Προς το περιεχόμενο

SuperGaming PC με 2000 euro?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια το οτι δινει τοσα δεν σημαινει οτι χρειαζεται να ξοδεψει τοσα...

1) Lian Li PC-V1000B Plus II Black - απο τα πιο σοβαρα κουτια που κυκλοφορουν, καμια σχεση με armor και χαζαμαρες

2) Τροφοδοτικο Etasis 750

3)Μνημη: Crucial Ram 2GB Kit DDR2 800

4) Οθονη: Κατι 24" αλλα οχι τοσο ακριβο οσο το eizo - ειμαι φοβερος υποστηρικτης της, θα δεις πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα τα θεωρω πολλα λ7.

Γραφικα: Μεταχειρισμενη 8800GTX. Δυστηχως εδω εχουμε μεγαλο προβλημα, η 8800GT δεν θα σε καλυψει σε 1900 αναλυση.

Μητρηκη: Ενοειται ip35-pro, οτι καλυτερο σε πολλυ καλα λ7

CPU: Q6600

Ψυκτρα: Thermaright Ultra

Δημοσ.
egw 8a proteina na perimeneis efoson antexeis...new chipset intel...new gpu nvidia...new cpu intel...mexri noembrio dekembrio dld :P

Thresh δηλαδή πάει και το 775? βγαίνουν καινούρια socket για intel ?

Δημοσ.

αυτό περιμένω και γω και δεν κάνω αναβάθμιση. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να έχει βγεί το καινούριο socket :)

Δημοσ.

γιατι τι διαφορες θα εχει με το καινουριο socked?

εχω ακουσει να λενε περιμενω καινουριες μνημες,περιμενω καινουριο επεξεργαστη,περιμενω καινουρια καρτα γραφικων ....

αλλα περιμενω καινουριο socked,αλλιως δεν κανω αναβαθμιση?

Δημοσ.

ναι ρε,συμφωνω,αλλα απο την στιγμη που μπορεις να παρεις απο τωρα ενα motherboard,που το socked του να υποστηριζει penryn,γιατι να το αναβαλει?

Δημοσ.

σιγουρα θα παρω 22αρι οθονη,λεω για την 226bw μετα απο αρκετο ψαξιμο.

Οσο για το mobo ειναι μεγαλο το διλλημα....Πειτε μου ποτε βγαινει το χ48?Επαναλμβανω οτι το pc θα το παρω τελος δεκεμβρη,οποτε μεχρι τοτε τι ΝΕΟ αναμενεται να εχει κυκλοφορησει?

Δημοσ.
σιγουρα θα παρω 22αρι οθονη,λεω για την 226bw μετα απο αρκετο ψαξιμο.

Αν και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις περισσότερες συζητήσεις του forum (ειδικά το τμήμα του hardware) αποφεύγω να postάρω συχνά, αφήνοντας το λόγο στους πιο ενημερωμένους. Όμως σε αυτό που λες έχω μια ένσταση.

Από τη στιγμή που έχεις το budget των 2000 ευρώ, είναι επιπόλαιο να πας σε αγορά οθόνης κάτω των 24'' (imo!). Ο μόνος λόγος που όλοι εμείς(ναι, κι εγώ μαζί) ψαχνόμαστε για το ποια 22άρα είναι καλύτερη, είναι γιατί αμφιβάλλουμε αν τα μηχανήματά μας θα μπορούσαν να αντέξουν το βάρος της native(1920*1200) ανάλυσης μιας 24άρας οθόνης.

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι από άποψης χαρακτηριστικών δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 22'' και 24''. Στην περίπτωσή σου, πας για μηχάνημα με πολλές δυνατότητες και έχεις την ευκαιρία να το συνδυάσεις με μια οθόνη που θα σου μείνει για πολύ καιρό. Με 2 χιλιάρικα για πλήρες σύστημα μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή 24άρα (δεν είναι ανάγκη να είναι ΕΙΖΟ --

αν και εμένα η 2431 μου φαίνεται λουκούμι), πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε 22άρα με ΤΝ panel. Αυτό νομίζω ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα μέλη του forum.

Οπότε νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς...

ΥΓ. Εγώ για παράδειγμα με το σύστημα της υπογραφής μου, κλίνω προς την SAMSUNG 215TW.

ΥΓ2. Η οθόνη είναι κάτι που μένει, ενώ cpu και gpu θα αλλάξεις ένα σωρό...

Φιλικά πάντα...

Δημοσ.

livewire νομιζω 24' ειναι παρα πολυ μεγαλη για υπολογιστη.

εγω πχ. που παιζω και κανα παιχνιδακι καμοια φορα,εχω την οθονη (19αρα) στο γραφειο μου 55 ποντους απο τα ματια μου,και ειμαι στο οριο.φανταζεσε να ειχα οχι 24,αλλα 21' ? θα εδινα 1000 ευρω το 3μηνο για να κανω λειζερ στα ματια για να μην στραβωθω τελειος.

σε κανα 30λεπτο,θα ανοιξω το reason,και θα κατσω μπροστα του για πανω απο 3-4 ωρες.φανταζεσε να ειχα μια 24αρα? και καλα να ειχα στουντιο.

τωρα αν εννοεις να την εχεις σαν δευτερη μονο και μονο για να παιζεις game απο αποσταση,και εχεις και μια κανονικη 17-19αρα,ενταξει,τοτε αλλαζει το πραμα.αλλα εγω σε αυτην την περιπτωση,θα διαλεγα 32αρα LCD-TFT που ειναι στα ιδια λεφτα.θα εβλεπα TV,και οποτε ερχοταν κανα φιλαρακι στο σπιτι,θα εβαζα κανα παιχνιδι να παιξουμε σε αυτην.

Δημοσ.

Σε σύγκριση με τις 22'' ,που είναι σχεδόν έτοιμος ο topic starter να χτυπήσει, ΟΧΙ δεν είναι πολλές οι 24" !!!

Και εννοείται ότι αν υπάρχει ήδη μια μικρότερη CRT ή TFT τότε το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο! Εξάλλου νομίζω ότι ο φίλος ψάχνει για Super Gaming PC ...

Δημοσ.

Kαι εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγουλάκι ακόμα.

Η 8800 GTX είναι υπερτιμολογημένη κάρτα εδώ και αρκετό καιρό.

Αφού θές να σκάσεις αρκετά λεφτά, αν κάνεις λίγο καιρό υπομονή πολύ πιθανό να μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, τουλάχιστον όσον αφορά τη κάρτα γραφικών.

• Super Moderators
Δημοσ.

to X48 den prosferei tpt new se sxesh me to X38...kai kala exei "official" 1600mhz fsb...mono pou hdh to prosferoun arketa an oxi ola ta X38 mobos...

oso gia diafora se epidoseis...kamia...

epishs nomizw pws to X48 einai ddr3 ONLY...

to perimeneis apo genarh...

ta idia kai gia tous Penryn...

new 8800 GTS G92based arxes Dekembrio kai new high end kata pasa pi8anothta G92 based GX2 apo Genarh epishs :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...