chris_psycho Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά βρίσκομαι κ πάλι σε τέλμα κ καλώ τη βοήθεια των μέγα Insomniacs! Προσπαθώ να κάνω για την πτυχιακή μου ένα τεστ που θα αποθηκεύει κάποια scores! To πρόβλημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξαγωγής των αποτελεσμάτων. Στην βάση δεδομένων μου έχω έναν πίνακα scores ( id, categoryid, userid, score) όπου αποθηκεύεται το σκορ που είχε σε κάθε κατηγορία ερωτήσεων ο κάθε χρήστης. Θέλω σε ένα αρχείο results.php να παίρνει τα σκορ του χρήστη για κάθε κατηγορία και με κατάλληλα if να εμφανίζει τα αποτελέσματα, δηλαδή τα μηνύματα που θέλω. Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο; Σας ευχαριστώ πολύ!
chris_psycho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Καμιά βοήθεια?? Έστω χοντρικά?? :?:?
alex2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρόβλημα είναι να κάνεις connection με την DB από php? Ή θέλεις βοήθεια για την σύνταξη του κώδικα αφού πάρεις τα αποτελέσματα?
thanocaster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ><?php $con = mysql_connect("localhost", "username", "password"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("database_name", $con); mysql_query('SET character_set_results="greek"'); mysql_query("SET CHARACTER SET greek"); mysql_query("SET NAMES 'greek'"); $result = mysql_query("SELECT * FROM table_name"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo $row['table_row']; } mysql_close($con); ?>
chris_psycho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Στην βάση δεδομένων μου έχω έναν πίνακα scores ( id, categoryid, userid, score) όπου αποθηκεύεται το σκορ που είχε σε κάθε κατηγορία ερωτήσεων ο κάθε χρήστης. Θέλω σε ένα αρχείο results.php να παίρνει τα σκορ του χρήστη για κάθε κατηγορία και με κατάλληλα if να εμφανίζει τα αποτελέσματα, δηλαδή τα μηνύματα που θέλω. Θέλω τα if ρε παιδιά, δηλ. πχ. αν το score είναι 20 στο τάδε categoryid, τότε βγάλε αυτό το μήνυμα κτλ Να στε καλά ρε παιδιά πάντως!
Maniakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 To ξέρω ότι έχει γίνει μπανάλ να το λέμε εδώ μέσα αλλά....πτυχιακή κάνεις ρε chris...δηλαδή άμα δεν μπορείς να βρείς αυτό από μόνο σου πως στο καλό έφτασες στην πτυχιακή! Ο Thanocaster παρ'όλα αυτά σου έδειξε το πώς παίρνει τα data από την βάση. Μέσα στο while() βάλε τα if που θές και έτοιμο είναι.
chris_psycho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 E ναι ρε παιδιά, αλλά εγώ στα if ζήτησα βοήθεια! Τhanks πάντως!
alex2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως πιστεύω πως καλό είναι να χρησιμοποιείτε το forum για κάποια λίγο πιο δύσκολα θέματα τα οποία να αξίζει και να συζητηθούν.Το να μας ζητάς να σου γράψουμε τις if είναι λίγο αστείο. Τέλος πάντων περι ορέξεως.... Καλή συνέχεια στην πτυχιακή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.