Dunno Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά λύστε μου σας παρακαλώ μια τεράστια απορία! Γιατί τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ ζητάνε ακτινογραφία θώρακα, παθολογικές και δερματολογικές εξετάσεις για την ανανέωση εγγραφών των φοιτητών !? Εγώ νόμιζα πως για να σπουδάσουμε στα Κ*ΛΟ-Ελλαδισταν-ικά Πανεπιστήμια πρέπει μόνο να έχουμε απολυτήριο λυκείου και τον κατάληλο βαθμό από τις Παννελήνιες Εξετάσεις. Δεν είναι απόρητα προσωπικά δεδομένα οι εξετάσεις του καθενός ???? Τι τους νοιάζει αυτούς !!!! Αν παω να γραφτώ στο γυμναστήριο τους να μου τις ζητήσουν, αλλά όχι και χωρίς λόγο !
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό μου θυμίζει πως πρέπει να δώσω κάποια στιγμή την ακτινογραφία μου.
xpapias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Στην πράξη και να μην τις πας δε θα σου πουν τίποτα. Εγώ δεν την πήγα ποτέ...
akpe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ούτε εγώ έκανα ποτέ εξετάσεις... Βέβαια μιλάει άνθρωπος που μέχρι το προηγούμενο εξάμηνο έδινε λάθος αριθμό μητρώου...
Dunno Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πες μου φίλε xpapias σε παρακαλώ σε ποιο ΑΕΙ-ΤΕΙ είσαι/ήσουν, αν θες βέβαια. Και σας το ζητούσαν ως απαραίτητο?
jtsc21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα.εγω φετος εδωσα πανελλαδικες και περασα στο τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων στην αθηνα.πηρα τηλ. τη γραμματεια να τη ρωτησω σχετικα με τις ιατρικες εξετασεις και μου ειπε οτι προσφατα καταργηθηκαν και δεν ειναι υποχρεωτικες αλλα προεραιτικες.παντως ενας φιλος μου που περασε στους ηλεκτρολογους εμπ,του ειπαν οτι οι πρεπει να κανει εξετασεις...τα συμπερασματα δικα σου....
NeoRanger Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ούτε όταν ήμουν στο ΕΚΠ τις έδωσα, ούτε τώρα στο ΤΕΙ-Α. Κι αλίμονο αν τους νοιάζει και καθόλου.
charmed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 χρειάζονται σε ορισμένες σχολές. ο καθένας να τηλεφωνήσει στην δική του για να μάθει. εγώ τηλεφώνησα και δεν χρειάζεται να κάνω. ένας γνωστός μου για την σχολή του χρειάζεται σχεδόν όλες τις εξετάσεις.... πάρτε τηλ την σχολή σας και θα μάθετε
Lupus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Οι εξετασεις χρειαζονται για την διαπιστωση χρονιων και μεταδοτικων νοσηματων. Η ακτινογραφια για παραδειγμα απαιτειται για την διαπιστωση υπαρξης φυματιωσης (νομιζω) και οι δερματολογικες και οι παθολογικες για την διαπιστωση καποιας αντιστοιχης ασθενειας. Πλεον ουτε φυματιωση κυκλοφορει ουτε τιποτα extreme μεταδοτικες ασθενειες. Ειναι ενα μετρο το οποιο ισχυει απο παλια και καλως ισχυε γιατι οι μεταδοτικες ασθενειες κυκλοφορουσαν πολυ, και δεν μπορουσαν να σε δεχθουν με τον κινδυνο να μεταδοσεις το νοσημα και σε αλλα 10000 ατομα. Μην ξεκινατε αμεσως το θαψιμο για Ελλαδισταν/Μπανανία εαν δεν σκεφτειτε πρωτα οτι καθε μετρο μπορει να εχει και αλλο σκοπο πλην αυτο της διασφαλισης προσωπικου απορρητου.
Dunno Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε Lupus σε πληροφορώ οτι ποτέ δε μιλάω χωρίς να σκεφτώ πρώτα. Γιατί όμως κάποιοι ζητάνε εξετάσεις και άλλοι όχι, δε θα έπρεπε να κάνουν όλοι το ίδιο; Δηλαδή αν έχω κάποια ασθένεια θα με διώξουν; δεν το νομίζω λες και μετά θα ζω στην απομόνωση και δεν θα μπορώ να κολήσω άλλους ! θα μου πεις οτι... τουλάχιστον δε θα πηγαίνω στα αμφηθέατρα, νταξει γι αυτό. αλλά γιατί δε ζητούσαν και στο λύκειο και στο γυμνάσιο !; Το οτι η εκπαίδευση στη χώρα μας είναι "αιώνες" πίσω, δεν το ανακαλύπτω τώρα με τις εξετάσεις που ζητάνε, δεν έχει και μεγάλη σχέση με την εκπαίδευση ουτος η άλλος...απλά δείχνει πόσο ανοργάνωτοι είναι, που τα μισά εκπ.ιδρ. ζητάνε κάποια πράγματα ως υποχρεωτικά και άλλα όχι ! /off topic btw την ημέρα των εκλογών πήγα να πάρω χαρτί από την αστυνομία επειδή ήμουν μακριά από την πόλη μου και δεν ψήφησα, και μου είπε μια ένστολη ότι δε δείνουν/δε χρειάζεται/δεν υπάρχει πρόβλημα !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε Lupus σε πληροφορώ οτι ποτέ δε μιλάω χωρίς να σκεφτώ πρώτα.Γιατί όμως κάποιοι ζητάνε εξετάσεις και άλλοι όχι, δε θα έπρεπε να κάνουν όλοι το ίδιο; Δηλαδή αν έχω κάποια ασθένεια θα με διώξουν; δεν το νομίζω λες και μετά θα ζω στην απομόνωση και δεν θα μπορώ να κολήσω άλλους ! θα μου πεις οτι... τουλάχιστον δε θα πηγαίνω στα αμφηθέατρα, νταξει γι αυτό. αλλά γιατί δε ζητούσαν και στο λύκειο και στο γυμνάσιο !; Το οτι η εκπαίδευση στη χώρα μας είναι "αιώνες" πίσω, δεν το ανακαλύπτω τώρα με τις εξετάσεις που ζητάνε, δεν έχει και μεγάλη σχέση με την εκπαίδευση ουτος η άλλος...απλά δείχνει πόσο ανοργάνωτοι είναι, που τα μισά εκπ.ιδρ. ζητάνε κάποια πράγματα ως υποχρεωτικά και άλλα όχι ! [...] Οπότε, αντί να κράζεις αυτούς που ζητούν κάποια πιστοποιητικά υγείας και να μιλάς για Ελλαδιστάν/Μπανανία και κ*λοπανεπιστήμια (στα οποία άλλωστε κανείς δεν σε υποχρέωσε να γίνεις φοιτητής), καλύτερα θα ήταν να κράζεις όσους δεν ζητούν πιστοποιητικά υγείας και δεν προσέχουν όπως θα'πρεπε την υγεία σου.
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Παράδειγμα για να καταλάβεις το λόγο που κάποιες ζητούν και κάποιες όχι: Για σκέψου να έχεις κάποιο δερματολογικό πρόβλημα στα χέρια και να είσαι φοιτητής χημείας και αναγκασμένος στα εργαστήρια να πιάνεις διάφορες ουσίες. Αν εσύ πάθεις τίποτα, ο υπεύθυνος του εργαστηρίου είναι υπόλογος. Δερματολογικές σε φιλόλογους, δεν έχουν νόημα απο την άλλη όμως.
sam sam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 έλα μου ντε, και καλά οι εξετάσεις απο δερματολόγο και παθολόγο η ακτινογραφία τι χρειάζεται? τσάμπα βάζουμε εισιτήριο για το τρενάκι του καρκίνου (μακριά από εμάς). και καλά την βγαλες (ύστερα από πολύ γκρίνια) πας να την δώσεις (σήμερα) για εγράφη και τι σου λένε..."δεν την θέλουμε τώρα φύλαξε την στο πτυχίο θα την φέρεις". τσάμπα την κουβαλάγα...
Ather Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ είχα δώσει ιατρικές εξετάσεις. Πάντως και στο διορισμό μου και στο στρατό όταν είχα πάει ζητούν γνωμάτευση και νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Θέλουν να δουν την κατάσταση της υγείας σου ώστε να μην έχουν αυτοί προβλήματα, πχ αρρώστησα εξαιτίας της υπηρεσίας μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.