Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μιλησα για πεσιμο για συμπεριφορες μιλησα.

Ο αντιστοιχος straight που νομιζει οτι το χωμα που παταει, ερχεται σε οργασμο απο την παρουσια της αντριλας του, σε ενοχλει το ιδιο? Αν ναι ΟΚ...

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι και εγω ειχε τυχει να πιω καφε με καθηγητες εκτος σχολειου...

Το θεμα ειναι οτι αν δεν την πεταξουν εξω στο ανηλικο παιδι μου και δεν προσπαθησουν να το πεισουν να παει σπιτι τους για να την πεταξουν εξω, τοτε δεν με ενοχλει το τι κανουν στην ζωη τους...

Ακομα και αν του πουν οτι το να εισαι ομοφυλοφιλος ειναι φανταστικο και να το δοκιμασει, θελω να πιστευω οτι το παιδι μου θα εχει την σωστη κριση να κανει ο,τι πιστευει καλυτερο...

εσεις σε αυτες τις εκδηλωσεις συζητουσατε με τους καθηγητες τις σεξουαλικες τους επιδοσεις? εφερναν τον/την συντροφο και την/τον εβαζαν κατω για να παρουν τις σωστες εμπειριες οι μαθητες?

μα δεν μιλάω για ηλικίες όπου το παιδί έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του και την κριτική του σκέψη. Το έχω πει πολάκις προηγουμένως σε αυτό το θέμα αυτό το πράγμα. Εγώ με καθηγητές μου έχω πει πολλές φορές για γκόμενες, προσωπικά προβληματα, κλπ κλπ. αν πιάσεις κουβένταμε έναν gay τι ακριβώς θα σου πει επί του θέματος; Επίσης δεν είναι τόσο αυτό μιας και τέτοιες συζητήσεις τις έκανα σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το θέμα είναι ότι αποτελούν πρότυπα. και δεν θέλω το παιδί μου να έχει λάθος πρότυπα.

Δημοσ.
Ο αντιστοιχος straight που νομιζει οτι το χωμα που παταει, ερχεται σε οργασμο απο την παρουσια της αντριλας του, σε ενοχλει το ιδιο? Αν ναι ΟΚ...

Οταν μιλησες για ανθρωπους που αποδεχονται τη διαφορετικοτητα αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου...

Δημοσ.

αν ενοεις το να αντιλαμβανεσε τον προσωπικο σου χωρο σαν δικο σου αυτο ειναι ενστικτο καθαρα αρσενικο και ζωωδες.

Δημοσ.
αν πιάσεις κουβένταμε έναν gay τι ακριβώς θα σου πει επί του θέματος;

Αν παρακάμψεις το ότι θα σου μιλήσει για το ίδιο φύλλο, περίπου ότι θα σου έλεγε και ένας straight. Ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι δύσκολες, ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, ότι όλοι έχουμε καύλες, ότι πονάει να σε απορρίπτουνε, ότι οι άνθρωποι μελαγχολούνε μονοι τους.

Η ανθρώπινη κατάσταση δεν διαφέρει από gay σε straight.

Δημοσ.

και ο "γαμάω-ότι-κινείται/άντε-θα-γαμήσω-και-τα-ακίνητα" το ίδιο κατακριτέος είναι για μένα..αυτό πάει να πει ότι δεν θα τον κράξω επειδή αντιπροσωπεύει το διαφορετικό???

Δημοσ.
μα δεν μιλάω για ηλικίες όπου το παιδί έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του και την κριτική του σκέψη. Το έχω πει πολάκις προηγουμένως σε αυτό το θέμα αυτό το πράγμα. Εγώ με καθηγητές μου έχω πει πολλές φορές για γκόμενες, προσωπικά προβληματα, κλπ κλπ. αν πιάσεις κουβένταμε έναν gay τι ακριβώς θα σου πει επί του θέματος; Επίσης δεν είναι τόσο αυτό μιας και τέτοιες συζητήσεις τις έκανα σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το θέμα είναι ότι αποτελούν πρότυπα. και δεν θέλω το παιδί μου να έχει λάθος πρότυπα.

Ενα παιδι κατω των 16 ετων (συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα)δεν εχει κανενα λογο να συζηταει τις σεξουαλικες επιδοσεις των καθηγητων του...

'Η μαλλον καλυτερα, το αντιθετο... ενας καθηγητης δεν πρεπει να τα λεει αυτα σε ενα μικρο παιδακι...

Οποτε ο μονος τροπος να μαθει το παιδι οτι ο καθηγητης ειναι ομοφυλοφιλος ειναι απο καποιον αλλο, οχι τον ιδιο τον καθηγητη...

ακομα και τοτε ομως το παιδι μαλλον στον γονιο του θα παει με την ερωτηση "μπαμπα τι ειναι ομοφυλοφιλος?"...

εδω ερχεται ο γονιος να διαμορφωσει τον χαρακτηρα του παιδιου (την κριση του κατα προτιμηση) και να αναλαβει τα ηνια της διαπαιδαγωγησης...

ενας σωστος γονιος θα του πει την αληθεια, σε συνδυασμο με ενα κυρηγμα οτι το τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη ειναι δικη του δουλεια και οτι δεν πρεπει να μιμειται ο,τι βλεπει απλα και μονο επειδη το κανουν και αλλοι...

Ειναι πιο σωστο και πιο εντιμο, απεναντι στο παιδι σου, απο το να πας στο σχολειο και να απαιτησεις την απολυση του καθηγητη...Σε αυτην την περιπτωση τι μηνυμα περνας στο παιδι σου? Οτι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να απομακρυνονται αμεσως απο καθε πτυχη της ζωης του? Συγχαρητιρια, μολις ανεθρεψες εναν ακομα κομπλεξικο που μολις δει κατι διαφορετικο (σεξ, χρωμα κτλ) προσπαθει (στην καλυτερη) να το διωξει μακρια του...

Δημοσ.
αν ενοεις το να αντιλαμβανεσε τον προσωπικο σου χωρο σαν δικο σου αυτο ειναι ενστικτο καθαρα αρσενικο και ζωωδες.

Πςςςςςςςςςςςςςς...ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ ? :-P (για άντε στο χώρο που η λιονταρίνα φυλάει τα λιονταράκια να τον διεκδικήσεις για δικό σου...)

Αν παρακάμψεις το ότι θα σου μιλήσει για το ίδιο φύλλο' date=' περίπου ότι θα σου έλεγε και ένας straight. Ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι δύσκολες, ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, ότι όλοι έχουμε καύλες, ότι πονάει να σε απορρίπτουνε, ότι οι άνθρωποι μελαγχολούνε μονοι τους.

Η ανθρώπινη κατάσταση δεν διαφέρει από gay σε straight.[/quote']

Πέστα ντε !!!!

Δημοσ.
Αν παρακάμψεις το ότι θα σου μιλήσει για το ίδιο φύλλο, περίπου ότι θα σου έλεγε και ένας straight. Ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι δύσκολες, ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, ότι όλοι έχουμε καύλες, ότι πονάει να σε απορρίπτουνε, ότι οι άνθρωποι μελαγχολούνε μονοι τους.

Η ανθρώπινη κατάσταση δεν διαφέρει από gay σε straight.

Οι γκει αλλωστε δεν ειναι ομαδα δρασης και προσυλητισμού ...στο μονο που διαφερουμε ειναι η επιλογη φυλου

Δημοσ.
Πςςςςςςςςςςςςςς...ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ ? :-P (για άντε στο χώρο που η λιονταρίνα φυλάει τα λιονταράκια να τον διεκδικήσεις για δικό σου...)

προσωπικο ειπα.... και ακυρο παραδειγμα εδωσες.

Δημοσ.
και ο "γαμάω-ότι-κινείται/άντε-θα-γαμήσω-και-τα-ακίνητα" το ίδιο κατακριτέος είναι για μένα..αυτό πάει να πει ότι δεν θα τον κράξω επειδή αντιπροσωπεύει το διαφορετικό???

Απλα συνηθως αυτοι ειναι που βγαζουν το περισσοτερο μισος για τους ομοφυλοφιλους...

Και ειναι λυπηρο γιατι αυτοι ειναι πιο αποδεκτοι στην κοινωνια μας, μη σου πω και πολυ περισσοτεροι, και πολυ πιο ενοχλητικοι...

Δημοσ.
Οι γκει αλλωστε δεν ειναι ομαδα δρασης και προσυλητισμού ...στο μονο που διαφερουμε ειναι η επιλογη φυλου

επιλογη? μηπως μπερδευτικες λιγο?

Δημοσ.
προσωπικο ειπα.... και ακυρο παραδειγμα εδωσες.

δε θες ή δεν μπορείς να καταλάβεις ? Οι γυναίκες (τα θηλυκά στο ζωικό βασίλειο) δηλαδή δε θεωρούν το προσωπικό τους χώρο δικό τους ?

Δημοσ.
δε θες ή δεν μπορείς να καταλάβεις ? Οι γυναίκες (τα θηλυκά στο ζωικό βασίλειο) δηλαδή δε θεωρούν το προσωπικό τους χώρο δικό τους ?

αμε. το ιδιο ειναι. απλα που κολαει σε σχεση με αυτο που ανεφερα. μονο που ειναι πιο προστατευτικο οχι για τον εαυτο της αλλα συνηθως για τα μικρα της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...