Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφη δεδομενων απο SATA σε SATA

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αντιγραψω τα αρχεια ενος σκληρου δισκου SATA σε ενα αλλο SATA και δεν υπαρχει δευτερο βυσμα για να συνδεσω το σκληρο. Ξερει κανεις πως μπορει να γινει;

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει και δευτερο καλωδιο sata οποτε μπορω να συνδεσω και τον δευτερο σκληρο για την μεταφορα των αρχειων. Το ερωτημα ειναι αν αρκει να τον αναγνωρισει μονο το bios ή χρειαζεται να κανω κατι αλλο για τον αναγνωρισουνε τα xp σαν δευτερο σκληρο δισκο;

Δημοσ.

Στην περίπτωση όπου δεν θα εμφανίζεται στο "Ο υπολογιστής μου"(λογικό για καινούργιο δίσκο)

Θα κάνεις δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου"/"Διαχείριση",εκεί στα "μέσα αποθήκευσης" θα τον επιλέξεις και με δεξί κλικ θα τον διαμορφώσεις(φορμάτ).

Μετά θα εμφανίζεται και θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις..

Δημοσ.
Στην περίπτωση όπου δεν θα εμφανίζεται στο "Ο υπολογιστής μου"(λογικό για καινούργιο δίσκο)

Θα κάνεις δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου"/"Διαχείριση",εκεί στα "μέσα αποθήκευσης" θα τον επιλέξεις και με δεξί κλικ θα τον διαμορφώσεις(φορμάτ).

Μετά θα εμφανίζεται και θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις..

Ο δευτερος σκληρος που θελω να συνδεσω ειναι ηδη φορμαρισμενος και περιεχει δεδομενα τα οποια θελω να μεταφερω στον αλλο σκληρο.

Δημοσ.

Άρα λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Αν ΔΕΝ "παιξει" τότε..

ο δίσκος αν είναι SATA 2 και η μητρική σου 1 οπότε θα βάλεις το jumperάκι στο δίσκο για να "παίξει" σωστά..

Δημοσ.
Άρα λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Αν ΔΕΝ "παιξει" τότε..

ο δίσκος αν είναι SATA 2 και η μητρική σου 1 οπότε θα βάλεις το jumperάκι στο δίσκο για να "παίξει" σωστά..

Ο σκληρος που θα συνδεσω ειναι κατα πασα πιθανοτητα SATA 1, ενω αυτος που υπαρχει ηδη ειναι SATA 2. Θα υπαρξει προβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...