Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά ούτε εγώ θα ήθελα κάποιον παιδαγωγό όπου να είναι ομοφιλόφιλος για το παιδί μου. Ακόμη και αν ήταν ο γυμναστής. Δεν έχω κάτι με τους ομοφιλόφιλους .... χαχαχα ....συγνώμη φίλε μου αλλά απο που να σε πιάσω και που να τελεώσω ...
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι στο αμήν να κάνω καλαμπουράκι αλλά δν ξέρω πόσο εύθικτος είσαι.Μη φανταστείς πως έχω είτε συμπάθεια είτε αντιπάθεια πάντως. Αν ήσουν λεσβία και όμορφη θα το βλέπαμε για το πρώτο =ρ Δεκτο και απολυτα κατανοητό
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω δεν ανεφερα ποτε το ΕΜΟ στα χαρακτηριστικα μου..κανε μια βολτα προς τα πισω και θα δεις. Τον νικ ηταν απλως το τυρι...κοιτα τωρα αυτους δεν ειδαν τη φακα και εσπευσαν με στομφο να χαρακτηρισουν.Εγιναν το ζωντανο παραδειγμα στο θεμα μου...και ενω σε αλλη περιπτωση θα δηλωναν πως ειναι προχωρημενοι και ανοιχτα μυαλα τωρα δεν μπορουν να πουν τιποτα..αυτος ηταν και ο στοχος μου...τωρα απλα μιλουν μονο οσοι πραγματικα ειναι αυτης της αποψης...πιστευω να καταλαβαινεις οτι δεν εννοω εσενα που με χιουμοριστικο τροπο προσπαθησες να αποφυγεις την κριτικη... μα αν είναι κάποιος ομοφυλοφιλος δεν με προσβάλει σε καμια περίπτωση και δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να τον δω ρατσιστικά. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του γιατί θα πρέπει εμένα να με χαλάει? Στην τελική προτιμώ να σκέφτομαι οτι η φίλη μου η Σωτηρία γουστάρει κορίτσια παρα να είναι παντρεμένη με τον Βρασίδα για να είναι αποδεκτό μελος στο κοινωνικό στάτους. Δεν αντιλέγω οτι όλοι μας εχουμε τα στερεότυπα μας αλλά εδω μιλάμε για σεξουαλική ταυτότητα.. Αυτό που είδες στη συγκεκριμένη μικρο-κοινωνία είναι η διαφορετικότητα των αντιδράσεων ... κάποιοι κολλάνε στην εμφάνιση (κι ας μην δείχνεις ΕΜΟ), κάποιοι στη σεξουαλικότητα, καποιοι άλλοι μένουν σε άλλα πράγματα. Αυτό και μόνο δείχνει την πολυποικιλότητα (στερεοτύπων και "ρατσισμού") που υπάρχει γύρω σου. @Φρου-Φρου και ποιος είπε ότι η σεξουαλική ταυτότητα δεν ελέγχεται από στερεότυπα (όχι απαραίτητα τα δικά σου) ?
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αν όμως την δει να τα τρώει, θα αρχίσει να τα τρώει και αυτή. Όπως και η γιαγιά στην γειτονιά όταν βρίζει το παιδάκι και αυτή χαίρεται και του λέει μπράβο, αυτό θα χαρεί και θα το συνεχίσει. Δεν είπα ότι έχω κάτι με τους gay και τους θεωρώ μύασμα της κοινωνίας. Είπα ότι προσωπικά δεν θέλω κάποιον gay σαν παιδαγωγό του παιδιού μου σε ηλικίες όπου διαμορφώνει τον χαρακτήρα του/ προσωπικότητα του. Δεν θέλω να το διχάσω και να του βάλω το ερώτημα "και πως είναι...." σε μια ηλικία όπου αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και άποψη. Σε όλα τα άλλα επαγγέλματα δεν έχω κανένα πρόβλημα. σε αυτά όμως που θα έχει άμεση επαφή με το παιδί μου, ναι έχω.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Παρακολουθησα την συζητηση αφου ειχε ξεπεραστει το ολο θεμα με το "emo", αλλιως λογικα θα ειχα μπει και εγω στο τριπακι να κανω χαβαλε... Θα απαντησω στα ερωτηματα σου βασει των προσωπικων μου πιστευω... Ρωτας απο τι κρινομαστε και τι ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει... Ολα οσα ανεφερες... Λεφτα, εμφανιση, προτιμησεις, χαρακτηρας, συναισθηματα... Ο καθε ανθρωπος θα σε χαρακτηρισει με βαση αυτο που απασχολει εκεινον περισσοτερο... Για καποιους ειναι η εξωτερικη εμφανιση, για αλλους ο εσωτερικος σου κοσμος... Υπαρχουν ολων των ειδων ανθρωποι που θα πρεπει να "ανεχτεις" σε προσωπικο και επαγγελματικο επιπεδο... Εργοδοτες, φιλοι, γνωστοι, αγνωστοι, συγγενεις... Ειναι στο χερι σου αν θα αφησεις να σε επηρεασει η γνωμη καποιου... Καταληγω στο συμπερασμα δηλαδη, οτι η μονη γνωμη που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι αυτων που βλεπουν περα απο την διαφορετικοτητα σου... Οσο για την απολυση σου, ναι ηταν αδικη, αλλα σε αυτην την ζωη τιποτα δεν ειναι δικαιο... Πολλοι απολυονται αδικα και ας μην ειναι ομοφυλοφιλοι... Για εμενα το θεμα δεν ειναι τι ειναι κοινωνικα αποδεκτο (αν και πιστευω οτι σημειωνουμε προοδο η νεα γενια) , αλλα τι αφηνεις εσυ σαν ανθρωπος να σου πλασαρουν σαν κοινωνικα αποδεκτο... Αμα εχεις καποιους που σε δεχονται ετσι οπως εισαι τοτε ολα ειναι ΟΚ... Πιστεψε με δεν υπαρχει κανενας στον κοσμο που να ειναι κοινα αποδεκτος απο ολους, ουτε καν ο θεος... Αυτο ειναι το ποιντ μου...κοιταμε πισω απο τις προκαταληψεις μας ή περνουμε τα παιδια μας απο το σχολειο οταν η δασκαλα τρωει τα νυχια της? Οσο για την απολυση εχεις δικιο..αδικιες γινονται κατα πολλων κοινωνικων ομαδων..δεν γκρινιαζω,αγανακτω...
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά ούτε εγώ θα ήθελα κάποιον παιδαγωγό όπου να είναι ομοφιλόφιλος για το παιδί μου. Ακόμη και αν ήταν ο γυμναστής. Δεν έχω κάτι με τους ομοφιλόφιλους αλλά προσωπική μου κρίση είναι να μην έχουν οποιαδήποτε συναναστροφή με αυτές τις ηλικίες. αν ο γιος μου/κόρη μου είναι να βγει gay/λέσβω, ας γίνει αλλά χωρίς την παρέμβαση κανενός άλλου. γιατί (αν και οξήμωρο στην σημερινή κοινωνία) οι καθηγητές αποτελούν κοινωνικό πρότυπο για τον μαθητή. και εγω με την ιδια λογικη δεν θα ηθελα καποιον που απαταει τον/την συζυγο... καποιον που εχει σηκωσει χερι να χτυπησει γυναικα... καποιον που παει στο γηπεδο και βριζει τους αντιπαλους... καποιον που περναει τα ΣΤΟΠ... .. ... .... καποιον που πεταει τα αποτσιγαρα εξω απο το αμαξι του... καποιον που επιμενει να φοραει τις τανγκα σαγιοναρες που τοσο απεχθανομαι... Κατα τ'αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το αν θα ειναι καλος στη δουλεια του... Στο κατω κατω ολα τα παραπανω ειναι κολλητικα... οπως και η ομοφυλοφιλια...
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 χαχαχα ....συγνώμη φίλε μου αλλά απο που να σε πιάσω και που να τελεώσω ... Αχαχαχαχαχαχαχαχα...αι ρεστ μαι κεις
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά ούτε εγώ θα ήθελα κάποιον παιδαγωγό όπου να είναι ομοφιλόφιλος για το παιδί μου. Ακόμη και αν ήταν ο γυμναστής. Δεν έχω κάτι με τους ομοφιλόφιλους .... χαχαχα ....συγνώμη φίλε μου αλλά απο που να σε πιάσω και που να τελεώσω ... Είπα ακόμη και αν είναι ο γυμαστής γιατί θεωρείται μικρής σημασίας και σπουδαιότητας ως καθηγητής αλλά δεν παύει να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά. δεν είπα ότι το να είσαι gay είναι φυσιολογικό (η γνώμη μου είναι αυτή)ώστε να ακούγεται οξήμωρη η πρόταση μου πριν. Είπα ότι δεν με ενοχλεί να είναι ο άλλος gay. Εκτός της παραπάνω περιπτώσεως.
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αν όμως την δει να τα τρώει, θα αρχίσει να τα τρώει και αυτή. Όπως και η γιαγιά στην γειτονιά όταν βρίζει το παιδάκι και αυτή χαίρεται και του λέει μπράβο, αυτό θα χαρεί και θα το συνεχίσει. Δεν είπα ότι έχω κάτι με τους gay και τους θεωρώ μύασμα της κοινωνίας. Είπα ότι προσωπικά δεν θέλω κάποιον gay σαν παιδαγωγό του παιδιού μου σε ηλικίες όπου διαμορφώνει τον χαρακτήρα του/ προσωπικότητα του. Δεν θέλω να το διχάσω και να του βάλω το ερώτημα "και πως είναι...." σε μια ηλικία όπου αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και άποψη. Σε όλα τα άλλα επαγγέλματα δεν έχω κανένα πρόβλημα. σε αυτά όμως που θα έχει άμεση επαφή με το παιδί μου, ναι έχω. Άρα δε θες να πειραματιστεί το παιδί σου με τη σεξουαλικότητά του. Γιατί πως να διαμορφώσεις άποψη για κάτι, αν δεν το δοκιμάσεις έστω μια φορά ? Και δεν το θες γιατί μπορεί να "σου βγει gay" !!!! Και μετά ???? "Τι αίσχος ? Τι όνειδος ? Τι ντροπή ?"
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 και εγω με την ιδια λογικη δεν θα ηθελα καποιον που απαταει τον/την συζυγο...καποιον που εχει σηκωσει χερι να χτυπησει γυναικα... καποιον που παει στο γηπεδο και βριζει τους αντιπαλους... καποιον που περναει τα ΣΤΟΠ... .. ... .... καποιον που πεταει τα αποτσιγαρα εξω απο το αμαξι του... καποιον που επιμενει να φοραει τις τανγκα σαγιοναρες που τοσο απεχθανομαι... Κατα τ'αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το αν θα ειναι καλος στη δουλεια του... Στο κατω κατω ολα τα παραπανω ειναι κολλητικα... οπως και η ομοφυλοφιλια... ____ +1 ______
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό με τη δοκιμή και την διαμόρφωση άποψης νομίζω θα πιάσει πολύ στα παγκάκια της Ομόνοιας.
1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 να σου δωσω ενα παραδειγμα. σε μια παρεα ειχαμε παλια εναν ομοφυλοφιλο ο οποιος απλα μας το ειχε πει δεν ενοχλουσε κανεναν με την διαφορετικοτητα του και απλα εκανε παρεα μαζι μας. ενταξει υπηρχε μια επιφυλακτικοτητα απο τα αρσενικα απεναντι του αλλα δεν ετρεχε και τιποτα δεν υπηρχε προβλημα. υπαρχουν ομως και οι αλλοι που δεν το εχουν αποδεχτει μεσα τους τους πληγωνει και βγαζουν κακια και γενικα κανουν μαλακιες. ηταν ενας φιλος της ξαδερφης μου που ρε παιδι μου φαινοταν απο χιλιομετρα οτι ειναι κραγμενη του ξεφευγε δεν μπορουσε να το κρυψει. εμενα γενικα με εβλεπε και ψιλοφοβοτανε δεν ξερω γιατι μπορει να του εδειχνα με το υφος μου κατσε μακρια μου. ε μια μερα δεν ξερω πως τι τον βλεπω να κανει μαλακιες στην ξαδερφη μου και καλα για πλακα και η κοπελα ειχε ξενερωσει, σε ενα παρτι γνωστων μας. περιττο να σου πω οτι τον κυνηγαγα για τον σπασω στο ξυλο και και προσπαθουσαν να με συγκρατησουν πεντε ατομα τον σιχαθηκα. το θεμα δεν ειναι η διαφορετικοτητα του καθενος το θεμα ειναι ο χαρακτηρας του και πως αυτος την εκφραζει μεσα σε καποια πλαισια. και αν την εχει αποδεχτει και ο ιδιος.
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αν όμως την δει να τα τρώει, θα αρχίσει να τα τρώει και αυτή. Όπως και η γιαγιά στην γειτονιά όταν βρίζει το παιδάκι και αυτή χαίρεται και του λέει μπράβο, αυτό θα χαρεί και θα το συνεχίσει. Δεν είπα ότι έχω κάτι με τους gay και τους θεωρώ μύασμα της κοινωνίας. Είπα ότι προσωπικά δεν θέλω κάποιον gay σαν παιδαγωγό του παιδιού μου σε ηλικίες όπου διαμορφώνει τον χαρακτήρα του/ προσωπικότητα του. Δεν θέλω να το διχάσω και να του βάλω το ερώτημα "και πως είναι...." σε μια ηλικία όπου αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και άποψη. Σε όλα τα άλλα επαγγέλματα δεν έχω κανένα πρόβλημα. σε αυτά όμως που θα έχει άμεση επαφή με το παιδί μου, ναι έχω. OMFG... Αν δεν σου αρεσει να τον τρως φιλε μου, δεν προκειται να το κανεις μονο και μονο επειδη το κανουν αλλοι... συγγνωμη για την ωμοτητα αλλα ημαρτον... Οσο για το παραδειγμα με την γιαγια ειναι λιγο ακυρο... αναλογικα ειναι σαν να μας λες οτι ο παιδαγωγος θα δει το παιδακι να διαπραττει ομοφυλοφιλικες πραξεις και θα του πει μπραβο... Πως ακριβως θα γινει αυτο?
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Άρα δε θες να πειραματιστεί το παιδί σου με τη σεξουαλικότητά του. Γιατί πως να διαμορφώσεις άποψη για κάτι, αν δεν το δοκιμάσεις έστω μια φορά ? Και δεν το θες γιατί μπορεί να "σου βγει gay" !!!! Και μετά ???? "Τι αίσχος ? Τι όνειδος ? Τι ντροπή ?" Ωχ...τι του ειπες τωρα..ακομα κι εγω το βρισκω πολυ προχωρημενο χαχαχαχα..
χάπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Όσο για το ρόλο του γυμναστή στη διαμόρφωση της ψυχής του παιδιού (μ' αρέσει βρε kalair που το αβατάρ σου συμβολίζει τη σύνδεση μυαλού, ψυχής και σώματος...) είναι περιττό να σου πω ότι είναι πολύ σημαντικός. Όπως ήταν και στους Αρχαίους Ελληνόπαιδες, που εξερευνούσαν άνετα τη σεξουαλικότητά τους (και μετά αποφάσιζαν τι γουστάρουν και τι όχι) κι είχαν δασκάλους, στην πλειοψηφία gay... Είπα ακόμη και αν είναι ο γυμαστής γιατί θεωρείται μικρής σημασίας και σπουδαιότητας ως καθηγητής αλλά δεν παύει να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά. δεν είπα ότι το να είσαι gay είναι φυσιολογικό (η γνώμη μου είναι αυτή)ώστε να ακούγεται οξήμωρη η πρόταση μου πριν. Είπα ότι δεν με ενοχλεί να είναι ο άλλος gay. Εκτός της παραπάνω περιπτώσεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.