Προς το περιεχόμενο

UEFA Champions League 2007-2008

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων, ποιές πιστεύετε ότι είναι οι 3 επικρατέστερες ομάδες για να πάρουν το CL;

Προσωπικά πιστεύω Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και 'Ιντερ (αν και είναι η πιο loser ομάδα απ'όσες μετέχουν).

p.s. Δε θέλω εξυπνάδες στυλ Ολυμπιακός. :mrgreen:

Συμφωνώ με την Μπάρτσα γιατί είναι η ομάδα που έχει 4 σοβαρούς τραυματισμούς και παίζει ΜΠΑΛΑ ακόμα.Και δεν παίζει κρυβόμαστε όλοι στην περιοχή του Βαλντέζ και πότε θα κοιμηθεί ο θεός να βάλουμε γκόλ.Για τις άλλες θα δείξει στην πορεία.Η Τσέλσι χωρίς Μουρίνιο δεν πάει πουθενά.Καλά η Ίντερ είναι για κλάματα.Η Αρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες και η Ρεαλ.

Δημοσ.
Ναι το τερμα εφταιγε οχι οτι τους πηδηξ@με αναποδα ολο το δευτερο ημιχρονο?Αλλα δεν πειραζει μου αρεσει να σας τσουζει

To oποιο πως ακριβως αναιρει αυτο που ποσταρα εγω ειπαμε....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδατε τι έκαναν οι παίκτες της Σλάβια Πράγας μετά τον αγώνα και τα 7 (τι μου θυμίζει...) γκολ που δέκτηκαν; Είδατε πως αντέδρασε ο κόσμος τους; Απίθανο! Τέλειο!

Δημοσ.

Χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους παίκτες τους μιας και θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα παρέα με τον Ολυμπιακό....Ίσως τους αναφέρει και ο Φέργκισον κάποια στιγμή σε δηλώσεις του στο μέλλον. Αυτά είναι!!!!

Πάντως η Arsenal είναι διαστημική και με μέσο όρο ηλικίας τα 24 χρόνια έχει λαμπρό μέλλον.

Δημοσ.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες πήγαν στην γωνία που ήταν οι οπαδοί τους πέσαν στα γόνατα σιωπηλοί για ένα τρίλεπτο περίπου ζητώντας με αυτόν τον τρόπο συγνώμη από τους φιλάθλους τους. Όταν σηκώθηκαν ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φιλάθλους τους λες και είχαν πάρει το παιχνίδι! Προφανώς τους συγχώρεσαν.

Δημοσ.

Το είδα πριν λίγο! Πολύ όμορφο ήταν...

Δημοσ.
Το είδα πριν λίγο! Πολύ όμορφο ήταν...

Υπάρχει κάνα link ?? Δεν το είδα και είμαι λιγάκι περίεργος να το δω...:lol:

Δημοσ.
Χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους παίκτες τους μιας και θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα παρέα με τον Ολυμπιακό....Ίσως τους αναφέρει και ο Φέργκισον κάποια στιγμή σε δηλώσεις του στο μέλλον. Αυτά είναι!!!!

Εγω παντως δεν αγχωνομαι, αφου παιζει η Αεκαρα στην Ευρωπη θα ξεπλυνει συντομα την ντροπη.:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Υπάρχει κάνα link ?? Δεν το είδα και είμαι λιγάκι περίεργος να το δω...:lol:

Εγώ το είδα στην τηλεόραση (κανάλι στιγμιοτύπων της nova - supersport5). Λογικά θα έχει ανέβει πια στο youtube.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...