Helm21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μου φαίνεται ενδιαφέρον αυτό το κλισέ του 'έμενα δεν με ενοχλούν οι gay όσο δεν μου την πέφτουν/με κοιτάνε/πλησιάζουν πολύ'. Λες και ένας ομοφυλόφιλος άνδρας δεν έχει άλλη δουλειά από το να πηγαίνει να την πέφτει σε straight (που φαίνονται ότι είναι straight κιόλας). Πράγματα περίεργα, νομίζω όχι βασισμένα σε εμπειρίες, περισσότερο σε ατάκες αναμασημένες που τις ακούνε οι άνθρωποι από τους γονείς τους και ποτέ δεν σκέφτονται 'μα καλά, μήπως λέω μαλακία όταν το αναπαράγω αυτό το κλισέ?'. Τις δυο φορές που άνθρωποι ομοφυλόφιλοι πήγαν να μου κάνουν πέρασμα ήταν πολύ ευγενικοί και εξερευνητικοί (και ένιωσαν και άσχημα όπως οποιοσδήποτε που κάνει λάθος κρίση η απορρίπτεται), και ένιωσα κολακευμένος ανεξαρτήτως του ότι δεν ενδιαφερόμουν. Δεν πέταξα τα μπράτσα έξω 'θα σε σκίσω ρε (Ω! κύριε Freud, γεια σας!) σε ποιόνανε την πέφτεις στον άρχοντα του ανδρισμού?!' Γενικά εννοώ, μην νιώθετε απειλημένοι από ανθρώπους με διαφορετικά (το αν είναι φυσικά η όχι είναι ξέχωρο από το αν είναι φυσιο-λογικά η όχι και γενικά αυτή είναι μια συζήτηση που γίνεται με διάθεση κατανόησης, όχι καταδίκης. Αν κάποιος ψάχνει λόγο να μισήσει, θα βρει.) σεξουαλικά γούστα από εσάς, δεν τρέχει και τίποτα. Ζούμε σε μια κοινωνία υπερσεξουαλικοποιημένη, κυριολεκτικά ασχολούμαστε όλη μέρα με το ποιος γαμάει ποιον και γιατί, αλλά ταυτόχρονα είμαστε απολύτως πουριτανική κοινωνία. Δεν υπήρξε σεξουαλική απελευθέρωση, υπήρξε μόνο σεξουαλική άνεση, προσποιητή και πεπιεσμένη για μια γενιά. Η τωρινή γενιά είναι back το basics ιεραποστολικό στο σκοτάδι και το gay κολλάει με τον αέρα :/
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μου φαίνεται ενδιαφέρον αυτό το κλισέ του 'έμενα δεν με ενοχλούν οι gay όσο δεν μου την πέφτουν/με κοιτάνε/πλησιάζουν πολύ'. Λες και ένας ομοφυλόφιλος άνδρας δεν έχει άλλη δουλειά από το να πηγαίνει να την πέφτει σε straight (που φαίνονται ότι είναι straight κιόλας). Νομίζω πως πρέπει να βγαίνεις περισσότερο!
Helm21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Και αυτή κλασική απάντησή, όσο και η δικιά μου ότι βγαίνω, και πολύ!
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μπα παντα υπαρχει ελπιδα. φερτου την αντριανα λιμα. ανασταινει και νεκρους. φοράει τακουνια ;
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Και αυτή κλασική απάντησή, όσο και η δικιά μου ότι βγαίνω, και πολύ! Εντάξει, συμπτώσεις. Δοκίμασε εξωτερικό. Επίσης, τι "κλασσική απάντηση" γαμώ το νευρικό γέλιο μου.
horsepower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 και εμένα μου την έχει πέσει ένας αλλά δεν θα έλεγα ότι κολακεύτηκα...Helm μήπως πρέπει να το ψάξεις αυτό?..δεν λέω με το μαλλί που έχεις αν σε έβλεπα από πίσω μπορεί και εγώ να σου την έπεφτα..αλλά το ότι θα σε κολάκευε αυτό...
Helm21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κλασική επειδή την έχω ακούσει ΚΑΘΕ φορά που έχω κάνει αυτή την νύξη ότι δεν τρέχουνε οι gay σαν λισασμένοι στους δρόμους για straight κρέας.. edit: horsepower, επειδή τα έχω ψάξει κολακεύτηκα. Επειδή είμαι οκ με την σεξουαλικότητα μου και ξεχωρίζω το δικό μου γούστο με αυτό των άλλων χωρίς να τα βάζω σε αντίθεση. Αφου του άρεσα του αλλού, με κάνει να νιώθω επιθυμητός, οπότε και παίζει και ένα self-esteem boost. Αν άρεσα μόνο σε άνδρες θα άρχιζα να αναρωτιέμαι τι σόι μηνύματα στέλνω βέβαια...
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Με πιο βιωμα ακριβως πιστευεις οτι ενας δασκαλος θα διαμορφωσει τον χαρακτηρα του παιδιου σου στο συγκεκριμενο τομεα?γιατι αν καθεται στην ταξη καποιος/καποια και αναλυει τις σεξουαλικες του επιδοσεις, ειτε straight ειτε gay, ειναι απαραδεκτο... ασε τους καθηγητες στην ησυχια τους και αρχισε να πετας τελεορασεις και υπολογιστες απο το σπιτι σου... τελος αν δεν θες το παιδι σου να εχει κανενα αρνητικο βιωμα κλειστο στο σπιτι μεχρι την ενηλικιωση του...και παραπανω μην σου πω... Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει στην κοινωνια μια χαρα ανθρωπος... Είσαι υπερβολικός. Ποτέ δεν μίλησα υπερπροστατευτικότητα. μίλησα για πρότυπα όπου επηρεάζουν έμμεσα και άμεσα τα παιδιά μας. Ο καθηγητής είναι πρότυπο. και ναι θα βάλω parental control στο pc του παιδιού μου. Θα προσπαθήσω να το προστατεύσω από τα κακά του διαδικτύου αλλά θα μου πεις αν είναι να βρει το πορνό, θα το βρει. αν είναι να το βρει, καλά θα κάνει κ θα το βρει. δεν θα το λογοκρίνω για αυτό. θα είναι δική του απόφαση να το κάνει όμως και εγώ θα είμαι αναγκασμένος να την αποδεκτώ. Την υποχρέωση μου όμως σαν γονέας θα την έχω κάνει. επίσης μια ερώτηση. Εσύ με τους καθηγητές σου μόνο εντός σχολείου τα έλεγες και εντός σχολικών ωρών; γιατί εμείς είχαμε άριστες σχέσεις με τους καθηγητές και πολλές φορές τα λέγαμε και εκτός σχολείου και έρχονταν και σε εκδηλώσεις μας, κλπ κλπ... να γιατί είμαι αντίθετος στο θέμα να είναι ομοφιλόφιλος ο καθηγητής.
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 τρέχουνε οι gay σαν λισασμένοι στους δρόμους για straight κρέας.. να την πέφτει σε straight έλα, παράτα το.
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 επίσης μια ερώτηση. Εσύ με τους καθηγητές σου μόνο εντός σχολείου τα έλεγες και εντός σχολικών ωρών; γιατί εμείς είχαμε άριστες σχέσεις με τους καθηγητές και πολλές φορές τα λέγαμε και εκτός σχολείου και έρχονταν και σε εκδηλώσεις μας, κλπ κλπ... να γιατί είμαι αντίθετος στο θέμα να είναι ομοφιλόφιλος ο καθηγητής. Ναι και εγω ειχε τυχει να πιω καφε με καθηγητες εκτος σχολειου... Το θεμα ειναι οτι αν δεν την πεταξουν εξω στο ανηλικο παιδι μου και δεν προσπαθησουν να το πεισουν να παει σπιτι τους για να την πεταξουν εξω, τοτε δεν με ενοχλει το τι κανουν στην ζωη τους... Ακομα και αν του πουν οτι το να εισαι ομοφυλοφιλος ειναι φανταστικο και να το δοκιμασει, θελω να πιστευω οτι το παιδι μου θα εχει την σωστη κριση να κανει ο,τι πιστευει καλυτερο... εσεις σε αυτες τις εκδηλωσεις συζητουσατε με τους καθηγητες τις σεξουαλικες τους επιδοσεις? εφερναν τον/την συντροφο και την/τον εβαζαν κατω για να παρουν τις σωστες εμπειριες οι μαθητες?
Helm21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 έλα, παράτα το. Η υπερβολή οδηγεί στα παλάτια του Μπάμπη του μπήχτη.
punky Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Στο τέλος γίνεσαι γραφικός σαν τον πάνκη που προσπαθεί να μας πείσει σε κάθε ποστ πως είναι ωραίος χωρίς να τον ρώτησε ποτέ κανείς!!!! Εγώ φταίω ρε παπάρα, όταν με πιάνουν οι άλλοι στο στόμα τους; : Ενα επιτυχημένο στέλεχος πολυεθνικής, με μεζονέτα στα Βόρεια προάστια, με πακέτο την σύζυγο νουνάρα τα χαριτωμένα παιδάκια και το πιστό σκύλακι που έχει εκτός απο καλοδουλεμένους κοιλιακούς και γαμάτα ενδιαφέροντα κάτι δηλαδη σαν διαφήμιση στεγαστικού δανείου ? On topic τώρα, θα διαφωνήσω με τον 1980 σε ένα πράγμα: Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα στο να μου την πέσει κάποιος gay. Δηλαδή, τι στο καλό; Πώς θα έχουν την πιθανότητα ερωτικής ζωής αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν προσεγγίσουν κάποιον που τους αρέσει; Σάμπως γράφουν όλοι στο κούτελό τους αν είναι gay ή straight ώστε να ξέρει εκ των προτέρων αν πρέπει να προσπαθήσει ή όχι; Προσωπικά το αντιμετωπίζω ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζα κάποια γκόμενα που δε βλέπεται. Απορρίπτω ευγενικά.
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ φταίω ρε παπάρα, όταν με πιάνουν οι άλλοι στο στόμα τους; : On topic τώρα, θα διαφωνήσω με τον 1980 σε ένα πράγμα: Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα στο να μου την πέσει κάποιος gay. Δηλαδή, τι στο καλό; Πώς θα έχουν την πιθανότητα ερωτικής ζωής αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν προσεγγίσουν κάποιον που τους αρέσει; Σάμπως γράφουν όλοι στο κούτελό τους αν είναι gay ή straight ώστε να ξέρει εκ των προτέρων αν πρέπει να προσπαθήσει ή όχι; Προσωπικά το αντιμετωπίζω ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζα κάποια γκόμενα που δε βλέπεται. Απορρίπτω ευγενικά. δεν μιλησα για πεσιμο για συμπεριφορες μιλησα.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 On topic τώρα, θα διαφωνήσω με τον 1980 σε ένα πράγμα: Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα στο να μου την πέσει κάποιος gay. Δηλαδή, τι στο καλό; Πώς θα έχουν την πιθανότητα ερωτικής ζωής αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν προσεγγίσουν κάποιον που τους αρέσει; Σάμπως γράφουν όλοι στο κούτελό τους αν είναι gay ή straight ώστε να ξέρει εκ των προτέρων αν πρέπει να προσπαθήσει ή όχι; Προσωπικά το αντιμετωπίζω ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζα κάποια γκόμενα που δε βλέπεται. Απορρίπτω ευγενικά. Ακριβως...εδω μιλαμε για κριτηρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.