Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μα αν είναι κάποιος ομοφυλοφιλος δεν με προσβάλει σε καμια περίπτωση και δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να τον δω ρατσιστικά.

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή την έκφραση... δεν μας ενοχλούν οι ομοφυλόφυλοι αρκεί να μην προκαλούν, να μην προσβάλουν και με λίγα λόγια να μην μιλάνε και να μην πράτουν τίποτα.

Αν πάλι μιλάμε για την επιρροή της νεολαίας... οσο επικίνδυνος είναι ο γκέι άλλο τόσο είναι και ο άξεστος άντρακλας που λέει στα μικρά παιδιά να πηδάνε οτι κινείται και να πλακώνουν στο ξύλο τις γυναίκες τους.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εγω με την ιδια λογικη δεν θα ηθελα καποιον που απαταει τον/την συζυγο...

καποιον που εχει σηκωσει χερι να χτυπησει γυναικα...

καποιον που παει στο γηπεδο και βριζει τους αντιπαλους...

καποιον που περναει τα ΣΤΟΠ...

..

...

....

καποιον που πεταει τα αποτσιγαρα εξω απο το αμαξι του...

καποιον που επιμενει να φοραει τις τανγκα σαγιοναρες που τοσο απεχθανομαι...

Κατα τ'αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το αν θα ειναι καλος στη δουλεια του...

Στο κατω κατω ολα τα παραπανω ειναι κολλητικα... οπως και η ομοφυλοφιλια...

καλώς ή κακώς ο καθένας διαμορφώνει τον χαρακτήρα του ανάλογα με τα βιώματα του. Εγώ θα προσπαθήσω να προσπαθήσω να μάθω το παιδί μου όσα περισσότερα μπορώ και να το καταστήσω σωστό άνθρωπο και πολίτη. Αν κρίνω ότι ο άλλος αποτελεί κακό πρότυπο για το παιδί μου, θα προσπαθήσω να το προφυλάσσω από αυτό στο μέγιστο δυνατό.

Δημοσ.

kallair σε οτι αφορά την τοποθετησή σου να κάνω ένα σχολιο , το ζήτημα δεν είναι αν ο παιδαγωγός ειναι ομοφυλοφιλος , το ζήτημα είναι οτι εχει περάσει στον περίγυρο πως αυτός ντε και καλα κάθε βράδυ βάζει την γυναίκα του ή την γκομενά του στα τέσσερα και κυριαρχεί δια της απο πίσω κατευθνησης με τα συνοδείας -προορετικα- ραπίσματος των γλουτιαιων !

Αυτο ειναι το πρόβλημα !

Δημοσ.
Ωχ...τι του ειπες τωρα..ακομα κι εγω το βρισκω πολυ προχωρημενο χαχαχαχα..:rolleyes:

Ο στελιος Ροκκος δεν ειχε δηλωσει "Αντρας ειναι αυτος που τον εφαγε και δεν του αρεσε" ???

Ρε λες να ειχε δικιο?

χαχαχααχαχαχαχαχα

Δημοσ.
να σου δωσω ενα παραδειγμα. σε μια παρεα ειχαμε παλια εναν ομοφυλοφιλο ο οποιος απλα μας το ειχε πει δεν ενοχλουσε κανεναν με την διαφορετικοτητα του και απλα εκανε παρεα μαζι μας. ενταξει υπηρχε μια επιφυλακτικοτητα απο τα αρσενικα απεναντι του αλλα δεν ετρεχε και τιποτα δεν υπηρχε προβλημα. υπαρχουν ομως και οι αλλοι που δεν το εχουν αποδεχτει μεσα τους τους πληγωνει και βγαζουν κακια και γενικα κανουν μαλακιες. ηταν ενας φιλος της ξαδερφης μου που ρε παιδι μου φαινοταν απο χιλιομετρα οτι ειναι κραγμενη του ξεφευγε δεν μπορουσε να το κρυψει. εμενα γενικα με εβλεπε και ψιλοφοβοτανε δεν ξερω γιατι μπορει να του εδειχνα με το υφος μου κατσε μακρια μου. ε μια μερα δεν ξερω πως τι τον βλεπω να κανει μαλακιες στην ξαδερφη μου και καλα για πλακα και η κοπελα ειχε ξενερωσει, σε ενα παρτι γνωστων μας. περιττο να σου πω οτι τον κυνηγαγα για τον σπασω στο ξυλο και και προσπαθουσαν να με συγκρατησουν πεντε ατομα τον σιχαθηκα. το θεμα δεν ειναι η διαφορετικοτητα του καθενος το θεμα ειναι ο χαρακτηρας του και πως αυτος την εκφραζει μεσα σε καποια πλαισια. και αν την εχει αποδεχτει και ο ιδιος.

Δεν υποστηριζω αυτους που ενοχλουν με την διαφορετικοτητα τους...Σκεψου ομως για λιγο ποσο μεγαλο ρολο παιζουν οι προκαταληψεις του περιβαλλοντος στη διαμορφωση του χαρακτηρ ενος ανθρωπου..για να καταλαβεις...αμα θεωρεισαι παριας σαν παριας θα συμπεριφερθεις...

Η δραση φερνει αντιδραση

Δημοσ.
Άρα δε θες να πειραματιστεί το παιδί σου με τη σεξουαλικότητά του. Γιατί πως να διαμορφώσεις άποψη για κάτι, αν δεν το δοκιμάσεις έστω μια φορά ? Και δεν το θες γιατί μπορεί να "σου βγει gay" !!!! Και μετά ???? "Τι αίσχος ? Τι όνειδος ? Τι ντροπή ?"

δεν είπα να μην πειραματιστεί με την σεξουαλικοτητα του. είπα ότι δεν θελω να έχει τέτοια πρότυπα εντός σχολικού χώρου. άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

edit: όλα αυτά για όσο διαμορφώνει τον χαρακτήρα του. δηλαδή μεχρι 16-18. μετα πιστεύω ότι έχει αποκτήσει ικανή κριτική σκέψη για να αποφασίσει τι είναι καλό ή κακό για αυτόν... Αν το ρίξει στο "πίσω-γλέντης", oh well, θα το ρίξω και εγώ στο ποτό να πνίξω τον πόνο μου... :P

Δημοσ.
Δεν υποστηριζω αυτους που ενοχλουν με την διαφορετικοτητα τους...Σκεψου ομως για λιγο ποσο μεγαλο ρολο παιζουν οι προκαταληψεις του περιβαλλοντος στη διαμορφωση του χαρακτηρ ενος ανθρωπου..για να καταλαβεις...αμα θεωρεισαι παριας σαν παριας θα συμπεριφερθεις...

Η δραση φερνει αντιδραση

δεν με ενδιαφερει καθολου να το χειριστει μεσα του. η ζωη ετσι ειναι τι να κανουμε. και εγω να βγαινω στον δρομο να κοπαναω οποιον δεν μου αρεσει η μαπα του αμα ειναι ετσι επειδη ετσι νοιωθω μερικες φορες.

Δημοσ.
καλώς ή κακώς ο καθένας διαμορφώνει τον χαρακτήρα του ανάλογα με τα βιώματα του. Εγώ θα προσπαθήσω να προσπαθήσω να μάθω το παιδί μου όσα περισσότερα μπορώ και να το καταστήσω σωστό άνθρωπο και πολίτη. Αν κρίνω ότι ο άλλος αποτελεί κακό πρότυπο για το παιδί μου, θα προσπαθήσω να το προφυλάσσω από αυτό στο μέγιστο δυνατό.

Με πιο βιωμα ακριβως πιστευεις οτι ενας δασκαλος θα διαμορφωσει τον χαρακτηρα του παιδιου σου στο συγκεκριμενο τομεα?

γιατι αν καθεται στην ταξη καποιος/καποια και αναλυει τις σεξουαλικες του επιδοσεις, ειτε straight ειτε gay, ειναι απαραδεκτο...

ασε τους καθηγητες στην ησυχια τους και αρχισε να πετας τελεορασεις και υπολογιστες απο το σπιτι σου...

τελος αν δεν θες το παιδι σου να εχει κανενα αρνητικο βιωμα κλειστο στο σπιτι μεχρι την ενηλικιωση του...και παραπανω μην σου πω... Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει στην κοινωνια μια χαρα ανθρωπος...

Δημοσ.
δεν με ενδιαφερει καθολου να το χειριστει μεσα του. η ζωη ετσι ειναι τι να κανουμε. και εγω να βγαινω στον δρομο να κοπαναω οποιον δεν μου αρεσει η μαπα του αμα ειναι ετσι επειδη ετσι νοιωθω μερικες φορες.

Δεν μπορω καν να το σχολιασω..Που ναι η μπαλα οεο

Δημοσ.

OK παιδιά ! Υπάρχουν πράγματα, που τα αρνείσαι χωρίς να τα δοκιμάσεις ούτε μία... Δε χρειάζεται να πιάσεις τη φωτιά για να καταλάβεις ότι καίει. Κάποιο παιδάκι straight ό,τι γυμναστή και να έχει, δε θα έχει ποτέ την προδιάθεση της "δοκιμής". Κάποιο όμως, που δεν έχει αποφασίσει με "ποιους είναι" και το "προφυλάσσεις" από τον gay γυμναστή, μπορεί να σου βγει κι εγχειρισμένη, αν νιώσει την ανάγκη να δοκιμάσει κι εσύ, σα γονιός, παριστάνεις το δερβέναγα.

Δημοσ.
Δεν μπορω καν να το σχολιασω..Που ναι η μπαλα οεο

αμα σχολιασω εγω τωρα δεν θα σου αρεσει. να το χειριστει μεσα του αγορι μου πως το λενε. τι με νοιαζει εμενα αν την παλευεις η οχι δεν θα με ενοχλησεις για αυτον τον λογο.

Δημοσ.
OK παιδιά ! Υπάρχουν πράγματα, που τα αρνείσαι χωρίς να τα δοκιμάσεις ούτε μία... Δε χρειάζεται να πιάσεις τη φωτιά για να καταλάβεις ότι καίει. Κάποιο παιδάκι straight ό,τι γυμναστή και να έχει, δε θα έχει ποτέ την προδιάθεση της "δοκιμής". Κάποιο όμως, που δεν έχει αποφασίσει με "ποιους είναι" και το "προφυλάσσεις" από τον gay γυμναστή, μπορεί να σου βγει κι εγχειρισμένη, αν νιώσει την ανάγκη να δοκιμάσει κι εσύ, σα γονιός, παριστάνεις το δερβέναγα.

Συμφωνω...

Εξ'αλλου αν καποιος ειναι τοσο "εξυπνος" ωστε να δοκιμασει κατι που δεν θελει επειδη το κανουν και οι αλλοι, ειναι αξιος της μοιρας του... Ναρκωτικα, τσιγαρο και ο,τι αλλο, η σωστη διαπαιδαγωγηση ξεκιναει απο το σπιτι...

αλλα οσο και αν προσπαθησεις να προφυλαξεις το παιδι σου, η μονη ελπιδα σου ειναι να του εχεις δωσει τα εφοδια να κανει σωστες κρισεις...

στην περιπτωση της ομοφυλοφιλιας, προτιμω το παιδι μου gay και χαρουμενο, παρα να καταπιεσει την σεξουαλικοτητα του και να ειναι δυστυχισμενο...

Δημοσ.
δεν είπα να μην πειραματιστεί με την σεξουαλικοτητα του. είπα ότι δεν θελω να έχει τέτοια πρότυπα εντός σχολικού χώρου. άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

edit: όλα αυτά για όσο διαμορφώνει τον χαρακτήρα του. δηλαδή μεχρι 16-18. μετα πιστεύω ότι έχει αποκτήσει ικανή κριτική σκέψη για να αποφασίσει τι είναι καλό ή κακό για αυτόν... Αν το ρίξει στο "πίσω-γλέντης", oh well, θα το ρίξω και εγώ στο ποτό να πνίξω τον πόνο μου... :P

Ωραιότατα ! :mrgreen: Αλλά εδώ μιλάμε για γυμναστή gay ! Όχι για παιδεραστή ! Κι όταν λέω "να πειραματιστεί" δεν εννοώ ότι στην ηλικία των 12 θα πηδιέται με αγοράκια, ή κοριτσάκια (ή και τα 2) στις τουαλέτες του σχολείου !

Δημοσ.
Συμφωνω...

Εξ'αλλου αν καποιος ειναι τοσο "εξυπνος" ωστε να δοκιμασει κατι που δεν θελει επειδη το κανουν και οι αλλοι, ειναι αξιος της μοιρας του... Ναρκωτικα, τσιγαρο και ο,τι αλλο, η σωστη διαπαιδαγωγηση ξεκιναει απο το σπιτι...

αλλα οσο και αν προσπαθησεις να προφυλαξεις το παιδι σου, η μονη ελπιδα σου ειναι να του εχεις δωσει τα εφοδια να κανει σωστες κρισεις...

στην περιπτωση της ομοφυλοφιλιας, προτιμω το παιδι μου gay και χαρουμενο, παρα να καταπιεσει την σεξουαλικοτητα του και να ειναι δυστυχισμενο...

μπα παντα υπαρχει ελπιδα. φερτου την αντριανα λιμα. ανασταινει και νεκρους.

Δημοσ.
Συμφωνω...

Συμφωνώ (κι εγώ) και επαυξάνω ! Ειδικά στα περί σωστής κρίσης !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...