Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 φιντέλιο έχω δύο ερωτήσεις. γιατί ρωτάς το ίδιο πράγμα? δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου, για να δεις πως είναι οι ίμο και να καταλάβεις? ..δεν εχει πέσει στην αντιληψή μου το κινημα αυτο των εμο Για να κανω πιο σαφες το ερωτημα: Πιστευετε οτι εχει καποιος δικαιωμα να σε απολυει απο την δουλεια σου ενω αποδιδεις τα μεγιστα λογω των σεξουαλικων σου προτιμησεων? οι εμο ειναι ομοφιλόφιλοι; (καινουριο στοιχειο ) Ειμαι γυμναστης και εργαζομουν σε γνωστο ιδιωτικο σχολειο μεχρι που διερρευσε απο εναν κατα τ΄αλλα εμπιστο συναδελφο και φιλο η σεξουαλικη μου ταυτοτητα. Μην κολάς , το ιδιο επαγγελμα κάνουμε , πες μου εγω θα σε καταλάβω καλύτερα απο όλους Κάποιος που βλέπει καφέ της χαράς ας με βοηθήσει να αποφασίσω αν θα ξαναποστάρει ο εμο χαχαχαχαχα
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 δημοκρατία έχουμε.... quote 4 σελίδες πιο πρίν... το έκανα και αυτό :twisted: Ακριβώς. Ελευθερία της έκφρασης. Η ελευθερία ενός ανθρώπου όμως αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία ενός άλλου. Στο συγκεκριμένο θέμα, η νοοτροπία του "κάθομαι και κράζω/βρίζω τους πάντες "διαφορετικούς", κλαίγομαι για τα ανύπαρκτα και φαντασιόπληκτα προβλήματά μου ενώ στην πραγματικότητα το κάνω για μόστρα, η ζωή μου είναι κυριλέ, δεν μου λείπει (σχεδόν) τίποτα, και ουσιαστικά κάθομαι και κλαίγομαι επειδή με παράτησε η γκόμενα με τα x-² σκουλαρίκια, επειδή τρώω ξύλο στο σχολείο από μικρότερούς μου, επειδή δεν με σπρώχνει κανείς στις κούνιες κλπ, ενώ άνθρωποι δίπλα μου υποφέρουν για χίλια δυο προβλήματα που εγώ ποτέ δεν θα γνωρίσω". Και βέβαια για το τελευταίο γεγονός ούτε λόγος αναφοράς και (για αυτούς) ύπαρξης. Αφού λοιπόν εγώ, και φαντάζομαι και ο μισός πληθυσμός του πλανήτη, προσβάλλομαι από αυτή τη "φιλοσοφία", στη συγκεκριμένη περίπτωση το επιχείρημα περι δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης φέυγει πετώντας από το παράθυρο.
Emo~guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Και με ποιά δικαιολογία -εφόσον βέβαια δεν προκάλεσες- σε απέλυσαν; Στα ιδιωτικα σχολεια συνηθως προσλαμβανεσαι σαν εξωτερικος συνεργατης με μπλοκ παροχης υπηρεσιων. Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει καποια συμβαση εργου η οποια δεσμευει τον εργοδοτη να σε κρατησει. Ενω στο τελος της προηγουμενης σχολικης χρονιας ειχαμε συμφωνησει οτι θα συνεχισω κ την επομενη χρονια οταν ηρθε ο Σεπτεμβριος μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται πια τις υπηρεσιες μου. Μετα απο αυτο φυσικα εψαξα να βρω τους πραγματικους λογους (ναι μεν δεν υπαρχει συμβαση,αλλα συνηθως δεν διακοπτουν χωρις λογο μια καλη συνεργασια)και ανακαλυψα οτι ο διευθυντης του σχολειου "ενημερωθηκε" σχετικα απο καποιον ....
NeoDaredevil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Το όλο σκυνικό μου θυμίζει το Philadelphia , προς Θεού ο τύπος δεν έχει AIDS (και ελπίζω να μην κολήσει κανείς...), απλά το ότι σε απέλυσαν...
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ακπε, αν σκεφτόμασταν πάντα τι δυστυχία περνάει ο κάθε συνάνθρωπος μας τότε θα σταματούσαμε να ζούμε. θα ήμασταν μέσα στην απελπισία. φυσικά όμως πιστεύω ότι αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει την δυστυχία πρέπει να το κάνει. το πας πολύ δραματικά όμως το θέμα. αν όντως ήταν έτσι, σκέψου ότι εσύ είσαι μπροστά σε εναν υπολογιστή και άλλοι υποφέρουν...
Helm21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβώς. Ελευθερία της έκφρασης. Η ελευθερία ενός ανθρώπου όμως αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία ενός άλλου. Στο συγκεκριμένο θέμα, η νοοτροπία του "κάθομαι και κράζω/βρίζω τους πάντες "διαφορετικούς", κλαίγομαι για τα ανύπαρκτα και φαντασιόπληκτα προβλήματά μου ενώ στην πραγματικότητα το κάνω για μόστρα, η ζωή μου είναι κυριλέ, δεν μου λείπει (σχεδόν) τίποτα, και ουσιαστικά κάθομαι και κλαίγομαι επειδή με παράτησε η γκόμενα με τα x-² σκουλαρίκια, επειδή τρώω ξύλο στο σχολείο από μικρότερούς μου, επειδή δεν με σπρώχνει κανείς στις κούνιες κλπ, ενώ άνθρωποι δίπλα μου υποφέρουν για χίλια δυο προβλήματα που εγώ ποτέ δεν θα γνωρίσω". Και βέβαια για το τελευταίο γεγονός ούτε λόγος αναφοράς και (για αυτούς) ύπαρξης. Αφού λοιπόν εγώ, και φαντάζομαι και ο μισός πληθυσμός του πλανήτη, προσβάλλομαι από αυτή τη "φιλοσοφία", στη συγκεκριμένη περίπτωση το επιχείρημα περι δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης φέυγει πετώντας από το παράθυρο. Είσαι σίγουρος ότι πετάμε από το παράθυρο τα επιχειρήματα περί δημοκρατίας και ελευθερίας όταν προσβαλλόμαστε?
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλα εγώ δεν μιζεριάζω χωρίς λόγο. Για εμένα η μιζέρια δεν είναι "in". Αυτή είναι η βασική διαφορά, ναι μεν βγαίνουν με τα allstarάκια τους και το ντύσιμο των 200 ευρώ, κατά τα άλλα όμως είναι δυστυχισμένοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το διαλαλούν κιόλας. Αν δεν είναι αυτό προκλητικό -στο ελάχιστο- δεν μπορώ να φανταστώ τι θα ήταν. Είσαι σίγουρος ότι πετάμε από το παράθυρο δημοκρατίες και ελευθερίες όταν προσβαλλόμαστε? Όχι αλλά υπο αυτές τις συνθήκες μας δίνεται το δικαίωμα να κρίνουμε την ελευθερία έκφρασης του άλλου.
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 σε μια ιστορική στιγμή, συμφωνώ με τον χελμ. άκπε, δεστέκειρε. παραδέξου πως είσαι αυταρχικό φασιστόνι. come to the dark side. we got cookies.
NeoDaredevil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή πολλοί ρώτησαν και κανείς δεν απάντησε... To emo ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 στη Washington ως ένα παρακλάδι του hardcore punk. Τo όνομα σημαίνει «emotional» - κι όπως λέει και ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Φακίνος, «περιέγραφε έναν punk ήχο με περισσότερο συναίσθημα». Τώρα πια ο όρος έχει διευρυνθεί τόσο πολύ που είναι δύσκολο να τον ορίσει κανείς. Η emo μουσική έγινε πιο mainstream, ενώ το emo άρχισε να ταυτίζεται και με την έννοια της γκρινιάρικης εφηβικής αυτοκαταστροφής: μελοδραματικοί στίχοι, βλέμματα στο κενό και χαρακωμένα χέρια
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 έχεις δει συγκεκριμένα κάποιον να κλέγεται? εγώ έχω όχι. όσο για το ντύσιμο με συνδυασμό την ευτυχία που ανέφερες κάνεις μεγάλο λάθος. ένα φαίνεσθαι δεν συνδέεται με την εσωτερική ευτυχία. όπως λέει και η λέξη είναι μόνο ένα φαίνεσθαι. κάτι ξέρω για να στο λέω
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 μουσικός παραγωγός Γιώργος Φακίνος βρείτε το οξύμωρο. κέρασμα μια μπύρα στο νικητή.
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 έχεις δει συγκεκριμένα κάποιον να κλέγεται? Σιγά σιγά μπαίνει και αυτό στην καθημερινότητά τους, τουλάχιστον στο αμέρικα που ξεκίνησε το trend. Εδώ στο ελλάντα έχουμε μείνει ακόμα στο κράξιμο (γιατί βέβαια όλοι εμείς είμαστε "normies" και -πρέπει- να μας κράζουν γι'αυτό). όσο για το ντύσιμο με συνδυασμό την ευτυχία που ανέφερες κάνεις μεγάλο λάθος. ένα φαίνεσθαι δεν συνδέεται με την εσωτερική ευτυχία. όπως λέει και η λέξη είναι μόνο ένα φαίνεσθαι. κάτι ξέρω για να στο λέω Σαφώς και κάποιος που έχει τα πάντα μπορεί να είναι δυστυχισμένος (και συνήθως είναι), για άλλους λόγους όμως. Στην προκειμένη για αυτούς η δυστυχία είναι τόσο "in" όσο και τα allstar. Και αυτό κάνει μπάμ από το φέρσιμό τους και μόνο.
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 αυτήν την νοοτροπία για το "ολσταράκι" δεν την καταλαβαινω. δεν λέω, και εγώ έχω. γιατί τόσος ντόρος για ένα παπούτσι που στην ουσία είναι ένα πάνινο παπούτσι. γιατί θεωρείται Β.Π. ("βορείων προαστείων") ενω είναι φτηνό?
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 άκπε, δεστέκειρε. παραδέξου πως είσαι αυταρχικό φασιστόνι. come to the dark side. we got cookies. Αρκεί να μην χρειαστεί να περάσω από τη Bastogne αυτήν την νοοτροπία για το "ολσταράκι" δεν την καταλαβαινω. δεν λέω, και εγώ έχω. γιατί τόσος ντόρος για ένα παπούτσι που στην ουσία είναι ένα πάνινο παπούτσι. γιατί θεωρείται Β.Π. ("βορείων προαστείων") ενω είναι φτηνό? Αμ την νοοτροπία της φράτζας και του eyeliner που την πας. Όλα αυτά από τα κλισέ που χαρακτηρίζουν το trend, το οποίο κατα τα άλλα απευθύνεται σε "ξεχωριστά" άτομα. Αμέ.
Sellers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή πολλοί ρώτησαν και κανείς δεν απάντησε... To emo ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 στη Washington ως ένα παρακλάδι του hardcore punk. Τo όνομα σημαίνει «emotional» - κι όπως λέει και ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Φακίνος, «περιέγραφε έναν punk ήχο με περισσότερο συναίσθημα». Τώρα πια ο όρος έχει διευρυνθεί τόσο πολύ που είναι δύσκολο να τον ορίσει κανείς. Η emo μουσική έγινε πιο mainstream, ενώ το emo άρχισε να ταυτίζεται και με την έννοια της γκρινιάρικης εφηβικής αυτοκαταστροφής: μελοδραματικοί στίχοι, βλέμματα στο κενό και χαρακωμένα χέρια Ε τι να σου πω ρε παληκάρι μου??? Πριν απο αυτό το μήνυμα ξεκίνησα όλο το thread απο την αρχή να βρω την ακριβή έννοια του ''εμο'' (αισθάνομαι πολύ ηλίθιος μόνο και που το γράφω). Και με το που κάνω ανανέωση την τελευταία σελίδα εκεί που έμεινα βλέπω το μήνυμα σου. Τόση γκανεμιά πια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.