1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ρε τι κομμητες ειναι αυτοι που εχουν εμφανιστει. Σε τροχια ηταν τοσο καιρο?
johnyboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αν και είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων, ποιές πιστεύετε ότι είναι οι 3 επικρατέστερες ομάδες για να πάρουν το CL;Προσωπικά πιστεύω Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και 'Ιντερ (αν και είναι η πιο loser ομάδα απ'όσες μετέχουν). p.s. Δε θέλω εξυπνάδες στυλ Ολυμπιακός. Συμφωνώ με την Μπάρτσα γιατί είναι η ομάδα που έχει 4 σοβαρούς τραυματισμούς και παίζει ΜΠΑΛΑ ακόμα.Και δεν παίζει κρυβόμαστε όλοι στην περιοχή του Βαλντέζ και πότε θα κοιμηθεί ο θεός να βάλουμε γκόλ.Για τις άλλες θα δείξει στην πορεία.Η Τσέλσι χωρίς Μουρίνιο δεν πάει πουθενά.Καλά η Ίντερ είναι για κλάματα.Η Αρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες και η Ρεαλ.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ναι το τερμα εφταιγε οχι οτι τους πηδηξ@με αναποδα ολο το δευτερο ημιχρονο?Αλλα δεν πειραζει μου αρεσει να σας τσουζει To oποιο πως ακριβως αναιρει αυτο που ποσταρα εγω ειπαμε....
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Είδατε τι έκαναν οι παίκτες της Σλάβια Πράγας μετά τον αγώνα και τα 7 (τι μου θυμίζει...) γκολ που δέκτηκαν; Είδατε πως αντέδρασε ο κόσμος τους; Απίθανο! Τέλειο!
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους παίκτες τους μιας και θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα παρέα με τον Ολυμπιακό....Ίσως τους αναφέρει και ο Φέργκισον κάποια στιγμή σε δηλώσεις του στο μέλλον. Αυτά είναι!!!! Πάντως η Arsenal είναι διαστημική και με μέσο όρο ηλικίας τα 24 χρόνια έχει λαμπρό μέλλον.
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες πήγαν στην γωνία που ήταν οι οπαδοί τους πέσαν στα γόνατα σιωπηλοί για ένα τρίλεπτο περίπου ζητώντας με αυτόν τον τρόπο συγνώμη από τους φιλάθλους τους. Όταν σηκώθηκαν ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φιλάθλους τους λες και είχαν πάρει το παιχνίδι! Προφανώς τους συγχώρεσαν.
slipknot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Το είδα πριν λίγο! Πολύ όμορφο ήταν... Υπάρχει κάνα link ?? Δεν το είδα και είμαι λιγάκι περίεργος να το δω...
Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους παίκτες τους μιας και θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα παρέα με τον Ολυμπιακό....Ίσως τους αναφέρει και ο Φέργκισον κάποια στιγμή σε δηλώσεις του στο μέλλον. Αυτά είναι!!!! Εγω παντως δεν αγχωνομαι, αφου παιζει η Αεκαρα στην Ευρωπη θα ξεπλυνει συντομα την ντροπη.:lol::lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει κάνα link ?? Δεν το είδα και είμαι λιγάκι περίεργος να το δω... Εγώ το είδα στην τηλεόραση (κανάλι στιγμιοτύπων της nova - supersport5). Λογικά θα έχει ανέβει πια στο youtube.
slipknot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Manuel δεν πόσταρες στο topic του Ολυμπιακού και ιδού τα αποτελέσματα...:mad:
Child_In_Time Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Η ομορφότερη εικόνα της αγωνιστικής και πιθανόν της χρονιάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.