Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επιλογη τους δεν ειναι?

κατσε ρε φιλε τι επιλογη. αφου ετσι γενηθηκαν. μηπως ενοειτε το φυλο το οποιο προτιμουν σεξουαλικα ? και παλι δεν ειναι επιλογη ενστικτο ειναι.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν ενοεις το να αντιλαμβανεσε τον προσωπικο σου χωρο σαν δικο σου αυτο ειναι ενστικτο καθαρα αρσενικο και ζωωδες.

Αυτό είπες πριν. Και σε αυτό έδωσα παράδειγμα !

Όσο για την προστατευτικότητα ενός θηλυκου για τον "προσωπικό" του χώρο, συμφωνώ ότι αυξάνει με την απόκτηση μικρών.

Δημοσ.
κατσε ρε φιλε τι επιλογη. αφου ετσι γενηθηκαν. μηπως ενοειτε το φυλο το οποιο προτιμουν σεξουαλικα ? και παλι δεν ειναι επιλογη ενστικτο ειναι.

Προφανως και εννοει το φυλο που θα επιλεξουν να κανουν σεξ...

Δεν παιζει μονο το ενστικτο... Νομιζω παιζουν ρολο σε αρκετες περιπτωσεις και οι ορμονες...

ακομα και ετσι ομως, ειναι επιλογη τους να μην το καταπιεσουν και να ειναι χαρουμενοι με τον/την συντροφο τους...

Δημοσ.
Ενα παιδι κατω των 16 ετων (συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα)δεν εχει κανενα λογο να συζηταει τις σεξουαλικες επιδοσεις των καθηγητων του...

'Η μαλλον καλυτερα, το αντιθετο... ενας καθηγητης δεν πρεπει να τα λεει αυτα σε ενα μικρο παιδακι...

Οποτε ο μονος τροπος να μαθει το παιδι οτι ο καθηγητης ειναι ομοφυλοφιλος ειναι απο καποιον αλλο, οχι τον ιδιο τον καθηγητη...

ακομα και τοτε ομως το παιδι μαλλον στον γονιο του θα παει με την ερωτηση "μπαμπα τι ειναι ομοφυλοφιλος?"...

εδω ερχεται ο γονιος να διαμορφωσει τον χαρακτηρα του παιδιου (την κριση του κατα προτιμηση) και να αναλαβει τα ηνια της διαπαιδαγωγησης...

ενας σωστος γονιος θα του πει την αληθεια, σε συνδυασμο με ενα κυρηγμα οτι το τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη ειναι δικη του δουλεια και οτι δεν πρεπει να μιμειται ο,τι βλεπει απλα και μονο επειδη το κανουν και αλλοι...

Ειναι πιο σωστο και πιο εντιμο, απεναντι στο παιδι σου, απο το να πας στο σχολειο και να απαιτησεις την απολυση του καθηγητη...Σε αυτην την περιπτωση τι μηνυμα περνας στο παιδι σου? Οτι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να απομακρυνονται αμεσως απο καθε πτυχη της ζωης του? Συγχαρητιρια, μολις ανεθρεψες εναν ακομα κομπλεξικο που μολις δει κατι διαφορετικο (σεξ, χρωμα κτλ) προσπαθει (στην καλυτερη) να το διωξει μακρια του...

δεν μίλησα εγώ για σεξουαλικές επιδόσεις. εσύ μίλησες. εγώ μίλησα για λάθος πρότυπα. μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει... Με τους καθηγητές μου τις περισσότερες φορέςτους αισθανόμουν σαν φίλος(σε μεγαλύτερες ηλικίες). στις πιο μικρές ηλικίες απλώς τους σεβόμουν και άκουγα την κρίση τους.

Επίσης έχω μάθει να είμαι διακριτικός. Ποτέ δεν θα έκανα τόσο μεγάλο ντόρο για ένα τόσο αυαίσθητο θέμα. είτε θα άλλαζα το παιδί μου χώρο, είτε θα το άφηνα να συνεχίσει εκεί αν είχαν απομακρύνει τον καθηγητή. δεν θα έκανα ποτέ φασαρία.

Δημοσ.
δεν μίλησα εγώ για σεξουαλικές επιδόσεις. εσύ μίλησες. εγώ μίλησα για λάθος πρότυπα. μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει... Με τους καθηγητές μου τις περισσότερες φορές ήμουν και φίλος. στις πιο μικρές ηλικίες απλώς τους σεβόμουν και άκουγα την κρίση τους.

ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως θα ειναι λαθος προτυπο ενας ομοφυλοφιλος απο την στιγμη που το παιδι δεν το γνωριζει...

'Η απο την στιγμη που θα το μαθει και ο καθηγητης θα εχει την στοιχειωδη λογικη να μην μπει σε λεπτομερειες της προσωπικης του ζωης, αλλα απλα φροντισει να κανει σωστα την δουλεια του...Και αυτο ισχυει για gay και για straight καθηγητες...

Να υποθεσω οτι η κριση ενος ομοφυλοφιλου σε καποιο θεμα δεν χριζει του ιδιου σεβασμου με αυτην ενος straight?

Επίσης έχω μάθει να είμαι διακριτικός. Ποτέ δεν θα έκανα τόσο μεγάλο ντόρο για ένα τόσο αυαίσθητο θέμα. είτε θα άλλαζα το παιδί μου χώρο, είτε θα το άφηνα να συνεχίσει εκεί αν είχαν απομακρύνει τον καθηγητή. δεν θα έκανα ποτέ φασαρία.

Συγχαρητηρια, μολις ανεθρεψες εναν ακομα κομπλεξικο που μολις δει κατι διαφορετικο (σεξ, χρωμα κτλ) προσπαθει (στην καλυτερη) να το διωξει μακρια του...
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος gay καθηγητής, να μεταμορφώσει σε gay έναν straight μαθητή.

Και όλο αυτό βέβαια με τη διαστημική προυπόθεση ότι ντε και καλά, ένας gay καθηγητής δεν κάνει τίποτε άλλο όλη μέρα, πέρα από το να "στρατολογεί" παιδιά.

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος gay καθηγητής, να μεταμορφώσει σε gay έναν straight μαθητή.

Και όλο αυτό βέβαια με τη διαστημική προυπόθεση ότι ντε και καλά, ένας gay καθηγητής δεν κάνει τίποτε άλλο όλη μέρα, πέρα από το να "στρατολογεί" παιδιά.

"Και εγω ομολογω ,πως παλι δε καταλαβαινω" th_41568_mega-20061004201242_122_84lo.jpg

ουτε εγω καταλαβαινω...:confused:

Δημοσ.
δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να προσηλυτίσει τα παιδιά για να γίνει το "κακό"..αυτό νομίζω θέλει να πει ο kallair..

Να σε ρωτησω κατι? Ενας εκπαιδευτικος που παραδειγματος χαρη ειναι βουδιστης και κραταει τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του, πως μπορει η υπαρξη του απο μονη της να επηρεασει τα παιδια?

Δημοσ.

εγώ απλά προσπάθησα να διευκρινίσω τα λεγόμενα του kallair..δεν είναι δική μου αυτή η θέση..άρα το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί στον kallair..

αν θες την δική μου θέση τότε να πω ότι δεν θα με πείραζε το παιδί μου να έχει για καθηγητή έναν gay ή ένα χταπόδι..εφόσον κάνει καλά την δουλειά του και μόνο αυτή..

εδιτ:φίλε kallair αν δεν εννοείς αυτό που έγραψα παραπάνω διόρθωσε με..

Δημοσ.

Θες πραγματικά να ανοίξει συζήτηση για nature vs. nurture στο ζήτημα της σεξουαλικότητας? Ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά πολύ λίγοι είναι πράγματι ενημερωμένοι σε αυτό το ζήτημα που η επιστημονική κοινότητα αλλάζει γνώμη κάθε μέρα.

Δεν είναι πιο απλό σε κοινωνικό (και όχι βιολογικό) context να πούμε επιλογή ή φυσική τάση το ίδιο κάνει, να προστατεύεται (αλλά να επιδέχεται γόνιμης κρητικής) να να είναι σεβαστή? Οι άνθρωποι κάνουν τριάντα άλλα πράγματα με τα γεννητικά τους όργανα που δεν εκπληρώνουν τον ενστικτώδη τους προγραμματισμό (read: making babies) και δεν βλέπω ο σύγχρονος άνθρωπος να τρελαίνεται τόσο. Και τα παπούτσια που φοράς και ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς τελείως αφύσικα είναι. Γιατί ξαφνικά γίνεται μεγαλύτερο ζήτημα η σεξουαλική όρεξη κάποιου όταν περιλαμβάνει ομοφύλους?

Δημοσ.
ουτε εγω καταλαβαινω...:confused:

αχαχαχα π@π@ρ@ ... :mrgreen:

On topic ....

@Emo guy δοκιμασες να πας κανα μηνα λατομειο και καραβι ? Να στρωσεις ρε παιδι.... :-?

Δημοσ.

μαλλον αναφερεται σε αυτο...

καλα παιδια βαλτε και το σωβρακο στο κεφαλι και βγειτε εξω να ειστε διαφορετικοι. α ρε πουστη λατομειο , καραβι και γερμανικο επι τρεις τεσσερις μηνες που θελετε για να παρετε τα ισια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...