Προς το περιεχόμενο

Ολοι διαφορετικοι..ολοι ισοι????

Emo~guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι κατα καιρους εχουμε πεσει θυματα ρατσιστικης συμπεριφορας απο τους γυρω μας.

Τελικα απο τι κρινομαστε? Τι ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει?

Η οικονομικη μας κατασταση?

Η επαγγελματικη καταξιωση?

Η εμφανιση?

Οι προσωπικες μας προτιμησεις?

Ποιες ειναι οι νορμες της σημερινης κοινωνιας?

Κατα ποσο ειναι αποδεκτη η διαφορετικοτητα?

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σου κάνω μια ερώτηση επειδή το έχω περιέργεια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι/πως χαρακτηρίζεται ένα "Emo" άτομο? Πιστεύεις ότι κρίνεσαι για αυτό;

Δημοσ.
Να σου κάνω μια ερώτηση επειδή το έχω περιέργεια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι/πως χαρακτηρίζεται ένα "Emo" άτομο? Πιστεύεις ότι κρίνεσαι για αυτό;

Η εμφανιση ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος και φυσικα καθε ειδους κριτικη ειναι αποδεκτη. Αλλωστε αυτο ειναι θεμα αισθητικης. Το θεμα μου δεν εστιαζεται στην εμφανιση αλλα στην διαφορετικοτητα, στις επιλογες, στην ταυτοτητα..

Δημοσ.
Η εμφανιση ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος και φυσικα καθε ειδους κριτικη ειναι αποδεκτη. Αλλωστε αυτο ειναι θεμα αισθητικης. Το θεμα μου δεν εστιαζεται στην εμφανιση αλλα στην διαφορετικοτητα, στις επιλογες, στην ταυτοτητα..

Λοιπον, υποτιθεται η καθε ταση αντιπροσωπευει κατι, καποιες "αξιες"....και ειναι τροπος ζωης ας πουμε....

Εσυ ντυνεσαι ετσι επειδη σου ταιριαζει εμφανισιακα???

Φορας μια μπλουζα με τον Τσε μονο και μονο επειδη σου αρεσει η φατσα του και σου ταιριαζει το κοκκινο! (λεμε τωρα...)

Η πρεπει εγω να γινω gothic επειδη δοκιμασα αυτο το στυλακι και μου πανε τα μαυρα?

Πιστευω οτι πισω απο το στυλ υπαρχει και κατι αλλο, αλλιως γινεται γελοιος.

Καλυτερα αδιαφορος, παρα γελοιος.:neutral:

Δημοσ.

ε αντιπροσωπευουν την κλαψα τα εμο. και την αυτολυπηση χωρις ουσιαστικο ρολο . ρε πως θα πατε στρατο θα σας κρεμασουν στην σημαια πανω. ασε με μωρε μου ειχανε σκασει στο συνταγμα στην βουβη διαμαρτυρια και γραφανε ποιηματα.

Δημοσ.

Τώρα οι emo είναι το πρόβλημα μας?

Μήπως δεν υπάρχουν και ορισμένοι μεταλάδες,πανκ,γκοθάδες και πολλοί άλλοι που νομίζουν οτι επειδή ντύνονται διαφορετικά είναι και αυτοί διαφορετικοί?

Σε τελική ανάλυση όμως οι ίδιοι είναι αυτοί που δημιουργούν στερεότυπα ή γίνονται και οι ίδιοι στερεότυποι περνόντας μια μόδα για το πως πρέπει να ντύνεται/συμπεριφέρεται ένα ροκας-πανκ-εμο.

Δημοσ.
(...) αμα εισαι εμο.... (...)
Τώρα οι emo είναι το πρόβλημα μας?

(...)πως χαρακτηρίζεται ένα "Emo" άτομο? (...)
ε αντιπροσωπευουν την κλαψα τα εμο

Τι είναι, λέει; εμο; :|

εξπλεϊν πλιαζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...