μεσα , τόση πολυ ορμόνη που σηκώθηκαν οι κουτσομουρες και βγάλαν ποδια . Ποτε δεν θα καταλάβω τον " ελληναρα ΑΝΤΡΑΚΛΑ" που διαπαιδαγωγεί τα παιδια του να μαμησουν οσες βρουν , να μπουν στο δημόσιο και ας πατήσουν επι πτωμάτων , να λαδώνουν ή να λαδώνονται για να τελειώνει πιο γρήγορα η δουλειά , η γυναίκα σπιτι και με την ρόμπα , η γκόμενα στο γραφείο , χωρίς την ρομπα και όποιος έχει αντίθετη γνώμη απο μας του σπάμε τα μούτρα !!!! Επίσης αυτό που λένε "οι γκέι δεν με ενοχλούν για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους " είναι και αυτο λάθος , οι σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφιλων δεν περιορίζεται στο κρεβάτι μόνο . Την κοπελιά μας εμείς οι "άντρακλες " δεν την πετυχαίνουμε μόνο στο κρεβάτι να της αλλαξουμε τις ασφάλειες . Νομίζω πως είναι σαν κάθε ετερόφυλη σχέση .(χωρίς να εχω προσωπική πείρα . Οσο για αυτο που ειχε πει νομιζω η Φρού-Φρού , πως προτιμούσε να δει την φίλη της με μια αλλη φιλη , παρά με κάποιον χλιμητσουρα με τον οποίων δεν θα ήταν χαρούμενη (σε πολυ ελεύθερη μετάφραση ) . Και εγώ θα προτιμούσα να δω τις δυο φίλες σου μαζί .:mrgreen::mrgreen: Πλακα κανω ετσι!!:mrgreen:
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 εγω πιστευω οτι ειναι πιο φυσιολογικο να σου αρεσουν ατομα του ιδιου φυλου, απο το να πιστευεις οτι υπαρχει παντου ενας αορατος γερακος που, αλλη δουλεια δεν ειχε, καθεται και σε κρινει για το καθε τι που κανεις... But that's just me...
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι το να είσαι βουδιστής και το να είσαι gay.Προσωπικά πιστεύω το να είσαι gay είναι κατι προσωπικό και πρέπει να το ανακαλύψεις μόνος σου. Όπως και η θρησκευτική αντίληψη. Δεν θα ήθελα κανένας από τους 2 έμμεσα ή άμεσα να επηρεάσει την κρίση του. Αλλά στο θέμα της θρησκείας είμαι πιο ελαστικός γιατί η θρησκευτική αναζήτηση είναι κάτι φυσιολογικό. Το να είσαι gay(παντα για μένα) δεν είναι. έτσι προσωπικά αν ο καθηγητής είναι βουδιστής, δεν θα είχα κάποιο ιδιαίτερο προβλημα αρκεί να μην υπήρχε η πιθανότητα να προσυλητίσει το παιδί μου. Για τον gay είμαι κάθετος στις απόψεις μου. edit: όχι δεν πήγαινα σε ιδιωτικό. τοτε πρεπει να ησουν στο μονο σχολειο που καναν ταινιες.... αν ο βουδιστης δεν σε ενοχλει γιατι η θρησκευτικη αναζητηση ειναι κατι φυσιολογικο, τοτε δεν σε ενοχλει ο τυπος που σπαει γραμμες και περνει 2ce και μανιταρια γιατι και αυτο αναζητηση ειναι. Ουτε ο τυπος που γουσταρει τα Σ/Μ γιατι και αυτο αναζητηση ειναι.
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ουτε ο τυπος που γουσταρει τα Σ/Μ γιατι και αυτο αναζητηση ειναι. Σ/Μ = Σοκολατα/Μπισκοτο??? Πεινασα
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι το να είσαι βουδιστής και το να είσαι gay.Προσωπικά πιστεύω το να είσαι gay είναι κατι προσωπικό και πρέπει να το ανακαλύψεις μόνος σου. Όπως και η θρησκευτική αντίληψη. Δεν θα ήθελα κανένας από τους 2 έμμεσα ή άμεσα να επηρεάσει την κρίση του. Αλλά στο θέμα της θρησκείας είμαι πιο ελαστικός γιατί η θρησκευτική αναζήτηση είναι κάτι φυσιολογικό. Το να είσαι gay(παντα για μένα) δεν είναι. έτσι προσωπικά αν ο καθηγητής είναι βουδιστής, δεν θα είχα κάποιο ιδιαίτερο προβλημα αρκεί να μην υπήρχε η πιθανότητα να προσυλητίσει το παιδί μου. Για τον gay είμαι κάθετος στις απόψεις μου. κοιτα δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω τις απόψεις αλλά εχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Εγω ας πούμε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με εναν γκέι εκπαιδευτικό που θα ήταν σωστός στην δουλειά του και θα του εμπιστευόμουν το παιδί μου.- Θα σου αναφέρω προσωπικά βιώματα κακοποίησης απο δασκάλα στην πρώτη και δευτέρα δημοτικού, ανωμαλα αγγίγματα απο δάσκαλο στην πέμπτη δημοτικού και μόνιμη αποβολή απο το μάθημα των θρησκευτικών λόγω άρνησης στο να δεχτώ την προπαγάνδα που θεωρούσα εγω οτι μου κάνανε στο γυμνάσιο .. Και όλα αυτα απο στρέιτ ανθρώπους ετσι ?
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πλάκα κάνετε; εγώ τόση ώρα κάνω λόγο για σωστά πρότυπα και διαμόρφωση κριτικής σκέψης άνευ επηρεασμού από τρίτους εμμέσως ή αμεσα και εσείς μου λέτε για διαπαιδαγώγηση ελληναρά και μανητάρια; αυτά καταλάβατε από αυτά που είπα;
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αυτα που ελεγα για τα λατομεια και τα γερμανικα αν και με προλαβε ο διαολος τα ελεγα για οσους κλαψουριζουν για μαλακιες και γενικα κλαιγονται. ερωτημα. ειμαι υποκριτης που καθομαι και χαζευω τις φιλες μου να φιλιουνται μεταξυ τους αλλα αν εβλεπα ποτε αντρα θα ξερναγα? μαλλον οχι. μου βγαινει ενστικτωδως.
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως υπάρχουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια που έχουν υιοθετήσει παιδάκια και τα μεγαλώνουν σε 24ωρη βάση και μάντεψε(!!!) τα παιδιά δεν είναι ομοφυλόφιλα. Και να μην κατηγορηθώ για γενικολογίες, υπάρχουν στο δίκτυο εργασίες σχετικά που βασίζονται στον πληθυσμό (κι όχι δείγμα) των Σαν Φραντζίσκου και Βοστώνης.
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αυτα που ελεγα για τα λατομεια και τα γερμανικα αν και με προλαβε ο διαολος τα ελεγα για οσους κλαψουριζουν για μαλακιες και γενικα κλαιγονται. ερωτημα. ειμαι υποκριτης που καθομαι και χαζευω τις φιλες μου να φιλιουνται μεταξυ τους αλλα αν εβλεπα ποτε αντρα θα ξερναγα? μαλλον οχι. μου βγαινει ενστικτωδως. Για τους αλλους εχουμε καμμια χρυση συνταγη ?
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πλάκα κάνετε; εγώ τόση ώρα κάνω λόγο για σωστά πρότυπα και διαμόρφωση κριτικής σκέψης άνευ επηρεασμού από τρίτους εμμέσως ή αμεσα και εσείς μου λέτε για διαπαιδαγώγηση ελληναρά και μανητάρια; αυτά καταλάβατε από αυτά που είπα; Αυτο που μαλλον θελουν να δειξουν (και εγω μαζι) ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι θα εχουν και καποιο ελαττωμα που καποιος δεν θα δεχεται... με αυτην την λογικη κανεις και ποτε δεν θα ειναι αξιος να διδαξει τα παιδια μας...
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω τις απόψεις αλλά εχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Εγω ας πούμε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με εναν γκέι εκπαιδευτικό που θα ήταν σωστός στην δουλειά του και θα του εμπιστευόμουν το παιδί μου.- Θα σου αναφέρω προσωπικά βιώματα κακοποίησης απο δασκάλα στην πρώτη και δευτέρα δημοτικού, ανωμαλα αγγίγματα απο δάσκαλο στην πέμπτη δημοτικού και μόνιμη αποβολή απο το μάθημα των θρησκευτικών λόγω άρνησης στο να δεχτώ την προπαγάνδα που θεωρούσα εγω οτι μου κάνανε στο γυμνάσιο .. Και όλα αυτα απο στρέιτ ανθρώπους ετσι ? μα στο μόνο σημείο που διαφωνούμε είναι στο θέμα της σεξουαλικότητας. Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς νομίζετε ότι υπάρχει λάθος στην άποψη μου ότι δεν θέλω το παιδί μου να έχει gay πρότυπα.Τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στο σημείο να έχει διαμορφωμένη δική του κριτική σκέψη.
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για τους αλλους εχουμε καμμια χρυση συνταγη ? οταν λες αλλους?
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μα στο μόνο σημείο που διαφωνούμε είναι στο θέμα της σεξουαλικότητας. Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς νομίζετε ότι υπάρχει λάθος στην άποψη μου ότι δεν θέλω το παιδί μου να έχει gay πρότυπα.Τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στο σημείο να έχει διαμορφωμένη δική του κριτική σκέψη. Δικαιωμα σου.. Αλλα σκεψου ενα τμημα 30 μαθητων, δηλαδη γυρω στους 60 γονεις... βρες μου εσυ ανθρωπο που θα πληρει τις προυποθεσεις 60 διαφορετικων ανθρωπων, για να κανει μαθημα στα παιδια τους... Να μην καπνιζει Να μην ειναι αμφι/ομοφυλοφυλος Να μην καπνισε ποτε του χορτο . . . Να μην ειναι ψευδος... Απλα δεν γινεται... Ανθρωποι ειμαστε, οχι ρομποτ...
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο που μαλλον θελουν να δειξουν (και εγω μαζι) ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι θα εχουν και καποιο ελαττωμα που καποιος δεν θα δεχεται... με αυτην την λογικη κανεις και ποτε δεν θα ειναι αξιος να διδαξει τα παιδια μας... Το ξαναλέω. Η όλη ένσταση μου έγκειται μόνο στο σημείο της σεξουαλικότητας του προτύπου ακά του καθηγητή. Η δουλειά του καθηγητή είναι να βοηθάει τον μαθητή να διαμορφώνει κριτική σκέψη και να ενταχθεί σωστά στην κοινωνία μας. για μένα ένας gay, δεν μπορεί να αποτελέι πρότυπο για το παιδί μου κατα την διάρκεια όπου διαμορφώνει τον χαρακτήρα του... ΝΑΙ ΡΕ Π@@ΤΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑ!!!! 2-0!!!! SORRY GIA TO ΟΦ ΤΟΠΙΚ!!! ΟΥΦ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.