Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μμμναι αλλά ο 1980 αναφέρεται στους εμο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αχαχαχα π@π@ρ@ ... On topic .... @Emo guy δοκιμασες να πας κανα μηνα λατομειο και καραβι ? Να στρωσεις ρε παιδι.... :-? αχαχχααχαχαχα σόρυ αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... έ-λε-ος. Μου φαίνεται οτι πολλά σχόλια γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού απο κάποια αγόρια στο παρον τόπιν, κατα το φάε αγόρι μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου... Ρε παιδιά κάνετε ορισμένοι ενα τραγικό λάθος. Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι όλοι κραγμένες αδερφές. Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους (το ίδιο ισχυει και για τους στρέιτ) όπως κατα την γνώμη μου είναι ο emo-guy που ορθά δεν απαντά σε μομφές και δεν κρατάει αμυντική στάση. Αυτο αν μη τι άλλο δείχνει εναν υγιή πνευματικά άνθρωπο. Αλίμονο απο κάτι κάγκουρες που τα πόστς τους είναι πιο μεγάλα και απο το πουλί τους...
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 όντως στο λατομείο με τα ιδρωμένα αντρικά κορμιά ή στο γκαζάδικο 2 μήνες στην θάλασσα περιτριγυρισμένος μόνο από άντρες, έστω Φιλιππινέζους, δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει τρελετζακ...
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως και να το κάνουμε το να είσαι gay δεν είναι normal. Μην επικεντρώνεχτε στο παράδειγμα με τις συζητήσεις. Το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Οι καθηγητές πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές. Καλώς ή κακώς είναι πρότυπα για τους μαθητές με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Θα το πω ωμά και πείτε με κομπλεξικό. δεν με ενδιαφέρει.Εγώ δεν γουστάρω να έχει το παιδί μου για πρότυπο κάποιον gay. Tέλος. Για οτιδήποτε άλλο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ας διαμορφώσει πρώτα άποψη το παιδί μου και ύστερα αν γουστάρει να γίνει gay, ας γίνει. Τιμή του και καμάρι του.
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως και να το κάνουμε το να είσαι gay δεν είναι normal. Μην επικεντρώνεχτε στο παράδειγμα με τις συζητήσεις. Το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Οι καθηγητές πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές. Καλώς ή κακώς είναι πρότυπα για τους μαθητές με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Θα το πω ωμά και πείτε με κομπλεξικό. δεν με ενδιαφέρει.Εγώ δεν γουστάρω να έχει το παιδί μου για πρότυπο κάποιον gay. Tέλος. Για οτιδήποτε άλλο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ας διαμορφώσει πρώτα άποψη το παιδί μου και ύστερα αν γουστάρει να γίνει gay, ας γίνει. Τιμή του και καμάρι του. OK εισαι κομπλεξικος...Τελος...
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ..και εσύ θα το ρίξεις στο ποτό τότε..
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Kallair πραγματικά θα με ενδιέφερε να δω την απάντηση στη παρακάτω ερώτηση που έθεσε ο εμο και όλοι τεχνηέντως παραβλέψατε ... Να σε ρωτησω κατι? Ενας εκπαιδευτικος που παραδειγματος χαρη ειναι βουδιστης και κραταει τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του, πως μπορει η υπαρξη του απο μονη της να επηρεασει τα παιδια?
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Προτιμώ κομπλεξικός παρα να το ρίξω στο ποτο...
trelosjack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μμμναι αλλά ο 1980 αναφέρεται στους εμο. Xmmm σωστο και αυτο αλλα μαλλον καταλαβα λαθος (ηταν παλι συνεπαγωγη ) νομιζα οτι αφου ειναι ομοφυλοφιλος ειναι και εμο => αρα ηθελε και λατομειο .... σορρυ αγαπητε ... @φρου φρου τα περισσοτερα δε τα σχολιαζω διοτι δε διαφωνω στο ελαχιστο ... απλα ενα μικρο σημειο ετσι για το πολιτικαλ κορρεκτ ... "υπαρχουν και μη σοβαροι ανθρωποι που δε σεβονται τους γυρω τους ... μπλα μπλα " αυτοι ας πουμε ειναι οι "λιγοι " - "κακοι" - "οι εξω απ εδω " κτλ .... η μηπως δεν ειναι, αλλα ειναι ολοι ?:-? Εντιτ Εκμεταλευομενος παλι τα της φρου φρου .... Ο βουδιστης καθηγητης αν γινεται να ειναι και ο "θεολογος" του σχολειου πλζζζζ....
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 kallair, σε ιδιωτικο πηγαινες? γιατι εγω ειμαι 3 χρονια πιο μεγαλος απο σενα, και αυτα που λες για σχεσεις με καθηγητες το ειχα δει μονο σε ταινιες.
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να σε ρωτησω κατι? Ενας εκπαιδευτικος που παραδειγματος χαρη ειναι βουδιστης και κραταει τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του, πως μπορει η υπαρξη του απο μονη της να επηρεασει τα παιδια? γιατι θεωρεις δεδομενο οτι δεν θα απελυαν ενα βουδιστη???? οπως καποιοι δεν ανεχονται τους gay καθηγητες, φανταζομαι οτι υπαρχουν και αρκετοι που δεν ανεχονται βουδιστες, αθεους, ειδωλολατρες κτλ... για αυτο το λογο ειπα σε προηγουμενο post οτι πολλα πραγματα δεν ειναι αποδεκτα, ουτε καν ο θεος του καθενος (ή η μη υπαρξη αυτου)...
zazik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Einsatzgruppen alle schreien zusammen wir müssen die Juden abschaffen
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εντιτ Εκμεταλευομενος παλι τα της φρου φρου .... Ο βουδιστης καθηγητης αν γινεται να ειναι και ο "θεολογος" του σχολειου πλζζζζ.... Να σου θυμισω παραδειγμα ανθρωπου που μας διδασκε για τις αλλες θρησκειες στο μαθημα των θρησκευτικων??? Ή μηπως το "Μην λετε αντε στο διαολο", "γιατι μπορει να ερθει οντως και να παρει τον αλλον" δεν σου θυμιζει τιποτα? γιατι ο θεολογος πρεπει απαραιτητα να ειναι και χριστιανος ορθοδοξος? (ρητορικη ερωτηση, plz μην το παμε εκει το topic)...
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 kallair, σε ιδιωτικο πηγαινες?γιατι εγω ειμαι 3 χρονια πιο μεγαλος απο σενα, και αυτα που λες για σχεσεις με καθηγητες το ειχα δει μονο σε ταινιες. sorry ρε Τoufas? εσυ δεν συζητούσες με τον μαθηματικό σου για τα σεξουαλικά σου? Με τον Χημικό σου τα προβλήματα στο σπίτι? Ουτε κάν με τον Φιλόλογο σου για την καθυστέρηση που είχε η κοπέλα σου και τον φόβο σου για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη???? Και εκείνοι δεν προσπάθησαν με την σειρά τους να σε προσυλητίσουν στον Μουσουλμανισμό? Στην ομάδα Ε? Στους πάουερ ρέινζερς? Στην ομοφυλοφιλία??? τσκ τσκ τσκ ... μα τι εκανες βρε παιδί μου στο σχολείο? Μπάφους και κοπάνες για μπιλιάρδο? Ποσο πισω είσαι.... :p :p :mrgreen:
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Να σου θυμισω παραδειγμα ανθρωπου που μας διδασκε για τις αλλες θρησκειες στο μαθημα των θρησκευτικων???Ή μηπως το "Μην λετε αντε στο διαολο", "γιατι μπορει να ερθει οντως και να παρει τον αλλον" δεν σου θυμιζει τιποτα? γιατι ο θεολογος πρεπει απαραιτητα να ειναι και χριστιανος ορθοδοξος? (ρητορικη ερωτηση, plz μην το παμε εκει το topic)... I m covered!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.