solipsistis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Θελω να προμηθευτω ενα πακετο καρτοκινητης κ θελω να μου πειτε γνωμες ποιο θεωρειται καλυτερο.Προσφορες μηνυματων κ δωρεαν χρονος ομιλιας.
solipsistis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 απαντηστε ρε παιδια.Εγω βασικα για whats up ελεγα που δινει και κατι λεπτα ομιλιας κ ετσι.
gvarth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 απαντηστε ρε παιδια.Εγω βασικα για whats up ελεγα που δινει και κατι λεπτα ομιλιας κ ετσι. Τα διάφορα πακέττα προσφέρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας. Εσύ θα πρέπει να προσανατολιστείς για να βρείς κάποιο με πολύ δωρεάν χρόνο με βάση τα κινητά στην οικογένειά σου ή στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Αλλη εταιρία δίνει πακέττο πολύ πολύ φθηνής ομιλίας (wind) και πολλά πολλά μυνήματα αλλά ΜΟΝΟ προς ένα αριθμό , άλλοι δίνουν σταθερή χαμηλή χρέωση προς τα μέλη της ίδιας καρτοκινητής (what's up) , άλλοι δίνουν οικογενειακά πακέττα κ.λ.π. Μόνο επίσκεψη στα καταστήματα και ερωτήσεις σε όλες τις εταιρείες θα σε κάνουν να καταλήξεις σε κάποια οικονομική λύση. Πιστεύω να σε βοήθησα. Φιλικά Γιώργος
titikos46 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Θελω να προμηθευτω ενα πακετο καρτοκινητης κ θελω να μου πειτε γνωμες ποιο θεωρειται καλυτερο.Προσφορες μηνυματων κ δωρεαν χρονος ομιλιας. Εχω αν εισαι Αθηνα και τιμ και κοσμο με 8 ευρω χρονο ομιλιας,μειον 20% λογω ''insomnia γνωριμια'' και τηλεφωνο μαζι οτι θελεις εχω και το μειον ισχυει.Σφραγισμενα και τιμη αυτη μονο για σενα.Τα καρτοτηλεφωνα ειναι Motorola C117 & C118 με καρτες sim της tim και χρονο ομιλιας 8 ευρω ειναι πακετα της tim σφραγισμενα.Στις αναγραφομενες τιμες τους μειον 20%.
titikos46 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 απαντηστε ρε παιδια.Εγω βασικα για whats up ελεγα που δινει και κατι λεπτα ομιλιας κ ετσι. Kαι αυτο το εχω με 8 ευρω χρονο ομιλιας μεσα, απαντησε μου που εσαι, εαν εισαι εκτος Αθηνων τα στελνω με χρεωση σου το courier αντικαταβολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.